- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 23
- 35
Galiba en ücreti yüksek bi ben varım bu nedir yaaa zaten tüp bebeğe 10000 ödedim insafAralikta yaptircam embriyo cozdurme + transfer 2750 dediler bana da.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba en ücreti yüksek bi ben varım bu nedir yaaa zaten tüp bebeğe 10000 ödedim insafAralikta yaptircam embriyo cozdurme + transfer 2750 dediler bana da.
Bende tayfun hocaya gidiyorm canımTayfun hocaya gidiyorum canım sen kime gidiyosun
Oyle canim ama iste merkeze gore degisiyor fiyatlar. Hele bazi merkezler tam paraci. Laparoskopi olcaktim biyer 10bin istedi sonra baskent gogsen hocayi buldum. Ameliyat oncesi 1500 aldilar isleme gore degisiyo dediler. Cikarken geri 600 tl iade ettiler. Hsg ve histereskopi de yapti laparoskopiyle birlikte dusun. Gogsen hocadan da hastaneden de memnunum cok sukurGaliba en ücreti yüksek bi ben varım bu nedir yaaa zaten tüp bebeğe 10000 ödedim insaf![]()
Bende hulusi beyde yaptırmıştım tüp bebek iki defa ama negatif sonuçlanmıştı o hastaneyi çok iyi biliyorum çok uygun bi hastane ama benim tedavi olduğum yıllarda hastaneleri ve labaratuarları çok eski ve kötüydü o yüzden bidaha orda tedavi olmadım ama benden sonra labaratuarları yenilendi diye biliyorum hangi hastaneye gittiysem bütün doktorlar hulusi bey ve gögşen bey türkiyenin en iyi beş doktorlarından birileri dediler doktorlar gerçekten çok kaliteli şimdi labaratuarlarıda yenilendi başarıları kat kat artmıştır eminim demem oki doğru yerdesin kardeşim inşallah hayırlı sonuç alırsınOyle canim ama iste merkeze gore degisiyor fiyatlar. Hele bazi merkezler tam paraci. Laparoskopi olcaktim biyer 10bin istedi sonra baskent gogsen hocayi buldum. Ameliyat oncesi 1500 aldilar isleme gore degisiyo dediler. Cikarken geri 600 tl iade ettiler. Hsg ve histereskopi de yapti laparoskopiyle birlikte dusun. Gogsen hocadan da hastaneden de memnunum cok sukur
Sagol canim benim insallah bakalim 4 tane 3.gun embriyom var dondurulmus aralik ayinda transfer olucam insallah sonuna dogru. Valla gogsen hoca bazen olmuyo hulusi hoca ilgileniyo ikisinden de cok memnunum allah razi olsun. Hepimiz hayirli sonuclar alalim insallahBende hulusi beyde yaptırmıştım tüp bebek iki defa ama negatif sonuçlanmıştı o hastaneyi çok iyi biliyorum çok uygun bi hastane ama benim tedavi olduğum yıllarda hastaneleri ve labaratuarları çok eski ve kötüydü o yüzden bidaha orda tedavi olmadım ama benden sonra labaratuarları yenilendi diye biliyorum hangi hastaneye gittiysem bütün doktorlar hulusi bey ve gögşen bey türkiyenin en iyi beş doktorlarından birileri dediler doktorlar gerçekten çok kaliteli şimdi labaratuarlarıda yenilendi başarıları kat kat artmıştır eminim demem oki doğru yerdesin kardeşim inşallah hayırlı sonuç alırsın![]()
Rahimi hazırlamak için hap tarzı ilaçlar kullanılıyor cnm ama onlarda pahalı değil hepsini toplasan 100 tl anca tutar
Bende adetimi bekliyorum transfer için ama adetlerim düzensiz olduğu için tam günü belli değil fakat bende aralık gibi olacam galiba sonuçlarımızdan haber edelim birbirimiziSagol canim benim insallah bakalim 4 tane 3.gun embriyom var dondurulmus aralik ayinda transfer olucam insallah sonuna dogru. Valla gogsen hoca bazen olmuyo hulusi hoca ilgileniyo ikisinden de cok memnunum allah razi olsun. Hepimiz hayirli sonuclar alalim insallah
Aynen canımA çok iyi o zaman... ozelde 2.500 civariysa universite hastanesinde raporlu daha uygundur o halde.
Dondurulmuş transferde ilac kullaniliyormu onlarin ucreti ne kadar tutuyor.
Tmm cnmmBende adetimi bekliyorum transfer için ama adetlerim düzensiz olduğu için tam günü belli değil fakat bende aralık gibi olacam galiba sonuçlarımızdan haber edelim birbirimizi![]()
Benim ilaçlarım 600 tl tuttu . Durumuna göre değişiyor yani. Prolutex verdi bana 3 kutu 350 tl’ye yakın o tuttu ve kan sulandırıcı da 130 tl civarı idi. Vitamin estrofem şırıngalar falan 600’ü buldu.
Biz dondurulmuş transfer ücretim için 1900 tl ödedik.
Benim ilaçlarım 600 tl tuttu . Durumuna göre değişiyor yani. Prolutex verdi bana 3 kutu 350 tl’ye yakın o tuttu ve kan sulandırıcı da 130 tl civarı idi. Vitamin estrofem şırıngalar falan 600’ü buldu.
Biz dondurulmuş transfer ücretim için 1900 tl ödedik.
Birde raporsuz fiyatimi bu ???
Yani bize rapor cikiyor tup bebegi raporlu yaptiracagiz ilk denememiz. Tutmamasi halinde eger 2bini falan bulacaksa transfer 2.denemeye rapor kullanmam daha iyi.
Canim bugun sordum ankara nova artta dondurulmus transferi 2000 liraymisMerhaba arkadaşlar geçen ay opu oldum biraylık rahim dinlendirme sürecindeyim embriyolarım donduruldu bu ayki adetimde transfer olacak ama tutmazsa kalan embriyolarımı 3,500 tlye transfer ederiz dediler bana biraz pahalı geldi benim tedavim olumlu sonuçlansa bile ben kalanlarla ikinci çocuğu düşünürüm sizcede bu fiyat normalmi sizler nekadar ödediniz
Aslında daha uygun olması gerekiyo sonuçta yaptıkları bişey yok sadece hazır embriyoyu rahime koyuyorlar neyin ücreti bunlar hayretCanim bugun sordum ankara nova artta dondurulmus transferi 2000 liraymis![]()
Raporsuz Canım bizimki. Evet bu ay denedik dondurulmuşları yani en yeni fiyatlar bunlar. Biz toplam 2500 tl (1900+600) verdik ilaçlarla transfere.
Yok canım dondurulmuşta yumurta toplama işlemi falan olmadığı için normal tedaviden çok çok uygun olması gerekiyoÇok iyi o zaman ben tutmassa birdha yaptiramam saniyordum ama fiyatlar gayet iyi. Ben saniyordum ki dondurulmusta olsalar yine ayni fiyat verilecek. Ama oyle degilmiş...
Siz nerede yaptırdınız? Benim doktor dondurulmuş transfere 3.500 dedi. Özel muayenesi var.Raporsuz Canım bizimki. Evet bu ay denedik dondurulmuşları yani en yeni fiyatlar bunlar. Biz toplam 2500 tl (1900+600) verdik ilaçlarla transfere.
Siz nerede yaptırdınız? Benim doktor dondurulmuş transfere 3.500 dedi. Özel muayenesi var.
Yaa çok uyguna yaptırmişsıniz ama maalesef oraya baya uzagız.Bursa Acıbadem Hastanesinde yaptırdım.