Dondurulmuş embriyo transferi

Onlarda çok tutuyor mu ya zaten ben özelde yaptırdım ilaçlara kaç bin gitti hesaplayamadım yine baya gidecek heralde
Hap ve igne transfer için ki 900 kusur tuttu birde gebelik olup 3.ay olana kadar igne devam edecek mis bir 900 daha gider sanirim

Hap ve igne transfer için ki 900 kusur tuttu birde gebelik olup 3.ay olana kadar igne devam edecek mis bir 900 daha gider sanirim
900 tl önemli değil bir anda iki bin küsür ödeyince o çok şey oluyordu Allah hayırlısını versin de gerisi önemli değil

Benm de toplama işlemim yapıldı 22 ekim cuma günü , rahim dinlendirme dediler bana da ama hala karnmda çok kötü sancı ağrı var PCos var bende de acaba normal mi bu ağrılar opudan sonra böyle olan var mı

Benm de toplama işlemim yapıldı 22 ekim cuma günü , rahim dinlendirme dediler bana da ama hala karnmda çok kötü sancı ağrı var PCos var bende de acaba normal mi bu ağrılar opudan sonra böyle olan var mı
Bende pcos yok ama adet olunca rahatlayacaksiniz o şişkinlik gerginlik ağrılar gidiyor oh diyorsunuz adet olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…