• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmus embriyo transferi

Çok şükür kızlar 506 çıktı beta hcg. Hepiniz için dua ettim. Rabbim size de isteyen herkesede en hayırlısıyla nasip eder.

Arkadaşlar bugün kontrole gittim benim rahim kalınlığı 6.1 mm estrofem 2 gün daha kullanıp perşembe bidaha gidicem 14 martta transfer 16 mart erteledi doktorum ve 2 embriyo yapacaktı 1 adet yapalım dedi rahim kalınlığı sizin kaçtı
Bana bişey demedi, doktorumuzla çok sesiz bir ilişkimiz var. Transfer oldu ama kaç tane koydu onu da demedi. Bir tane olsa da sağlıklı olsun. Sıkma sen canımı güzel düşün. İkiz gebelikler sorunlarda 2ye katlanabiliyor. Allah her gebeliğe kolaylık her tranfere de hayırlısıyla gebelik nasip etsin.

Merhaba bende dondurulmuş 3.gun embriyosu transfer oldum(5mart2022) çok fazla bel ağrım var ve çok korkuyorum kızlar hepimizin hakkında hayırlısı inşallah 🙏

Çok sevindim kaçıncı gün yaptın testi canim
Teşekkür ederim. 12. Gün yaptırdım. Bu transferde ne dediyse doktor harfiyen uydum. Bir de umutluydum hep. Arasıra tutmuş gibi konuştum karnımla. Hep pozitif düşündük eşim de bende. Rabbim hepinize nasip etsin. Henüz nasıl ilerleyeceğiniz bilmiyoruz bizimkinin de. Ama dediğim gibi güzel düşünmeye çalılıyoruz.

Teşekkür ederim. 12. Gün yaptırdım. Bu transferde ne dediyse doktor harfiyen uydum. Bir de umutluydum hep. Arasıra tutmuş gibi konuştum karnımla. Hep pozitif düşündük eşim de bende. Rabbim hepinize nasip etsin. Henüz nasıl ilerleyeceğiniz bilmiyoruz bizimkinin de. Ama dediğim gibi güzel düşünmeye çalılıyoruz.
Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın sabah 10 da transfer olcam

İ
Tedaviyi trabzonda mı gördünüz canım? 61 i görünce 😁

Merhaba tedavinizi Tranzonda mı gördünüz

Kızlar dun transferim oldu dun duş almadim doktorum bugün için ılık dus alabilirsin dedi siz kaç gün sonra aldiniz ve 9 gün test yapmamı soyledi

Back
X