dondurulmuş embriyo transferi

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba bayanlar ilk tüp bebek denemem olumsuz olmustu 5 tane dondurulmus embiriyom 5.gun embriyosuydu ilaclardan mı biliyorum ama tesadüfen tiroid sorunum oldugunu ögrendim suan ilac kullanıyorum 1 aydan beri ve ilk hastaligimdada embriyo transferi istiyoruz sizce olabilme imkani var mı tiroid degerim 7di en son yine ayni seyleri yaşarmiyım birde nasil bir yol izlediniz onu ogrenebilirmiyim

Merhaba geçmiş olsun. 7 yüksek bi değer sanmıyorum transfer yapılsın. Önce tedavi olursunuz sonra yaparlar. Ben de transfer bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa.

insaAllah sizinde bir aksilik olmaz kacinci denemeniz olacak bu

hayir ben hic gebede kalmdim doktor %70 verdi bize ama demekki kismette yoksa olmadi ben birde olacaksa her turlu olur mantigiyla kendimi fazla sakınmadım belkide omunda etksi olabilir Rabbim ugrastirmadan sonucunuzu hayirli bir haberle alirsin insAllah haberdar et transferın kacinci gun

Yarın usg kontrolüm var. Sanırım endometrium kalınlığı takip edilecek. Kaçıncı gün olacak bilmiyorum. Siz transfer öncesi hangi hazırlıklardan geçtiniz ?

Yarın usg kontrolüm var. Sanırım endometrium kalınlığı takip edilecek. Kaçıncı gün olacak bilmiyorum. Siz transfer öncesi hangi hazırlıklardan geçtiniz ?
Mrb canım benimde 23 Ekim transfer günüm ilk denemem ve benimde 2 embriyom var ben adet 2.gününden itibaren estrofem kullandım hala devam ediyorum rahim duvarı kalınlığı için dün kontrolüm vardı extra ilaçlar ve crıone jel başlattılar transfere kadar kullanacağım sen kaçıncı günündesin şuan

Adetin 2. Günü yarın kontrole çağırdılar. Peki embriyo çözülürken bi sorun olurmuyöuş?

Adetin 2. Günü yarın kontrole çağırdılar. Peki embriyo çözülürken bi sorun olurmuyöuş?
Bilmiyorum canım ben genelde çok sorgulamıyorum çünkü kafam takılıyor zaten doktorumda çok detay bilgisi paylaşmıyor genel yüzeysel olarak süreçten bahsediyor

Canım estrafem kullandıysan onu kullandığın dönemde tsh da geçici bir yükselme oluyor, ama tsh için verilen ilacı düzenli içersen hemen 1-2 haftada normale döner, sana tavsiyem tsh a ara afa baktır. Benim de tedavi esnasında yükseliyor o yüzden tiroid ilacının dozunu arttırmak gerekiyor

Hangi ilde tedavi görüyorsun? İnşallah hayırlısı ile bebeklerine kavuşursun

tesekkur ederim yeni bakabildim cevabiniza sanirim benimde o yuzden yukseldi ilaclarimi duzenli ictim bu sefer ts4 yuksekmis bakalim

Merhabalar, bugün saat 15.00 te benim de donmuş embriyom transfer edildi. Bir kızım var 4,5 yaşında, umarım kardeşi de tutunur. Hepinize şans diliyorum...

Merhabalar, bugün saat 15.00 te benim de donmuş embriyom transfer edildi. Bir kızım var 4,5 yaşında, umarım kardeşi de tutunur. Hepinize şans diliyorum...
Hayırlısı olsun inşallah. Kızınızda tüp bebekmiydi? Sizdeki sorun neydi? Kaç yumurta transfer edildi? Çok sordum galiba

Merhaba, evet kızım da tüp bebekti. 1 embriyo istedim ben, 2 tane daha kaldı onları dondurmaya devam ettik...

merhaba,
benim de troıd sorunum var benımkı yıllardır var ama hersey yolundaydı sorun yoktu ama son 3 aydır oynuyo sürekli şimdi tsh 4,75. siz ne yaptınız bi gelişme var mı???

Dondurulmuş 2 embriyo transferi düşünüyoruz 35 yaş altı olduğum için kabul edilir mi ilk deneme oğlum oldu, ikiz gebelik düşünüyorum şimdi , böyle bir hakkım var mı?2 embriyo transfer ederler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…