Dondurulmuş embriyo transferi

ftmaks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
15
11
3
Merhaba bir ay sonra dondurulmuş embriyo transferim olacak siz bu sürede nelere dikkat ettiniz folik kullandınız mı besin olarak ne tükettiniz tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

Merhabalar hayırlı olsun umarım tutunur bebişiniz. Benimde dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edildi 3 haziranda. Folik asiti 3 aydır falan kullanıyordum öncesinde de. Ben hazır paketli gıdalardan uzak durdum. Kızartmalar, fazla yağlı yemekler yemedim. Kahvaltımı yumurta avokado ile yaptım hergün mutlaka. Hatta transferden önce başladım sağlıklı beslenmeye. Bol bol çiğ kabak çekirdeği yedim. Burda okumuştum tutunmaya yardımcı diye. Ceviz, taze sıkılmış meyve suları, bol bol su içtim. Ve bence en önemlisi moral. Hep yüksek tutmaya rahat olmaya çalıştım. Çok şükür nasip oldu. Umarım sizede her isteyene de nasip olur

Amin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder peki ek vitamin hap kullandın mı

Merhaba bir ay sonra dondurulmuş embriyo transferim olacak siz bu sürede nelere dikkat ettiniz folik kullandınız mı besin olarak ne tükettiniz tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Insallah mutlu sona ulasirsiniz. Folik asit 3 ay onceden falan baslamistim. Besin olarak ben avakado ve kuruyemisler tuketmistim akliniza gelen saglikli olan hersey yiyeblrsnz

Selam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?

İlacın etkisi ile oluyor o verilen hormonlardan temizlemek için rahim dinlenmeye alınıyor . Adet düzeni de değişiyor doğal olarak ... 15 ekimde yazmışsınız gerçi ama adet oldunuz mu

İlacın etkisi ile oluyor o verilen hormonlardan temizlemek için rahim dinlenmeye alınıyor . Adet düzeni de değişiyor doğal olarak ... 15 ekimde yazmışsınız gerçi ama adet oldunuz mu
Hayır halen olmadım 4 gün geciktiğinde doktoruma yazdım bir hafta bekleyelim dedi dün bir hafta doldu bu gün geri yazdım yarın gelin bakalım dedi bu günle 12 gün gecikti

Sizin kaç gün gecikmişti?

Sizin kaç gün gecikmişti?
Yumurta toplandiktan adet gördünüz mü?
Yoksa hiç mi adet olmadınız ?

Benim yumurta toplamadan 3 gün sonra olmuşum takvime baktim simdi ..
Daha sonrası nerdese 20 gün geçmiş yani toplamadan sonraki adetimle sonraki adetimin arasi

Ben yumurta toplandıktan 4 gün sonra oldum kan cıvıtıcı iğne falan vermişti bir daha olmadım yani ikinci adeti bekliyorum hala

Yani benim ki baya gecikmis oluyor demi

Ben yumurta toplandıktan 4 gün sonra oldum kan cıvıtıcı iğne falan vermişti bir daha olmadım yani ikinci adeti bekliyorum hala
Aynen bendede aynı oldu doktora söyledim biraz daha bekleyin olmadi bir test isteriz adet olmaya yakın miyiz değil miyiz diye demisti sonra kan verdim hem hamilelik hem hormonlar için sonuç adet olmaya yakın çıktı bekledim bir hafta 10 gün daha oldum sonra... en zor süreci atlatmisiniz bu arada o hormon çatlama iğneleri falan baya geriyor insanı davul gibi hissediyor insan kendini

Yani benim ki baya gecikmis oluyor demi
Rahim dinlendirme denilen şey o işte ilaçlardan arınıp kendi haline gelmesini beklemek gebeliğe önceki ilaclardan arınmış olmak ama sizden de bi hamilelik testi isterler emin olmak için ...

Valla çok zor süreçler ne olacak ne bitecek diye ağrısı dert beklemesi dert sizin ne oldu peki sonuç

Rahim dinlendirme denilen şey o işte ilaçlardan arınıp kendi haline gelmesini beklemek gebeliğe önceki ilaclardan arınmış olmak ama sizden de bi hamilelik testi isterler emin olmak için ...
Hayırlısı olsun ya gecikince bu kadar insan ümitleniyo ama olmazsada ne de olsa transfer olacak diye geri umursamıyorum☺

Valla çok zor süreçler ne olacak ne bitecek diye ağrısı dert beklemesi dert sizin ne oldu peki sonuç
Transferi bekliyoruz bakalim salı günü inşallah. Yeniden igneye basladim ekstra hap ama toplama sürecinde ki gibi değil sanki biraz daha rahat geçiyor bu süreç

Transferi bekliyoruz bakalim salı günü inşallah. Yeniden igneye basladim ekstra hap ama toplama sürecinde ki gibi değil sanki biraz daha rahat geçiyor bu süreç
Hadi inşallah hayırlısı olsun inşallah hakkınızda tekrardan mı iğne veriyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…