dondurulmuş embriyo transferi olanlar????

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
kızlarrrr ben dondurulmuş embriyolarımla tedavime başlamış bulunuyorum hayırlısıyla.adetimle birlikte başladı ve her dört günde bir ultrasona giriyorum.bu cuma 3. ultrasonum olacak ve sadece rahim kalınlığına bakıyorlar.acaba bu rahim kalınlığı kaça ulaşmalı ki transfer olsun?????bu cuma 10. günüm oluyor transfer yapılan arkadaşlar sizlerde kaçıncı gün transfer oldu????hem sorularımı cevaplayabilirseniz hemde bana da dua ederseniz çok sevinirim.Allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa çıkmaz...

bende denemek istedim adetten itibaren 20.günü rahim 9 mm olunca transfer ediolar..

benim yarıda kalmıştı dondurulmuş embryolar çünkü çözülünce hücrelere bölünememişlerdi..

inşallah canım allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.benim adetten sonraki 6. gün 6.5 mm olmuştu öyle dedi dr.um hemşireye o zaman bu cuma bana trasfer gününü söylerler mi dersiniz?

evet kesin olmamakla beraber söylerler bence!! bu tedavi maximum 20.günü bitiyor az kalmış senin hayırlıısı olsun hakkında inşallah bu sefer tek gidip çift dönersin başarılar arkadaşım.

ben bir ay estrofem kullandım günde 3 tane bir ay sonunda gittiğimde rahim kalınlığı 8 mm olmuştu ve birkaç gün sonrası için dr um transferi ayarladı.5 embriyo çözüldü 1 tanesi iyi kaliteeydi 3 tane transfer edildi şimdi 13 haftalık hamileyim ve bebeğim kıza benziyormuş :))))))))
rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inş.

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde 3 embriyom var.6. gün dondurulmuşlardı.simdi en büyük korkum çözünürken hepsinin birden bozulması.allahtan hayırlısını dilemekten başkada birşey gelmiyor elden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canim bende dondurulmus tek emriyo transferi oldum adetimden itibaren 21. gun gerceklesti o surece kadar yasadiklarim yumurta olgunlugunun takibini yaptilar ara ara transferden 4 gun once yumurta catlama ignesi vuruldum transfer oncesi rahim kalinligi hakkinda tam olarak bi bilgim yok ama iyi demislerdi ve simdi hamileyim bugun 13. gun umarim allah sanada nasip eder hepimiz bebislerimize kavusuruz dualarim sizinle...

bende eylül ekim gibi düşünüyorum dond. transferi
6 tane 5. gün donduruldu
3er 3er ayırdılar
o yüzden ilk gruptan sağlıklı çıkmazsa 2. grup çözdürülecek
benim doktorum adetin 21. günü lucrine başla diyor ben doğak siklus istiyorum
bu konuda en son anlaşamamıştık
sizler lucrin kullandınız mı?
çünkü ben çok negatifim hormon almak istemiyorum
temiz ellenmemiş rahme koyulsunlar istiyorum

bende dondurulmuslarımla 6.denememde gebeyim.Allah inşallah sizede kısmet eder.adetimin ilk günü basladım tedaviye.estroferm tablet elevit b12 folik plus kullandım.20.günüm transferim gerçekleşti.6.gün blast 3 embriyo dondurulmuştu.3üde transfer edildi.ve sükür bir tane embriyom tutundu.

rahim kalınlığına bakıyor doktorlar benim transferim adetin 19.cu günü rahim kalınlığım 10.7 iken yapıldı
4 adet iyi kalitede embriyo verildi ama malesef sonuç negatif burda annenin yaşıda çok önemli sanıyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın ve bebişlerinle olursun

ben şuanda lucrin kullanmıyorum canım ama ileride tedavime eklenir mi onuda bilmiyorum.sadece östrojen takviyesi alıyorum(estrofem).ki doğal siklusa güvenmeyip sende kullanmalısın bence.vücudumuz genelde gayet düzenli bir şekilde çalışsada bazı aylar gebe kalacak kadar düzenlemiyebiliyor içini.ben kendimi psikolojik olarak hazırladığım ay vücudumun bana bir sürpriz yapmasını(ki zaten dondurulmuş embriyolar düzgün çözülmeyip böyle kötü bir sürpriz yapma olasılığı yüksek) istemem.ne uzun anlattım değil mi.ama herşey sonuçta senin kararın canım.bunlarıda düşünmeni istedim sadece

canım bende donrululmus embiryo ıle hamileyim ınsallah sende guzel haberlerle donersın canım benım :1hug:

çokkk tebrik ediyorum canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlerede dua et tatlım

cnm benim hayırlı olur tedavin inşallah.benimde 4 nisanda 3 ad.blast embriyo transfer edildi.adetim 14 marttı transfer 4nisanda oldu.ilk doktor muayeneme gittim değerim çok yüksektiçünkü.15.gün değerim 6464.5 tu.iki kese gördü birideşüpheli dedi.yani üçüde tutmuş olabilir.rabbim gönlüne göre verir inşallah.rahim kalınlığıda ilkkontrolümde 8 gibiydi.transfere kadar estraderm bant kullandım.prognex iğne vuruldum.folbiol coraspin kullandım.9 mm gibiydi. transfer oldu.

Son düzenleme:

çok saol canım rabbim dileyen herkese nasip etsin. inş.seninde yüzün güler.inş.. embriyoların bozulmazlar sen içini ferah tut bende çok korkmuştum negatif sonuç almaktan ama korkularım yersizmiş kendi kendimi germekten başka birşey değilmiş rabbim verdikten sonra oluyor zaten

lansor canım hayırlısıyla hamile kalacaksın bu defa inşş dualarım seninle tatlımm:Saruboceq::Saruboceq:

lansor canım hayırlısıyla hamile kalacaksın bu defa inşş dualarım seninle tatlımm:Saruboceq::Saruboceq:

mrb pinkrose sen nerde ne yaptırıyosun.hiç tüp denemişmiydin?ben de ç kallede oturuyorum.9 eylülde tüp denedik ve mayısta 2. yi deiycez..biz sebepsiz infertiliteyiz

bilgilerin için çok teşekkür ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…