Dondurulmuş embriyo transferi

BBL

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
21
En iyi cevaplar
1
5
1
45
Kızlar 25 Şubat cuma günü dondurulmuş embriyo transferi olacam ilk deneme negatif bugün Prolutex iğne ye başladım göbeğimde çok ağrı oldu başım çok kötü ağrıyor bu kadar baş ağrısı normalmi sonuç pozitif olsunda razıyım

Herkeste etkisi farklı oluyor. Sonucu pozitif olup hiçbir değişiklik hissetmediğini söyleyeni gördüm sitede.

Selam kızlar ben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?

Selam kızlar ben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?
Evet, hamilesiniz sonuca göre

Mrskurabiye dimi ya ? İnsan inanamıyor erken yaptım olmaz filan diyorsun bi donuk oluyorsun halada inanamıyorum 10.gun tekrarlayan eşime sürpriz için

Mrskurabiye dimi ya ? İnsan inanamıyor erken yaptım olmaz filan diyorsun bi donuk oluyorsun halada inanamıyorum 10.gun tekrarlayan eşime sürpriz için
İnşallah sağlıkla ilerler ve siz de evladınıza kavuşursunuz Gelişmelerden haberdar edin olur mu, merak ederim

Ben de erken yaptırmıştım o civarda çıkmıştı sonrasında gün aşırı yaptırınca değer yukselmisti

U umutsuz55 ya gerçekten mi ? Kaçıncı gün yapmıstınız? Belirtileriniz olmusmuydu? Ben yatıyorum genel olarak evdeyim çünkü ya psıkolojık yada değil bilmiyorum kasık agrım hep vardı hafif. Orada hissettiriyor hep kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…