Sen biliyorsundur biz bu bebişin haftasını neye göre ayarlıyoruzzNeyse her şerde bir hayır vardır diyelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen biliyorsundur biz bu bebişin haftasını neye göre ayarlıyoruzzNeyse her şerde bir hayır vardır diyelim![]()
Son adet tarihini baz alıyor tolga hoca canımSen biliyorsundur biz bu bebişin haftasını neye göre ayarlıyoruzz
Neyse belki kalp atışıda duyulur pazartesi günü
Son adet tarihime göre keseyi görürüz galiba sadece 5+3Neyse belki kalp atışıda duyulur pazartesi günü
Ya tolga hocanın cihazları çok iyi canım o yüzden duymasanız bile belki parıltı şeklinde görünebilirSon adet tarihime göre keseyi görürüz galiba sadece 5+3
Ay inşallah bi oh derimYa tolga hocanın cihazları çok iyi canım o yüzden duymasanız bile belki parıltı şeklinde görünebilir
İnşaAllah görünür kalp atışıda bizede güzel haberi verirsinAy inşallah bi oh derim
Canim bulantin için çok su iç ilk bir kaç bardakta bulantı yapıyor gibi hissedersin sonra su içinde bulantın durur aşarsin araştırabilirsin suyun bulantı eşiği diye birşey var onu aşınca bulantın olmuyo hatta bulursam ataym sanaArkadaşlar mide bulantılarınız ne durumda ben 6 haftalık oldum 2 gündür mide bulantısından mahvoldum suyu bile zor içiyorum mide bulantısı çok geriyor agresifleştiriyor beni![]()
Arkadaşlar bulantıya en iyi gelen şeyde karbonhidrat yabi benim ilk gebeliğimde öyleydi sadece ekmek vs bulantı yapmıyordu ilk 3 ayda 5-6 kilo almıştım bu yanlışa düşmeyinCanim bulantin için çok su iç ilk bir kaç bardakta bulantı yapıyor gibi hissedersin sonra su içinde bulantın durur aşarsin araştırabilirsin suyun bulantı eşiği diye birşey var onu aşınca bulantın olmuyo hatta bulursam ataym sana
Mide duvarı suyun geçişine alışır ve kasılmalar azalır.Oda var bende yemek kokusu gelince deliriyorum ama mide bulantısı mahvediyor beni oturup ağlayacağım o kadarbiraz daha geç başlar diyordum ama sanki çok erken başladı
![]()
Ay çok heyecanlı çok tesirgin edici gerçektenİnşaAllah görünür kalp atışıda bizede güzel haberi verirsinbende 5+6 olacağız salı günü gidince
Gerçekten kalp atışını duysam biraz rahatlıcam bugün oğlumdan yine yumruk yedim karnıma bu durumlar çok tedirgin ediyor beniAy çok heyecanlı çok tesirgin edici gerçekten
Vajinal bakılıyor bende öyle oldu zararı olsa bence doktorlar yapmazdı yurtdışı videolarında da hep o şekilde bakıldığını gördümAmin hepimiz sağlıkla alalımsadece vaginal bakılıyor dimi yanlış anlamazsanız vaginal bakmanın bir zararı olmuyordur değil mi
Gerçekten kalp atışını duysam biraz rahatlıcam bugün oğlumdan yine yumruk yedim karnıma bu durumlar çok tedirgin ediyor
ben bazen diyorym ki olacağı varsa olacak bazende kaygım beynimi ele alıyor işteGerçekten kalp atışını duysam biraz rahatlıcam bugün oğlumdan yine yumruk yedim karnıma bu durumlar çok tedirgin ediyor beni
Çok haklısınız .. insan şimdiden korumaya çalışıyor işte Rabbim evlat kokusu almayı nasip etsin her birimizeBende öyle düşünüyorum Rabbim nasip edecekse her türlü doğacak ama olmayacaksa 9 ay yatsakta olmayacak
Yudum yudum su içmeye çalışıyorum birde kızarmış ekmek sanki iyi geliyor gibi ama gün içinde çok sık bulanıyor inşallah çabuk geçerMide duvarı suyun geçişine alışır ve kasılmalar azalır.
Hafif dolu bir mide, tamamen boş mideye göre daha az bulantı yapar.
Vücudun susuz kalması bulantıyı artırdığı için su içtikçe bulantı döngüsü kırılır. Kendin de bakabilirsin bulantı için benimde çok vardı şükür rahatladjm
Amin canım çok şükür sağlıklı bir evladım var bunuda sağlıkla kolaylıkla kucağıma almayı nasip etsin inşaAllah hep emanetlerin sana emanetimdir diye ederim Rabbim esirgesinÇok haklısınız .. insan şimdiden korumaya çalışıyor işte Rabbim evlat kokusu almayı nasip etsin her birimize
Benimde aksine etmiş gibi sabah olmuyor gün büyü burnumdan gekiyordu kraker yiyorum su içiyorum meyve artırdım elma iyi geldi en iyi su geldi ama geçer canm şükür benim geçmeye başladı benim ilk Transferin dördüncü günü mide bulantısı olmuştu sonra da beşinci haftada arttı yeni kesildiYudum yudum su içmeye çalışıyorum birde kızarmış ekmek sanki iyi geliyor gibi ama gün içinde çok sık bulanıyor inşallah çabuk geçer![]()