dondurulmuş embriyo transferi

papatyyaa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
853
718
53
herkese ıyı aksamlar forumda yenıyım çok arastırmalara ragmen ilgili konuyu bulamadım. ilk tup bebek denememde hamıle kaldım fakat 17.haftada ölü dogum oldu cok cok acı cekiyorum dondurulmus embriyo ile hamile kalan varmı cok kotu durumdayım en ufak umut kırıntısına ihtiyacım var

Arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo deneyeceğim bende de çok endişe var tutacak mı diye bende dondurulmuş embriyo transferi öncesi neler yaptınız merak ediyorum

bende dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlardanım , geçen ay adet döneminin 3. günü gittim yaklaşık 2 hafta ilaç sürecinden sonra transferim gerçekleşti. doktorum artık dondurulmuş embriyoda başarı sansı daha yüksek olabiliyor demişti.

Arkadaşlar bende dondurulmuş embriyo deneyeceğim bende de çok endişe var tutacak mı diye bende dondurulmuş embriyo transferi öncesi neler yaptınız merak ediyorum
Canim insallah dondurulmus embriyolarimiz bize umut olur bende daha baslamadim subatta gidecegim bu yolda birbirimize destek olalim :)

Cevapladigin ve moral oldugun icin cok tesekkur ederim uzun suredir bisuru arastirma yapiyorum guzel orneklere ihtiyacimiz oluyor tek dondurulmusmu transfer oldu peki allah bebisini kucagina almayi nasip etsin

kaçıncı gün embriyosu canım benim içimde çok büyük bir korku var
kendimi çok dinliyorum artık
5.gun embriyosu ama benim tek embriyom dayanabildi sansim dahada az ama hic pes etmem sakin korkma inan bana korktukca dahada kotuyu cekersin ilk tup bebek denemem pozitifti umudum vardi bundada umudum var hem bu daha kolay olcakmis :)
Sen nezaman baslicaksin tedaviye peki kac embriyon donduruldu

merhaba,biz de bu ay dondurulmuşlarla 2. kez denicez,şu an adet bekliyorum ilaçlardan sonra transfer olacak Allah nasip ederse,şu anki korkum dondurulmuşların çözülünce bozulma ihtimalisizlerin de tedavisi hayırlı olsun,transeferi gerçekleşen arkadaşlar ilaç olarak ne kullanıyorsunuz?

iyigeceler,banada dondurulmuş embriyo transferi yapılacak,regl olmayı bekliyorum tedavi için,benim ikinci çocuğumda tüp bebek tedavisi ile ilk denemede oldu şimdi 4 yaşında.
Neguzel allah bagislasin cocugunuzu insallah bundada kucaginiza alirsiniz bende subatta baslicam bi aksilik olmazsa

Kac tane embriyon donduruldu canim benim tek malesef insallah bu defa guzel sonuc alirsin tedavi sureci nasil oluyor anlatirmisin

Kac tane embriyon donduruldu canim benim tek malesef insallah bu defa guzel sonuc alirsin tedavi sureci nasil oluyor anlatirmisin
sağol canım,biz haziran ayında denedik ilk tüpbebeği 10 embriyo oluştu 4 tanesi 3. güne dayandı,en iyi iki tanesini koydular hamile kaldım ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum malesef,şimdi diğer ikisini denicez inşallah hayırlısıyla nasip olur..

Insallah bunda kucagimiza aliriz malesef hemen hemen ayni seyleri yasamisiz benimde 4 aylikken öldü ilki tuttuguna gire bundada sansimiz olur umarim

Selam kzlar bende dondurulms deniycem ama aklıma bişey takıldı nedn adetliyken cagryo lar kontrol için merak ettm
Hormonlara bakiyorlar canim bazi hormonlar yuksek yada dusuk olmasi durumunda hamileligi engelliyor birde rahimin durumunu ve yumurtaliklara bakiyorlar eger yumurtaliklar buyukse baskilayici igne yada dogum kontrol hapi veriliyor rahmide istenilen kalinliga ulastiriliyor adet zamani olculdugu icin

canim benim iki embriyo on hucreli ucuncu gun embriyo insaallah ikimizinki de tutar herkesin ki olur insaallah bende yedi haftalik kaybettim sonra dis gebelik oldu dertliyim rabbim beterunden korusun

canim benim iki embriyo on hucreli ucuncu gun embriyo insaallah ikimizinki de tutar herkesin ki olur insaallah bende yedi haftalik kaybettim sonra dis gebelik oldu dertliyim rabbim beterunden korusun
Insallah bu kez kucagimiza aliriz hersey yolunda gider sende zor zamanlardan gecmissin sanirim Peki nezaman baslicaksin tedaviye bellimi

Insallah bunda kucagimiza aliriz malesef hemen hemen ayni seyleri yasamisiz benimde 4 aylikken öldü ilki tuttuguna gire bundada sansimiz olur umarim
inşallah canım hayırlısı olsun,şimdi adet bekliyorum ama 2 gün gecikti,bikaçgündür belirtilerini yaşıyorum ama hala gelmedi,belirtileri geleceği gün yaşarım ama bu sefer böyle oldu,kendiliğinden olur mu acaba diye hayaller kuruyorum ama bilemiyorum Allahtan ümit kesilmez tabi

Ayyy insallah hamilesindir benim doktorum tup bebek tedavisinden sonra kendiliginden hamile kalan cok kisi gordugunu soylemisti ilaclar falan cok kullanildi ya gebelige daha musait demisti belli olmaz allah mucizeni vermistir belkide :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…