dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar kaçıncı gün bhcg yaptırdınız

ruyamelexgxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2007
808
6
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar dondurulmuş transferi olan arkadaşlar kaçıncı gün kanda bhcg yaptırdınız değerleriniz ne çıktı paylaşırsanız sevinirim

CANIM SEN TRANSFER YAPTIRDINMI YOKSA??? eNDOMETRİUM DA BİR SORUN VARDI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM?NE AŞAMADASIN KISACA BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM. HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH.

canım yaptırdım bugün 12 gün oldu perşembe tahlil yapılacak dondurulmuş olduğu için 15 gün beklemek gerekiyormuş ben eşime uydum bugün yaptırdım sonuç 2.00 çıktı enver bey erken yaptırmışsın dedi perşembe tekrarlıycaz ama bence olmadı

canım benim de dondurulmuştu 8.gün idrar testimde çıktı 12.gün değerim de 2098 çıktı ama şunu da biliyorum benden de 15.gün istediler bir günde bile değer farkedebiliyormuş yine de ümidini kaybetme ve gününde tekrar et testini...inş. olumlu sonuç alırsın canım...

canım çok saol.çok endişeliyim.strese girdim iyice.her gün bununla yatıyor bununla kalkıyorum.beklemek daha zor gerçekten

Canım benim hayırlı haberler verirsin inşallah.Dur endişelenmen için henüz erken. Bende dokuzuncu gün baktırmışdım 9,32 çıkmışı.Sonra onikinci gün doksanları bulmuştu. Hiç belli olmaz bekle gününü. Sonuçta transfer aşamasına bile gelebildin buna da şükür. Bir dahaki sefere inşallah. İk denemede tutan çok az zaten.

haklısın canım bu aşamaya geldiğim için binlerce şükür rabbime ben şimdiden bir dahakine hazırım:) yola devam yani sen nasılsın gebelliğin nasıl gidiyor canım

canımmm yaa hemen böle kötü şeyler düşünme daha erken bekle bakallım kaç çıkacak sakın üzülme 1 günde b,ile değişyo inan dualrım seninle

ruyamelegım canım ınsallah olacak erken olmus test ıcın 15 gun ınsallah yuksek bır degerle mujde verırsın bıze merakla beklıyorum canım allah yardımcın olsun

umarım hepimiz için güzel haberler olur.allahım herkesin evini ocağını çocuklarla doldursun.dua ediyorum hepimiz için.

arkadaşlar sayfayı güncelledim sonuç bekleyenlerin ben gibi bu soruyu kendilerine sorduklarını tahmin ediyorum..bugün transfer günü dahil 7.günüm içim içime sığmıyor kanda çıkarmı diye:))dondurulmuş ile hamile kalan ark sadece test gününüzü ve değerinizi yazarmısınız bizede moral olun beklemek çok zor....

canim ben 7.gunu yaptirsaydim cikmazdi cunku transfer gununu sayma 9 gun sonra 15 cikti sonucum. sakin yaptirma en az 9 gun gecmeli. sekiz ve dokuzuncu gun kana karismasi cok normalmis cunku. hayirli haberlerle gelirsin Insallah. biliyorum beklemek cok cok zor ama iki gun daha dayan lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…