• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Bana ilk hamileleiğimde detaylı ultrasona falan gitmene gerek yok bizim cihazlarımız çok iyi bebeğin herşeyini görüyorum demişti

Arkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda ben 6 haftalık oldum 2 gündür mide bulantısından mahvoldum suyu bile zor içiyorum mide bulantısı çok geriyor agresifleştiriyor beni😔
Canim bulantin için çok su iç ilk bir kaç bardakta bulantı yapıyor gibi hissedersin sonra su içinde bulantın durur aşarsin araştırabilirsin suyun bulantı eşiği diye birşey var onu aşınca bulantın olmuyo hatta bulursam ataym sana

Canim bulantin için çok su iç ilk bir kaç bardakta bulantı yapıyor gibi hissedersin sonra su içinde bulantın durur aşarsin araştırabilirsin suyun bulantı eşiği diye birşey var onu aşınca bulantın olmuyo hatta bulursam ataym sana
Arkadaşlar bulantıya en iyi gelen şeyde karbonhidrat yabi benim ilk gebeliğimde öyleydi sadece ekmek vs bulantı yapmıyordu ilk 3 ayda 5-6 kilo almıştım bu yanlışa düşmeyin

Oda var bende yemek kokusu gelince deliriyorum ama mide bulantısı mahvediyor beni oturup ağlayacağım o kadar🤦🏽‍♀️biraz daha geç başlar diyordum ama sanki çok erken başladı😔
Mide duvarı suyun geçişine alışır ve kasılmalar azalır.

Hafif dolu bir mide, tamamen boş mideye göre daha az bulantı yapar.

Vücudun susuz kalması bulantıyı artırdığı için su içtikçe bulantı döngüsü kırılır. Kendin de bakabilirsin bulantı için benimde çok vardı şükür rahatladjm

Amin hepimiz sağlıkla alalım 🌸 sadece vaginal bakılıyor dimi yanlış anlamazsanız vaginal bakmanın bir zararı olmuyordur değil mi
Vajinal bakılıyor bende öyle oldu zararı olsa bence doktorlar yapmazdı yurtdışı videolarında da hep o şekilde bakıldığını gördüm

Bende öyle düşünüyorum Rabbim nasip edecekse her türlü doğacak ama olmayacaksa 9 ay yatsakta olmayacak

Mide duvarı suyun geçişine alışır ve kasılmalar azalır.

Hafif dolu bir mide, tamamen boş mideye göre daha az bulantı yapar.

Vücudun susuz kalması bulantıyı artırdığı için su içtikçe bulantı döngüsü kırılır. Kendin de bakabilirsin bulantı için benimde çok vardı şükür rahatladjm
Yudum yudum su içmeye çalışıyorum birde kızarmış ekmek sanki iyi geliyor gibi ama gün içinde çok sık bulanıyor inşallah çabuk geçer😔

Çok haklısınız .. insan şimdiden korumaya çalışıyor işte Rabbim evlat kokusu almayı nasip etsin her birimize
Amin canım çok şükür sağlıklı bir evladım var bunuda sağlıkla kolaylıkla kucağıma almayı nasip etsin inşaAllah hep emanetlerin sana emanetimdir diye ederim Rabbim esirgesin🤍

Yudum yudum su içmeye çalışıyorum birde kızarmış ekmek sanki iyi geliyor gibi ama gün içinde çok sık bulanıyor inşallah çabuk geçer😔
Benimde aksine etmiş gibi sabah olmuyor gün büyü burnumdan gekiyordu kraker yiyorum su içiyorum meyve artırdım elma iyi geldi en iyi su geldi ama geçer canm şükür benim geçmeye başladı benim ilk Transferin dördüncü günü mide bulantısı olmuştu sonra da beşinci haftada arttı yeni kesildi

Back
X