Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok çok çok sevindim Rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün aklımdaydın acaba napti diye çok mutlu oldum kucağında görmek nasip olsun hayırlısı ile inşallah
Amin canım inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin tek teşekkür ederim

😘😘

Biliyor bütün gün ultrason fotosuyla gezdi evde ins o melek kalplimin yüzü suyu hurmetine rabbim kucagimiza almyi nasip eder

Amin canım inşallah. Bizim ki biraz kiskanmaya başladı bile. Kardeşim keşke gelmese diyor annemden benimle uyumuyor artık kardeşim var diye diyor 😁😁 kucağıma falan almıyorum ya zoruna gidiyor

Aa ayniyiz bende 15 nisanda transfer oldum son adetten saymiyor mu doktor 5 haftalık olması lazım değil mi son adetin ne zmaan benim 27 mart 5+2 deyim
Ben sana demiştim daha önce ayniyiz evwt. Valla son adetten sayiyorlar. Ben emrodan sayarak diye düşündüm ama benim 1 nisan

Amin canım belirti aslında aramaya gerek yok ben oğlumda hiç bir şey hissetmedim tutmadı dedim üzdüm kendimi boşa bunda adet ağrısı bel ağrısı gibi şeyler oldu farklı farklı oluyormuş
Benimde 3 gün transferden sonra ama hiç bi belirtim yok bakalım 11 Mayıs test günüm

Amin canım belirti aslında aramaya gerek yok ben oğlumda hiç bir şey hissetmedim tutmadı dedim üzdüm kendimi boşa bunda adet ağrısı bel ağrısı gibi şeyler oldu farklı farklı oluyormuş
Benim de dün 3 günümdü tek taraflı kaşık ağrım belimde sızlanalar oldu bugünde sol bacağım çekilir gibi oluyor unut oluyor

Benim de dün 3 günümdü tek taraflı kaşık ağrım belimde sızlanalar oldu bugünde sol bacağım çekilir gibi oluyor unut oluyor
Ben cidden hiç ağrım sızım yok sadece ilaçlardan kalçam artık ağrıyo. Ve miğdem yanıyo okadar bide halsızım sürekli uykum var 😂 ilaçlar çok ağır

Back
X