Dondurulmus embriyo transferi

adves37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
195
76
28
38
Merhabalar kızlar bu ay inşallah Bi aksilik olmazsa dondurulmus embriyo transferim olacak calisan bayanlar kac gun rapor aldiniz nasil gecti vakit bilgilerini verirmisiniz

Merhabalar kızlar bu ay inşallah Bi aksilik olmazsa dondurulmus embriyo transferim olacak calisan bayanlar kac gun rapor aldiniz nasil gecti vakit bilgilerini verirmisiniz
Merhabaa benimde haftaya transferim var güzel sonuçlar alırız inşallah

rapor verilmiyor sadece işlem gunu icin izinli olmanız yeterli

İstenilen yatmak değil hareketli olup kan dolaşımını aktif tutmak

ağır işte çalışıyorsanız doktorunuza iletebilirsiniz

Benim hikaye biraz uzun cnm 6 düşük yaptım 1 tanesi tüp bebekti diğerleri doğal yolla kalmıştım 3 yıl önce histereskopi oldum 2 kere rahim t şeklindeydi duzelttiler son 3 senedir hamile kalamayinca tekrar yaptırıyoruz 5.gun dondurulmus embriyo transferi olcak

Günlerimiz yakınmışş kaçıncı gün embriyosu ? İlk denemeniz mi
Benim hikaye biraz uzun cnm 6 düşük yaptım 1 tanesi tüp bebekti diğerleri doğal yolla kalmıştım 3 yıl önce histereskopi oldum 2 kere rahim t şeklindeydi duzelttiler son 3 senedir hamile kalamayinca tekrar yaptırıyoruz 5.gun dondurulmus embriyo transferi olcak

Yaa çok üzüldüm gerçekten . Allah yardımcınız olsun . İnşallah güzel sonuçlar alırızz

Merhaba, hayırlısı olur inşallah. Bende pazartesi yaptırdım transferi. 10 gün aldım, şart değildi ama iş çok yormuştu beni. Dinlenmeye ihtiyacım oldu. Aslında telefon almadım bugüne kadar elime. 3 kitap bitirdim. Bulmaca çözdüm. Yiğenime keçeden kitap yaptım. Annemdeyim. Kardeşlerimle muhabbet ettim falan. İnşallah güzel sonuçlarımız olur.

İnşallah bende 8 gün ayarladım iznimi doktor özel olduğu için rapor değilde ücretsiz izne cikicam annemde kalırım 3 4 gun nasip olursa hayırlısıyla transfer günüm gelse

Benim de bu ay olacak transferim 4.gün embriyosu. 4.gün embriyosu transferi duymadım çok ya 5 oluyo ya da 3 kafam karışık bilgi sahibi olan var mı ?

Bu durum beni tedirgin ediyor
Tedirgin olmayın lütfen bunda var Bi hayır olumlu düşünün doktorlar daha iyi bilir tabi benimde rahim ince diye transferim doktorum bu aya erteledi 14 marta olcam mesela hayra yorun simdi ilaçlarımı kullanıyorum sali günü kontrole çağırdı sonra transfer günümü bekliycem

Benim şuan tranferimin 7. Günü. Bugün pembe açık kahve renkte bir akıntım oldu. Biraz tedirgin oldum. Sizce ne olabilir? Düşük mü yapıyorum yoksa.

Benim şuan tranferimin 7. Günü. Bugün pembe açık kahve renkte bir akıntım oldu. Biraz tedirgin oldum. Sizce ne olabilir? Düşük mü yapıyorum yoksa.
Bu iyiye işaret yerleşme kanaması olabilir bende de oldu.devam etmez zaten. 5. Gün transferi ise 8-9. Gün test yapabilirsiniz. Çıkar varsa.hayırlı güzel sonuçlar olsun

Kızlar benden de dün alındı yumurtalar aradılar bugün ikisi döllenmii ikisi de bugün işleme alınmış yarın döllenecek mi bakacaklar donduracaklar ya korkunuz oldu mu çözülürken bozulur filan diye korkuyorum çok bide tahmini ne zaman oluyo adetten sonra kaç günlük bi ilaç program yapıyorlar

Arkadaşlar bugün kontrole gittim benim rahim kalınlığı 6.1 mm estrofem 2 gün daha kullanıp perşembe bidaha gidicem 14 martta transfer 16 mart erteledi doktorum ve 2 embriyo yapacaktı 1 adet yapalım dedi rahim kalınlığı sizin kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…