• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi deneyimleri olanlar varmı?

Allahım inşallah hepimizinde kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldurur en tez zamanda inşallah

Benimde bikacgun sonra transferin yapılacaktı hormon degerlerim yuksekmis ertelendi dondurcaklar embriyolarimizi 6 tane dondurulcak.adet olmamı beklicez ikinci denememiz ilki taze embriyoydu bi tane tutmadı.inşallah bu tutar
İnsallah canim
İnsallah emeklerimiz bosa cikmasin da

Selam arklar bende 2. Denemem de dondurulmus embriyo transfer edilmisti 2 tane 5. Gun embriyosu olumsuz sonuclandi :(

Hayırlısı boyleymiş demekki çok zor gerçekten olumsuz sonuçla karşılaşmak Allah dirayet versin hepimize.dün bi yakınımızın bebeği oldu hastaneye gittik eşim biyerde ben biyerde agliyoz kimseye görünmeden.Allahım bize de yaşatsın o duyguyu

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile simdi 11 aylık bir oglum var bir adet dondurulmuş 3. Gun embriyom var ve onun transferini yaptırmak istiyorum bu sene 2. Sene oldu donduralı.fazla beklemesinin bir zarar-ı var mi sizce ben seneye transfer yaptırmak istiyorum cunku.tutma olasılığını etkiler mi?

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile simdi 11 aylık bir oglum var bir adet dondurulmuş 3. Gun embriyom var ve onun transferini yaptırmak istiyorum bu sene 2. Sene oldu donduralı.fazla beklemesinin bir zarar-ı var mi sizce ben seneye transfer yaptırmak istiyorum cunku.tutma olasılığını etkiler mi?
Ne kadar süre donduğu sonucu etkilemiyormuş ben sormuştum doktora.

Back
X