• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

5+3 teyim kızlar dün vajinal usg ile bakıldı kese görüldü ama sonrasında kahverengi ipliksi gibi akıntım oldu sizlerde de var mı

Kızlar nasıl geçiyo. Pazartesi gidicem ben de belirtim falan kalmadı hiç benim normalim yani, gidip görmek istiyorum 🥹

Kızlar nasıl geçiyo. Pazartesi gidicem ben de belirtim falan kalmadı hiç benim normalim yani, gidip görmek istiyorum 🥹
Benimde çok belirtim yok canım arada gögüs sızlaması birde kendimi yorunca kasık ağrısı oluyor birde hasta oldum iki gündür hapşurmaktan bir hal oldum 😔

Benimde çok belirtim yok canım arada gögüs sızlaması birde kendimi yorunca kasık ağrısı oluyor birde hasta oldum iki gündür hapşurmaktan bir hal oldum 😔
Geçmiş olsun canım. Bazen benim de kasık oluyo ama geçici yani. 5+6 oldu bugün. Ben de senin oğlan gibi 6+1 de gidicem 🥹

Kızlar bu arada siz cilt bakımı yapıyormusunuz transferden sonra serumlarımı falan sürmeyi bıraktım ben sadece yüz yıkama jeli ile yıkayıp nemlendirici göz çevresi kremi sürüyorum cildim kötü olmaya başladı bir sorun olurmuki kullansam

Kızlar bu arada siz cilt bakımı yapıyormusunuz transferden sonra serumlarımı falan sürmeyi bıraktım ben sadece yüz yıkama jeli ile yıkayıp nemlendirici göz çevresi kremi sürüyorum cildim kötü olmaya başladı bir sorun olurmuki kullansam
Ben içeriğini chat cbtye sordum kullanılabilir olanları kullanıyorum

Back
X