Merhabalar hayırlı olsun umarım tutunur bebişiniz. Benimde dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edildi 3 haziranda. Folik asiti 3 aydır falan kullanıyordum öncesinde de. Ben hazır paketli gıdalardan uzak durdum. Kızartmalar, fazla yağlı yemekler yemedim. Kahvaltımı yumurta avokado ile yaptım hergün mutlaka. Hatta transferden önce başladım sağlıklı beslenmeye. Bol bol çiğ kabak çekirdeği yedim. Burda okumuştum tutunmaya yardımcı diye. Ceviz, taze sıkılmış meyve suları, bol bol su içtim. Ve bence en önemlisi moral. Hep yüksek tutmaya rahat olmaya çalıştım. Çok şükür nasip oldu. Umarım sizede her isteyene de nasip olur
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederMerhabalar hayırlı olsun umarım tutunur bebişiniz. Benimde dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edildi 3 haziranda. Folik asiti 3 aydır falan kullanıyordum öncesinde de. Ben hazır paketli gıdalardan uzak durdum. Kızartmalar, fazla yağlı yemekler yemedim. Kahvaltımı yumurta avokado ile yaptım hergün mutlaka. Hatta transferden önce başladım sağlıklı beslenmeye. Bol bol çiğ kabak çekirdeği yedim. Burda okumuştum tutunmaya yardımcı diye. Ceviz, taze sıkılmış meyve suları, bol bol su içtim. Ve bence en önemlisi moral. Hep yüksek tutmaya rahat olmaya çalıştım. Çok şükür nasip oldu. Umarım sizede her isteyene de nasip olur
Insallah mutlu sona ulasirsiniz. Folik asit 3 ay onceden falan baslamistim. Besin olarak ben avakado ve kuruyemisler tuketmistim akliniza gelen saglikli olan hersey yiyeblrsnzMerhaba bir ay sonra dondurulmuş embriyo transferim olacak siz bu sürede nelere dikkat ettiniz folik kullandınız mı besin olarak ne tükettiniz tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Amin inşallah. Özellikle sordum tüp bebek doktoruma gerek yok dedi. Sanırım değerlerim normal diye vermemiş olabilir diye düşünüyorum.Amin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederpeki ek vitamin hap kullandın mı
İlacın etkisi ile oluyor o verilen hormonlardan temizlemek için rahim dinlenmeye alınıyor . Adet düzeni de değişiyor doğal olarak ... 15 ekimde yazmışsınız gerçi ama adet oldunuz muSelam arkadaşlar birşey sormak istiyorum geçen ay tüp bebek tedavisine başladık 22 yumurtam toplandı 8 adet 5. Gün embriyosu donduruldu ikinci adetimle gelmemi söyledi doktorum yani rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktı ilk adeti oldum ama ikinci 3 gün gecikti bu gün test yaptım normal ucuz olandan negatif çıktı şeffaf durduk yere gelen akıntı ve kaşıntım var aşırı gaz oluyor ufak tefek belirtiler var yani ama emin değilim bu arada adetim 2 buçuk yıllık evliyim hiç bu kadar gecikmemişti sizce hamile olabilir miyim ?
Hayır halen olmadım 4 gün geciktiğinde doktoruma yazdım bir hafta bekleyelim dedi dün bir hafta doldu bu gün geri yazdım yarın gelin bakalım dedi bu günle 12 gün geciktiİlacın etkisi ile oluyor o verilen hormonlardan temizlemek için rahim dinlenmeye alınıyor . Adet düzeni de değişiyor doğal olarak ... 15 ekimde yazmışsınız gerçi ama adet oldunuz mu
Sizin kaç gün gecikmişti?İlacın etkisi ile oluyor o verilen hormonlardan temizlemek için rahim dinlenmeye alınıyor . Adet düzeni de değişiyor doğal olarak ... 15 ekimde yazmışsınız gerçi ama adet oldunuz mu
Yumurta toplandiktan adet gördünüz mü?Sizin kaç gün gecikmişti?
Yani benim ki baya gecikmis oluyor demiYumurta toplandiktan adet gördünüz mü?
Yoksa hiç mi adet olmadınız ?
Benim yumurta toplamadan 3 gün sonra olmuşum takvime baktim simdi ..
Daha sonrası nerdese 20 gün geçmiş yani toplamadan sonraki adetimle sonraki adetimin arasi
Aynen bendede aynı oldu doktora söyledim biraz daha bekleyin olmadi bir test isteriz adet olmaya yakın miyiz değil miyiz diye demisti sonra kan verdim hem hamilelik hem hormonlar için sonuç adet olmaya yakın çıktı bekledim bir hafta 10 gün daha oldum sonra... en zor süreci atlatmisiniz bu aradaBen yumurta toplandıktan 4 gün sonra oldum kan cıvıtıcı iğne falan vermişti bir daha olmadım yani ikinci adeti bekliyorum hala
Rahim dinlendirme denilen şey o işte ilaçlardan arınıp kendi haline gelmesini beklemek gebeliğe önceki ilaclardan arınmış olmakYani benim ki baya gecikmis oluyor demi
Yumurta toplandiktan adet gördünüz mü?
Yoksa hiç mi adet olmadınız ?
Benim yumurta toplamadan 3 gün sonra olmuşum takvime baktim simdi .. Daha sonrası nerdese 20 gün geçmiş yani toplamadan sonraki adetimle sonraki adetimin arasi
Valla çok zor süreçler ne olacak ne bitecek diye ağrısı dert beklemesi dertAynen bendede aynı oldu doktora söyledim biraz daha bekleyin olmadi bir test isteriz adet olmaya yakın miyiz değil miyiz diye demisti sonra kan verdim hem hamilelik hem hormonlar için sonuç adet olmaya yakın çıktı bekledim bir hafta 10 gün daha oldum sonra... en zor süreci atlatmisiniz bu aradao hormon çatlama iğneleri falan baya geriyor insanı davul gibi hissediyor insan kendini
Hayırlısı olsun ya gecikince bu kadar insan ümitleniyo ama olmazsada ne de olsa transfer olacak diye geri umursamıyorum☺Rahim dinlendirme denilen şey o işte ilaçlardan arınıp kendi haline gelmesini beklemek gebeliğe önceki ilaclardan arınmış olmakama sizden de bi hamilelik testi isterler emin olmak için ...
Transferi bekliyoruz bakalim salı günü inşallah. Yeniden igneye basladim ekstra hap ama toplama sürecinde ki gibi değil sanki biraz daha rahat geçiyor bu süreçValla çok zor süreçler ne olacak ne bitecek diye ağrısı dert beklemesi dertsizin ne oldu peki sonuç
Hadi inşallah hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaTransferi bekliyoruz bakalim salı günü inşallah. Yeniden igneye basladim ekstra hap ama toplama sürecinde ki gibi değil sanki biraz daha rahat geçiyor bu süreç
Evet bu sefer de Rahmi gebeliğe hazırlamak içinHadi inşallah hayırlısı olsun inşallah hakkınızdatekrardan mı iğne veriyorlar ya
Onlarda çok tutuyor mu ya zaten ben özelde yaptırdım ilaçlara kaç bin gitti hesaplayamadım yine baya gidecek heraldeEvet bu sefer de Rahmi gebeliğe hazırlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?