3 ocakta regli olmustum 18 ocakta transfer yapildi...kisiden kisiye degisir bu sure...rahim kalınlığının en uygun oldugu zaman transfer yapilir...gonlunu ferah tutMerhaba arkadaşlar ben bu ay adetimle birlikte dondurulmuş embriyo transferi için hazırlığa başladım ilk gün doktorun bana dediği 13 yada 14 gün sonra transfer ederiz dedi ama okuduğum bütün forumlarda 20 gün falan sürüyor bana neden öyle dedi kafam karıştı daha önce aranızda erken transfer olan var mı ben 25 günde 1 adet oluyorum
ohh sağol çok rahatladım hep duyuyordum 20 gün falan diye korkmuştum peki sonucunu öğrendin mi3 ocakta regli olmustum 18 ocakta transfer yapildi...kisiden kisiye degisir bu sure...rahim kalınlığının en uygun oldugu zaman transfer yapilir...gonlunu ferah tut
aynen aralıktan beri bekliyorum hepimizin emeği boşa çıkmasın9ocakta regli oldum 2 subatta transfer oldu .heyecandan gecmez simdi sana gunler biliyorum ama daha bunun transfer sonrasi bekleyisi var .hayirli sonuclar alirsin insallah Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin
8 haftalik hamileyim canim...darısı basinaohh sağol çok rahatladım hep duyuyordum 20 gün falan diye korkmuştum peki sonucunu öğrendin mi
Bende 3 gün önce dondurulmus tedavisine basladım. İlk dondurulmuş arım 18. Gün transfer edildi. Bakalım bu ne olacak. Ayın 7 sinde kontrolüm var ve o günden sonra transfer tarihi beklırlenecekMerhaba arkadaşlar ben bu ay adetimle birlikte dondurulmuş embriyo transferi için hazırlığa başladım ilk gün doktorun bana dediği 13 yada 14 gün sonra transfer ederiz dedi ama okuduğum bütün forumlarda 20 gün falan sürüyor bana neden öyle dedi kafam karıştı daha önce aranızda erken transfer olan var mı ben 25 günde 1 adet oluyorum
hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin8 haftalik hamileyim canim...darısı basina
Hayırlısı olsun benim ilk tedavim inşallah son olur :) bende ayın 5 inde gideceğim kontrole o zmaan benimde belli olur transfer tarihiBende 3 gün önce dondurulmus tedavisine basladım. İlk dondurulmuş arım 18. Gün transfer edildi. Bakalım bu ne olacak. Ayın 7 sinde kontrolüm var ve o günden sonra transfer tarihi beklırlenecek
Ogrendim canim cok sukur 7haftalik hamileyim.darisi en kisa zamanda basina ve isteyen herkeze versin Allahim yasayan bilirohh sağol çok rahatladım hep duyuyordum 20 gün falan diye korkmuştum peki sonucunu öğrendin mi
Hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah hepimize nerde varsa çok amin :)Ogrendim canim cok sukur 7haftalik hamileyim.darisi en kisa zamanda basina ve isteyen herkeze versin Allahim yasayan bilir
Bende 5 ocakta kontole gideceğim muhtemelen transfer günü belli olur diye düşünüyorumAdet olduktan 10 gun sonra kontrole gittim, ilaclari aldim 3 gun sonra transfere gittim. Yabi benmde 1e gun surdu
Anladım canım sağol ben herkes 20 gün falan diyince korktum bi anBen 17. Gunde transfer oldum. Doktor rahmin durumuna gore karar veriyor. Illa bir gun olacak diye bir kural yok. Bir tarih araligi var simdi unuttum.
Suan 3 adet dondurulmus 4. Gun embrigosu transfer edildi 4. Gunundeym. 3. Gun embriyosu çözülünce bir gun daha ilerletildi. Normalde de oyle mu oluyor bilmiyorumBende 5 ocakta kontole gideceğim muhtemelen transfer günü belli olur diye düşünüyorumsonuç ne oldu peki
Hayırlısı olsun inşaalh beklemek zordur herhalde :) inşalah sıkı sıkı tutunurlar sanaSuan 3 adet dondurulmus 4. Gun embrigosu transfer edildi 4. Gunundeym. 3. Gun embriyosu çözülünce bir gun daha ilerletildi. Normalde de oyle mu oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?