- 10 Mayıs 2014
- 233
- 93
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben yatmadan atlattım lekelenmeyi cok şükürSakın endişe etme arkadaşım benim de oldu bir hafta kadar sürdü lekelenme tarzı çok şükür durdu iğne oluyorsan korkma bol bol dinlen kesilecek inşallah
Benim oldi hatta baya olduKizlar sizde bel agrisi oluyomu peki bende bi kac gundur bel agrisi oluyo cumaya 2 gun kaldi cok heyecnli ve endiseliyim
Dusunuyorum kizimdayken agriyormuydu diye ama agrimiyordu bunda baya bi tam belimin ortasi agriyo bazen adet olacakmiş gibi hissediyorumBenim oldi hatta baya oldu
Wala Bende bi hamilelik geçirdim ama hiç bisi hatirlamiyom belirtileri nasıldı diyeDusunuyorum kizimdayken agriyormuydu diye ama agrimiyordu bunda baya bi tam belimin ortasi agriyo bazen adet olacakmiş gibi hissediyorum
İnşallah çok zor Kavuştuk Allah ayırmasinSakın endişe etme arkadaşım benim de oldu bir hafta kadar sürdü lekelenme tarzı çok şükür durdu iğne oluyorsan korkma bol bol dinlen kesilecek inşallah
Benimki ilk adet gunumden 15 gün sonra yapıldı. Aşağı yukarı normalde olacağı zamanda yapiyolar.merhabalar dondurulmuş embriyoların transferi adetten kaç gün sonra yapılıyor ortalama
teşekkür ederimmmBenimki ilk adet gunumden 15 gün sonra yapıldı. Aşağı yukarı normalde olacağı zamanda yapiyolar.
Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah hiçbirimizeCanım ben yatmadan atlattım lekelenmeyi cok şükür
Amin inşallah canımİnşallah çok zor Kavuştuk Allah ayırmasin
Lekelenme şimdi biraz sarı suya döndü çoook açık çay rengi gibi...Amin inşallah canım
Öyle öyle biticek canım benim transferin 8.günü başladı 4 gün sürdü çok şükür bittiLekelenme şimdi biraz sarı suya döndü çoook açık çay rengi gibi...
Seninki baya erken başlamış. Ben bu gün dra gidicem içim rahat etsin. Belki kalp atislarini da duyaruzÖyle öyle biticek canım benim transferin 8.günü başladı 4 gün sürdü çok şükür bitti
Canim bugun kaç haftalık benim kızımda 7 haftalikken duydumSeninki baya erken başlamış. Ben bu gün dra gidicem içim rahat etsin. Belki kalp atislarini da duyaruz
Cnm muayene olDun mu iyisinozdir insSeninki baya erken başlamış. Ben bu gün dra gidicem içim rahat etsin. Belki kalp atislarini da duyaruz
Valla canim bnde ocak ayinda erken dogum yaptim kaybettim bebegimi doktr 3 ay yetrli dinlenmen icin dedi o sekilde 3 ay sonra transfer oldu bu sure zarfinda bn bi genetik testi yaptrdim bide kanimda pıhtılasma varmi ona bktirdim genetik iyi cikti kanimda pihtilasma cikti oyuzden transferden sonra hemn kan sulandirici igneye basladik tuttu com sukur sende bi pıhtılaşmaya baktr istersenMerhaba kızlar benimde 3 yumurtam olmuştu 3 embriyom 4 gününe ulaştıktan sonra1 embriyom olmadı. 2 embriyom 5 güne 5aaydı . Agustosta ilk embriyom tarnsefr edildi . ama 7 haftalıkkken kaybettim düşük yaptım tabi ilk defa hamile kalmıştı çok üzüldüm alışamadım kalan 1 embriyom bir bebeğim daha var hemen düşünmedik hocam hemen düşünmememi , dinlememi hazır olduğunda bekliyoruz dedi biz şubatta düşünmüştük ama bazı sağlık sorunları yaşadık olmayan hastalıklar nedeniyle ama doktorların yüzünden nasip olmadı bizde şimdi tüp bebek merkezimizle hocamızla konuştuk bayram öncesi yada sonrası 2 tarnseferimi gerçekleştirmek istiyoruz inşallah ....Merak ettiğim benim bir kaç sorum olacak tutma olasılığı daha fazla diyorlar bir kere alıştığı için rahim tutma olur diyolar diğeri naturel düşünüyor hocamız bende araştırdığıma göre daha iyi diyolar . ve gitmeden önce yapmam gereken başka bir durum var mı ? hakkımızda hayırlısı olsun inşallah şu mübarek günlerde hepimize nasip etsin rabbim en iyisini sağlıklı bebekler![]()
Canım Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar çok şükür kese ve kalp atışını gördük bügün 2 embriyo koymuslardi birisi tutmuş