- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
Sağol canım inşallah öyledir pazartesi test günümGözün aydın bence var benimkide böyle çıkmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallah öyledir pazartesi test günümGözün aydın bence var benimkide böyle çıkmıştı
Amin canım inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin tek teşekkür ederimÇok çok çok sevindim Rabbim bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün aklımdaydın acaba napti diye çok mutlu oldum kucağında görmek nasip olsun hayırlısı ile inşallah
Aa ayniyiz bende 15 nisanda transfer oldum son adetten saymiyor mu doktor 5 haftalık olması lazım değil mi son adetin ne zmaan benim 27 mart 5+2 deyimHep kabarcıklar hissediyorum karnimda uçuşan baloncuklar
Biliyor bütün gün ultrason fotosuyla gezdi evde ins o melek kalplimin yüzü suyu hurmetine rabbim kucagimiza almyi nasip eder
Ben sana demiştim daha önce ayniyiz evwt. Valla son adetten sayiyorlar. Ben emrodan sayarak diye düşündüm ama benim 1 nisanAa ayniyiz bende 15 nisanda transfer oldum son adetten saymiyor mu doktor 5 haftalık olması lazım değil mi son adetin ne zmaan benim 27 mart 5+2 deyim
Hil 1 hafta once adet olmusum demekki ben sendenBen sana demiştim daha önce ayniyiz evwt. Valla son adetten sayiyorlar. Ben emrodan sayarak diye düşündüm ama benim 1 nisan
Sen keseye gördün muHil 1 hafta once adet olmusum demekki ben senden
Gordum dün kanamam vardi hastaneye gittik keseyi gördük kanama rahimde degil yerleşme kanaması dedi doktorSen keseye gördün mu
Belirtileriniz oldumu tutan hanımlar bu arada rabbim yavrularınız size bağışlasınGordum dün kanamam vardi hastaneye gittik keseyi gördük kanama rahimde degil yerleşme kanaması dedi doktor
Benim hiçbir belirti yok hiç sıfır. ☺Gordum dün kanamam vardi hastaneye gittik keseyi gördük kanama rahimde degil yerleşme kanaması dedi doktor
Amin canım belirti aslında aramaya gerek yok ben oğlumda hiç bir şey hissetmedim tutmadı dedim üzdüm kendimi boşa bunda adet ağrısı bel ağrısı gibi şeyler oldu farklı farklı oluyormuşBelirtileriniz oldumu tutan hanımlar bu arada rabbim yavrularınız size bağışlasın
Benimde 3 gün transferden sonra ama hiç bi belirtim yok bakalım 11 Mayıs test günümAmin canım belirti aslında aramaya gerek yok ben oğlumda hiç bir şey hissetmedim tutmadı dedim üzdüm kendimi boşa bunda adet ağrısı bel ağrısı gibi şeyler oldu farklı farklı oluyormuş
Benim de dün 3 günümdü tek taraflı kaşık ağrım belimde sızlanalar oldu bugünde sol bacağım çekilir gibi oluyor unut oluyorAmin canım belirti aslında aramaya gerek yok ben oğlumda hiç bir şey hissetmedim tutmadı dedim üzdüm kendimi boşa bunda adet ağrısı bel ağrısı gibi şeyler oldu farklı farklı oluyormuş
Ben cidden hiç ağrım sızım yok sadece ilaçlardan kalçam artık ağrıyo. Ve miğdem yanıyo okadar bide halsızım sürekli uykum varBenim de dün 3 günümdü tek taraflı kaşık ağrım belimde sızlanalar oldu bugünde sol bacağım çekilir gibi oluyor unut oluyor
İlaçlar yapıyor herslde ya benimde uykum var devamlıBen cidden hiç ağrım sızım yok sadece ilaçlardan kalçam artık ağrıyo. Ve miğdem yanıyo okadar bide halsızım sürekli uykum varilaçlar çok ağır
Kasik ta ağrı oldu benim sol kasigimda batma oldu ve bütün adet belirtilerini yasadimBelirtileriniz oldumu tutan hanımlar bu arada rabbim yavrularınız size bağışlasın
Amann boşver kanama olmasin insan tedirgin oluyoBenim hiçbir belirti yok hiç sıfır. ☺
Yazdım aslında izmirde irenbeye gitim diye yazmıştım ☺Mesajımı alıntılanmışsınız ama cevap yok :)
Teşekkür ederimYazdım aslında izmirde irenbeye gitim diye yazmıştım ☺