dondurulmuş embriyo transferi hakkında bilgi

zambal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
12
1
36
dondurulmuş transfer konusunda yardıma ihtiyacım var bilgisi olanlar süreç, kullanılan ilaçlar ve fiyat hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

1. önemli konu, embriyo dondurmaya karar verdiğinizde 1 den fazla iyi kalite embriyo var ise; aynı taşıyıcıda mı yoksa ayrı ayrı mı donduracagınıza karar vererek saklayıcı saglık kurulusunu bu sekilde yonlendirmek. Aksi halde 2 tane dondurulmuş embriyonuz varsa ve 1 embriyo transfer ettirmek isteğindeyseniz (ikiz isteMiyorsanız) , transfer için aynı tasıyıcıda saklanan embriyolarınızın ikisi de cozuleceğinden, size transfer edilmeyen de boşa gitmiş oluyor. Ver sonraki denemenizde tüm tüp bebek süreci ilaç kullanma yumurta toplanması vs tekrar yaşamak durumunda kalıyorsunuz.

2. donmus embriyo transferi, sıfırdan tüp bebek işlemine başlanmasından daha kolay. Rglinizin 2. gununden itibaren doktorunuzun takibinde bazı hormon ilaçları kullanıyorsunuz. Transfer gununu doktorunuz belirleyerek sizi cagırıyor. Transfer çok kısa sürede gercekleşip embriyo rahminize bırakılıyor. Gerisi....kısmet.

dondurulmuş transfer konusunda yardıma ihtiyacım var bilgisi olanlar süreç, kullanılan ilaçlar ve fiyat hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

öncelikle rabbim hakkinda hayirlisini verir isallah ben de basta tedirgindim ama cok kolay donmuslarla adetin 3 gunu rahim duvari kalinlastirma inesi yaptim 3 gun daha sonra catlatma ignesi gun asiri 2 tane ve transferden sonra bi catlatma ignesi daha yaptilar ben yurt disindayim her doktorun sanirim farkli oluyo korkmabence bu daha kolay ben suan 3 aylik hamileyim rabbim sanada nasip etsin sana tavsiyem pozitif ol cunku cogu arkadasta iznelimim benimde hatta ilk denememde ay oldumu yok olmadi gitti hep karamsarlik ve sonuc malesef husran isallah pozitif haberlerini aliriz

Back
X