Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması demiştim. Çok sevindim. Hayırla sağlıkla kucağınıza alınÇok şükür kızlar 506 çıktı beta hcg. Hepiniz için dua ettim. Rabbim size de isteyen herkesede en hayırlısıyla nasip eder.
Çookk teşekkür ederim. Amin Allah razı olsun.Yerleşme kanaması demiştim. Çok sevindim. Hayırla sağlıkla kucağınıza alın![]()
Bana bişey demedi, doktorumuzla çok sesiz bir ilişkimiz var. Transfer oldu ama kaç tane koydu onu da demedi. Bir tane olsa da sağlıklı olsun. Sıkma sen canımı güzel düşün. İkiz gebelikler sorunlarda 2ye katlanabiliyor. Allah her gebeliğe kolaylık her tranfere de hayırlısıyla gebelik nasip etsin.Arkadaşlar bugün kontrole gittim benim rahim kalınlığı 6.1 mm estrofem 2 gün daha kullanıp perşembe bidaha gidicem 14 martta transfer 16 mart erteledi doktorum ve 2 embriyo yapacaktı 1 adet yapalım dedi rahim kalınlığı sizin kaçtı
Çok sevindim kaçıncı gün yaptın testi canimÇok şükür kızlar 506 çıktı beta hcg. Hepiniz için dua ettim. Rabbim size de isteyen herkesede en hayırlısıyla nasip eder.
Teşekkür ederim. 12. Gün yaptırdım. Bu transferde ne dediyse doktor harfiyen uydum. Bir de umutluydum hep. Arasıra tutmuş gibi konuştum karnımla. Hep pozitif düşündük eşim de bende. Rabbim hepinize nasip etsin. Henüz nasıl ilerleyeceğiniz bilmiyoruz bizimkinin de. Ama dediğim gibi güzel düşünmeye çalılıyoruz.Çok sevindim kaçıncı gün yaptın testi canim
Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah 10 da transfer olcamTeşekkür ederim. 12. Gün yaptırdım. Bu transferde ne dediyse doktor harfiyen uydum. Bir de umutluydum hep. Arasıra tutmuş gibi konuştum karnımla. Hep pozitif düşündük eşim de bende. Rabbim hepinize nasip etsin. Henüz nasıl ilerleyeceğiniz bilmiyoruz bizimkinin de. Ama dediğim gibi güzel düşünmeye çalılıyoruz.
Tedaviyi trabzonda mı gördünüz canım? 61 i görünceTeşekkür ederim. 12. Gün yaptırdım. Bu transferde ne dediyse doktor harfiyen uydum. Bir de umutluydum hep. Arasıra tutmuş gibi konuştum karnımla. Hep pozitif düşündük eşim de bende. Rabbim hepinize nasip etsin. Henüz nasıl ilerleyeceğiniz bilmiyoruz bizimkinin de. Ama dediğim gibi güzel düşünmeye çalılıyoruz.
Merhaba tedavinizi Tranzonda mı gördünüzTeşekkür ederim. 12. Gün yaptırdım. Bu transferde ne dediyse doktor harfiyen uydum. Bir de umutluydum hep. Arasıra tutmuş gibi konuştum karnımla. Hep pozitif düşündük eşim de bende. Rabbim hepinize nasip etsin. Henüz nasıl ilerleyeceğiniz bilmiyoruz bizimkinin de. Ama dediğim gibi güzel düşünmeye çalılıyoruz.
Evet kısa süreli ve ılık duş alabilirsiniz. Sorun olmuyor.Kızlar dun transferim oldu dun duş almadim doktorum bugün için ılık dus alabilirsin dedi siz kaç gün sonra aldiniz ve 9 gün test yapmamı soyledi