• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Kızlar biz bugün 2 keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk Allahın izniyle.. Rabbim bekleyen herkesi mucizesine kavuştursun sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸🥰
Canım çok sevindim gözün aydın olsun Allah tamamını da kolayla sağlıkla getirsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌼🥰

Kızlar bugün bebeğini gören annelere soruyorum kese boyunuz ne kadar geldi benim bu sabah tekrardan kanamam oldu kırmızı bebeğim de bende onu bırakmak istemiyor kese ölçüm cuma 0.75 ti bugün 1.00 cm olmuş sizin kaç boş gebelik mi acaba ya bebeği görmedim yani doktorum şuan kanama odaklı bide çok soru sorulacak biri değil soramadımda üzüntüden
Canım ben de kese boyu falan sormadım benim doktorum da aslında çok sıcak konuşkan ama sanırım heyecandan tecrübesizlikten hiç aklıma gelmedi kese var yolk saç bir sorun yok 27 si gel kalbe dedi geçti bir de yaşadığım yerde bir doktor edinmeye çalışıyorum bu çarşamba gidicem sorucam bu kez

Canım ben de kese boyu falan sormadım benim doktorum da aslında çok sıcak konuşkan ama sanırım heyecandan tecrübesizlikten hiç aklıma gelmedi kese var yolk saç bir sorun yok 27 si gel kalbe dedi geçti bir de yaşadığım yerde bir doktor edinmeye çalışıyorum bu çarşamba gidicem sorucam bu kez
Ultrason fotoğrafında altta gs yazar orda kaç cm yazıyor bide kaç haftalıksın bugün

Back
X