Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iğne bu kadar baş ağrısı yapar mıHerkeste etkisi farklı oluyor. Sonucu pozitif olup hiçbir değişiklik hissetmediğini söyleyeni gördüm sitede.
Evet, hamilesiniz sonuca göreSelam kızlarben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?
İnşallah sağlıkla ilerler ve siz de evladınıza kavuşursunuzMrskurabiye dimi ya ? İnsan inanamıyor erken yaptım olmaz filan diyorsun bi donuk oluyorsun halada inanamıyorum 10.gun tekrarlayan eşime sürpriz için![]()
Benim 26 aylık bir oğlum var
Ben de erken yaptırmıştım o civarda çıkmıştı sonrasında gün aşırı yaptırınca değer yukselmistiSelam kızlarben 1 Mart 6.gun embrıyo transferi oldum , 6 Mart kan testi yaptırdım ! Sonucum 19.30 cıktı . Hamilemiyim?? Erkenden test yapan oldumu hiç aramızda?
İnşallah sağlıkla ilerler ve siz de evladınıza kavuşursunuzGelişmelerden haberdar edin olur mu, merak ederim
![]()