Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

Canim bisey demedi o konuda bende sormadim. Rahim kaliten iyi degil ama tutar korkma dedi. Adetin 2. Gunu estrofem baslatti. Climara ford band verdi. Ayrica evicap 400 luk, l arginin kapsul 1000 lik ve folidoce verdi bir adet gunluk. Transferden bir gun once kestim vitaminlari. Transfere ucgun kalada progestan kapsul vermisti hem agiz hem vajinal kullanim icin.
Transfr gunü ve sonrasinda ise coraspin, clexan o,4×2 igne verdi. Bide transferden 2 saat once 1 adet tek seferlik rahim sarsilmasini önlesin diye adalat isimli hap verdi baskada kullandirmadi, progestan kapsul, estrofem ve climara bant devam, decavit, folbiol verdi.
Bugun 6. Gunum ve camur gibi leke gelmis suan 2 damla kadar niyeki acaba
Öncelikle inşallah pozitif olur canın güzel haberlerinizi bekliyorum

Bende dondurulmuş için adetin 2.günü yani persembe tedavime başladım

Bana
Estrofem
Coraspin
Folik asit verdi

Bu cuma kontrole çağırdı ilan eklemesi yapar mı acaba

Bide adetin kaçıncı günü transferiniz olmuş oldu.

Ayrica beni 2 aydir hazirliyodu canim. Onceki adetimden sonrada sogan kuru lucrin depot ve dogum kontrol ile larginin .evicap. folidoce vermisti yine. Biraz uzun hazirladi.
bide tüm bu surecte gunde 3lt su bol protein 2km yuruyus önerdi
Galiba tutmadi bisey hissetmedim ama az once adet sancim basladi ve leke olmus
İnşallah tutunma lekelenmelidir canım :KK15:
İyi düşün iyi olsun

Canim bisey demedi o konuda bende sormadim. Rahim kaliten iyi degil ama tutar korkma dedi. Adetin 2. Gunu estrofem baslatti. Climara ford band verdi. Ayrica evicap 400 luk, l arginin kapsul 1000 lik ve folidoce verdi bir adet gunluk. Transferden bir gun once kestim vitaminlari. Transfere ucgun kalada progestan kapsul vermisti hem agiz hem vajinal kullanim icin.
Transfr gunü ve sonrasinda ise coraspin, clexan o,4×2 igne verdi. Bide transferden 2 saat once 1 adet tek seferlik rahim sarsilmasini önlesin diye adalat isimli hap verdi baskada kullandirmadi, progestan kapsul, estrofem ve climara bant devam, decavit, folbiol verdi.
Bugun 6. Gunum ve camur gibi leke gelmis suan 2 damla kadar niyeki acaba
Tutunma kanaması olabilir rengi kişiden kişiye değişebilir...hadi inş...

Öncelikle inşallah pozitif olur canın güzel haberlerinizi bekliyorum

Bende dondurulmuş için adetin 2.günü yani persembe tedavime başladım

Bana
Estrofem
Coraspin
Folik asit verdi

Bu cuma kontrole çağırdı ilan eklemesi yapar mı acaba

Bide adetin kaçıncı günü transferiniz olmuş oldu.
21. Gunuydu transfer baya gec yolladi. Zaten 23 u adet gunum bakalim artik

ben memorial da doğal siklusla dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2. günü ilk olarak kontrole gittim. sonra bir hafta sonra daha sonra da iki günde bir. bu süreçte hiç ilaç kullanmadım folik asit dışında. yumurta gelişince çatlatma iğnesi kullandım ve bu süreçten sonra rulid ve prednol kullandım, bir hafta sonra transfer oldu. sonrasında da coraspirin ve clexon kan sulandırıcı iğne kullanıyorum okadar. beş gün sonra da tahlil var onu bekliyorum şuan :)
tüp bebek süreci kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. çünkü hepimiz ayrıyız, özelliklerimiz başka. hepimiz bir ve biriciğiz :)
Bende aynı hastanede tedavi gördüm aynı sizin gibi oldu ama ben toplamda 3 sefer gittim neden iki günde bir gittiniz

Bende aynı hastanede tedavi gördüm aynı sizin gibi oldu ama ben toplamda 3 sefer gittim neden iki günde bir gittiniz

Tam birşey söylenmedi ama yumurtaların gelişimini takip etmek için herhalde. Zaten ben de 4 kere gitmişimdir herhalde sonra transfer oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Tam birşey söylenmedi ama yumurtaların gelişimini takip etmek için herhalde. Zaten ben de 4 kere gitmişimdir herhalde sonra transfer oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Anladım canm cok sagol . Bana cok ilaç verecegi kesin tekrarlayan düşüklerim oldugu için ama tutsunda para hiç önemli degil
aile hekimliginde yaziliyo ilaclar. Clexan surekli kullancaksan rapor cikartiyorlar kadin dogumcular. Yada aile hekimliginde yazdirirsin bittikce. Bosuna paranizi savurmayin

aile hekimliginde yaziliyo ilaclar. Clexan surekli kullancaksan rapor cikartiyorlar kadin dogumcular. Yada aile hekimliginde yazdirirsin bittikce. Bosuna paranizi savurmayin
Oyle yapiyoruz canim saglik ocagi yaziyor sagolsun devlet karsiliyor. Clexan malesef bulamiyoruz ilaci degistirdik o yuzden

Anladim zaten artik nornal gebelerede veriyolar clexsan dusuk yapmis her bayana yaziyolar bulunmamasi gayet normal canim. Nasil gidiyo gebeligin bu arada
Elhamdulillah canim iyi gidiyor. Rabbim sag salim kucagima aldigim gunleride gosterir insaAllah

5. Gun blast embriyo. 12. Gun betahcg 218 cıvari sagol canim. Biraz dusuk gibi ama merkezdekiler iyi dedi. Dondurulmusta deger azmi ckiyo cokmu ben az diye biliyodumm ama masallah burdakilerin cogu yuksek cikmis.

Oyle yapiyoruz canim saglik ocagi yaziyor sagolsun devlet karsiliyor. Clexan malesef bulamiyoruz ilaci degistirdik o yuzden
Clexan küçük tekli kutuları Zor bulunuyormuş 10lu paketleri var kolay bulunuyormuş kizimda bizde aynı sorunu yaşamıştık ilacı degistirmistlerdi

5. Gun blast embriyo. 12. Gun betahcg 218 cıvari sagol canim. Biraz dusuk gibi ama merkezdekiler iyi dedi. Dondurulmusta deger azmi ckiyo cokmu ben az diye biliyodumm ama masallah burdakilerin cogu yuksek cikmis.
Gayet iyi çıkmış canım benim iki embriyo transferi oldu çoğul gebelik ten suoheleniyoruz oda muyanede belli olacak

Back
X