Merhabaa benimde haftaya transferim var güzel sonuçlar alırız inşallahMerhabalar kızlar bu ay inşallah Bi aksilik olmazsa dondurulmus embriyo transferim olacak calisan bayanlar kac gun rapor aldiniz nasil gecti vakit bilgilerini verirmisiniz
İnşallah benim 14 martta transferim olcakMerhabaa benimde haftaya transferim var güzel sonuçlar alırız inşallah
Günlerimiz yakınmışş kaçıncı gün embriyosu ? İlk denemeniz miİnşallah benim 14 martta transferim olcak
Benim hikaye biraz uzun cnm 6 düşük yaptım 1 tanesi tüp bebekti diğerleri doğal yolla kalmıştım 3 yıl önce histereskopi oldum 2 kere rahim t şeklindeydi duzelttiler son 3 senedir hamile kalamayinca tekrar yaptırıyoruz 5.gun dondurulmus embriyo transferi olcakGünlerimiz yakınmışş kaçıncı gün embriyosu ? İlk denemeniz mi
Yaa çok üzüldüm gerçekten . Allah yardımcınız olsun . İnşallah güzel sonuçlar alırızzBenim hikaye biraz uzun cnm 6 düşük yaptım 1 tanesi tüp bebekti diğerleri doğal yolla kalmıştım 3 yıl önce histereskopi oldum 2 kere rahim t şeklindeydi duzelttiler son 3 senedir hamile kalamayinca tekrar yaptırıyoruz 5.gun dondurulmus embriyo transferi olcak
Merhaba, hayırlısı olur inşallah. Bende pazartesi yaptırdım transferi. 10 gün aldım, şart değildi ama iş çok yormuştu beni. Dinlenmeye ihtiyacım oldu. Aslında telefon almadım bugüne kadar elime. 3 kitap bitirdim. Bulmaca çözdüm. Yiğenime keçeden kitap yaptım. Annemdeyim. Kardeşlerimle muhabbet ettim falan. İnşallah güzel sonuçlarımız olur.Merhabalar kızlar bu ay inşallah Bi aksilik olmazsa dondurulmus embriyo transferim olacak calisan bayanlar kac gun rapor aldiniz nasil gecti vakit bilgilerini verirmisiniz
İnşallah bende 8 gün ayarladım iznimi doktor özel olduğu için rapor değilde ücretsiz izne cikicam annemde kalırım 3 4 gun nasip olursa hayırlısıyla transfer günüm gelseMerhaba, hayırlısı olur inşallah. Bende pazartesi yaptırdım transferi. 10 gün aldım, şart değildi ama iş çok yormuştu beni. Dinlenmeye ihtiyacım oldu. Aslında telefon almadım bugüne kadar elime. 3 kitap bitirdim. Bulmaca çözdüm. Yiğenime keçeden kitap yaptım. Annemdeyim. Kardeşlerimle muhabbet ettim falan. İnşallah güzel sonuçlarımız olur.
İlkBenim de bu ay olacak transferim 4.gün embriyosu. 4.gün embriyosu transferi duymadım çok ya 5 oluyo ya da 3 kafam karışık bilgi sahibi olan var mı ?
Bu durum beni tedirgin ediyorBende ilk defa 4. Gün duyoyrum
İlk
Tedirgin olmayın lütfen bunda var Bi hayır olumlu düşünün doktorlar daha iyi bilir tabi benimde rahim ince diye transferim doktorum bu aya erteledi 14 marta olcam mesela hayra yorun simdi ilaçlarımı kullanıyorum sali günü kontrole çağırdı sonra transfer günümü bekliycemBu durum beni tedirgin ediyor
Tedirgin olmanıza gerek yok. Yaşa bağlı bir durum olabilir.Bu durum beni tedirgin ediyor
Bu iyiye işaret yerleşme kanaması olabilirBenim şuan tranferimin 7. Günü. Bugün pembe açık kahve renkte bir akıntım oldu. Biraz tedirgin oldum. Sizce ne olabilir? Düşük mü yapıyorum yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?