- 2 Aralık 2018
- 733
- 1.050
- 33
- 41
Suskuncum nasılsın canım lekelenmeler bittimiGözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suskuncum nasılsın canım lekelenmeler bittimiGözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallah
İnşallah darısı bizlere sende hayırlıca alırsın inşallah bebeğini kucağına Allah’ın izniyleBende dondurulmuş ile oldum tek embriyo konuldu ilk denemem çok şükür rabbime hamileyim Rabbım hepinize nasıp etsin hayırlıca bizde sag salim ilerleyelim ınslalah![]()
Sağol inşallah hepimiz kucagimiza alalım sagliklaGözün aydın canım sağlıkla kucağına al insallah
Amin ınslalahİnşallah darısı bizlere sende hayırlıca alırsın inşallah bebeğini kucağına Allah’ın izniyle![]()
Benim adet sancisi na benzer şansım oluyo bazen. Geçen hafta baya olmuştu ve k rengi lekelenme oldu. Bu kez de olur mu bilmiyorumHamişler ağrınız varmı ?
BEnimde var ağrım ya belim kasıklarımBenim adet sancisi na benzer şansım oluyo bazen. Geçen hafta baya olmuştu ve k rengi lekelenme oldu. Bu kez de olur mu bilmiyorum
Çok hafif bel ağrım var oda ayakta çok kalırsam şükür ıyızHamişler ağrınız varmı ?
3 gun bence dinlen canımKizlar merhaba sizce transferden kaç gün sonra ucak yolculuğu yapilir? 1 saatlik bir uçuş, evime gitmek istiyorum da bilet alıcam ama ne yapsam bilemedim
3 gun bence dinlen canım
Canım geçti gibi ama ara ara sadece peceteye bulaşan lekelenmem var doktorum bebekte birşey olmadığını söyledi o yüzden takmıyorum inşallah zamanla geçerSuskuncum nasılsın canım lekelenmeler bittimi
İnşallah canım rabbim kucağımıza almayıda nasip ederCanım geçti gibi ama ara ara sadece peceteye bulaşan lekelenmem var doktorum bebekte birşey olmadığını söyledi o yüzden takmıyorum inşallah zamanla geçer
benim doktorum birşey demediMerhaba arkadaşlar dondurulmuş transferi öncesi ilişki yasak mı?bilgisi olan yazabilir mi?
Hayır canim yasak değil beraber olabiliyorsunMerhaba arkadaşlar dondurulmuş transferi öncesi ilişki yasak mı?bilgisi olan yazabilir mi?
benim doktorum birşey demedi
Sağolun kızlar.bazı yerlerde okudum transfere 5 gün kalana kadar sonra yasak yazmış.tereddütte kaldım hani rahim de gerilme sancı felan olur ne bileyim zararı olmasın diye kabul etmiyorumHayır canim yasak değil beraber olabiliyorsun
Bence olmalı canım eslerımız de yazık bebeğiniz tutunun a 3 ay bazen 4 ay yasak oluyorSağolun kızlar.bazı yerlerde okudum transfere 5 gün kalana kadar sonra yasak yazmış.tereddütte kaldım hani rahim de gerilme sancı felan olur ne bileyim zararı olmasın diye kabul etmiyorum![]()