- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
-
hayırlı olsun inşallah emeklerin boşa çıkmaz...
bende denemek istedim adetten itibaren 20.günü rahim 9 mm olunca transfer ediolar..
benim yarıda kalmıştı dondurulmuş embryolar çünkü çözülünce hücrelere bölünememişlerdi..
ben bir ay estrofem kullandım günde 3 tane bir ay sonunda gittiğimde rahim kalınlığı 8 mm olmuştu ve birkaç gün sonrası için dr um transferi ayarladı.5 embriyo çözüldü 1 tanesi iyi kaliteeydi 3 tane transfer edildi şimdi 13 haftalık hamileyim ve bebeğim kıza benziyormuş :))))))))
rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inş.
bende eylül ekim gibi düşünüyorum dond. transferi
6 tane 5. gün donduruldu
3er 3er ayırdılar
o yüzden ilk gruptan sağlıklı çıkmazsa 2. grup çözdürülecek
benim doktorum adetin 21. günü lucrine başla diyor ben doğak siklus istiyorum
bu konuda en son anlaşamamıştık
sizler lucrin kullandınız mı?
çünkü ben çok negatifim hormon almak istemiyorum
temiz ellenmemiş rahme koyulsunlar istiyorum
bende dondurulmuslarımla 6.denememde gebeyim.Allah inşallah sizede kısmet eder.adetimin ilk günü basladım tedaviye.estroferm tablet elevit b12 folik plus kullandım.20.günüm transferim gerçekleşti.6.gün blast 3 embriyo dondurulmuştu.3üde transfer edildi.ve sükür bir tane embriyom tutundu.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde 3 embriyom var.6. gün dondurulmuşlardı.simdi en büyük korkum çözünürken hepsinin birden bozulması.allahtan hayırlısını dilemekten başkada birşey gelmiyor elden:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
lansor canım hayırlısıyla hamile kalacaksın bu defa inşş dualarım seninle tatlımm:Saruboceq::Saruboceq:
canım bende donrululmus embiryo ıle hamileyim ınsallah sende guzel haberlerle donersın canım benım :1hug:
cnm benim hayırlı olur tedavin inşallah.benimde 4 nisanda 3 ad.blast embriyo transfer edildi.adetim 14 marttı transfer 4nisanda oldu.ilk doktor muayeneme gittim değerim çok yüksektiçünkü.15.gün değerim 6464.5 tu.iki kese gördü birideşüpheli dedi.yani üçüde tutmuş olabilir.rabbim gönlüne göre verir inşallah.rahim kalınlığıda ilkkontrolümde 8 gibiydi.transfere kadar estraderm bant kullandım.prognex iğne vuruldum.folbiol coraspin kullandım.9 mm gibiydi. transfer oldu.
lansor canım hayırlısıyla hamile kalacaksın bu defa inşş dualarım seninle tatlımm:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?