- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Anldm cnm teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz bu ay kimyasal gebelik gecrdom malsef korkym şimdiHormonlara bakiyorlar canim bazi hormonlar yuksek yada dusuk olmasi durumunda hamileligi engelliyor birde rahimin durumunu ve yumurtaliklara bakiyorlar eger yumurtaliklar buyukse baskilayici igne yada dogum kontrol hapi veriliyor rahmide istenilen kalinliga ulastiriliyor adet zamani olculdugu icin
Insallah canim benim ozaman sendr subatta baslicaksin tedaviye degilmiAnldm cnm teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz bu ay kimyasal gebelik gecrdom malsef korkym şimdi
Canim ya olsun cok sevindim en azindan baslangici yapinca sonuda guzel sekilde gelir insallah dualarim seninle evet malesef rahim icin alttan muayene olur diye dusunuyorum ama.. canim 2.gunu nasilsa doktora gitceksin farketmez 2 veya 3.gun ben hep 3.gun kan veriyorum. Ben bile simdiden heyecanlandim sen benden once baslicaksin hattaaaaa tedaviye basladigimda sen 4 5 haftalik gebe olcaksin :)günaydınlar,beklenen adet geldipapatyyaa123 çok bekletmedi :) biz startı verdik bakalım yarın 2. günüm olacak doktora gidicem sanırım.Allah hayırlı etsin inşallah hayırlısıyla şu süreci atlatıp bebeğimi alır gelirim.
Bu arada kontrole gittiğimde doktor alttan mı muayene ediyor karından mı bilen var mı,
Tüpbebek doktorumu aradım istanbuldaki, e2 testi vermemi istedi
Bir de 2. gün mü gitmem daha iyi olur 3. gün mü farkeder mi?
Evt cnm Şubat 2 gibi adet tarhm tabi ignelrden sonra değişmediyseInsallah canim benim ozaman sendr subatta baslicaksin tedaviye degilmi
inşallah öyle olur canım sağol,sen emin misin alttan muayene mi oluyor ki ya benim doktorum erkek de çekiniyorum ister istemez,Canim ya olsun cok sevindim en azindan baslangici yapinca sonuda guzel sekilde gelir insallah dualarim seninle evet malesef rahim icin alttan muayene olur diye dusunuyorum ama.. canim 2.gunu nasilsa doktora gitceksin farketmez 2 veya 3.gun ben hep 3.gun kan veriyorum. Ben bile simdiden heyecanlandim sen benden once baslicaksin hattaaaaa tedaviye basladigimda sen 4 5 haftalik gebe olcaksin :)
Canim baska turlu malesef ölcum olmuyor ama insallah ben yanilirim ama hic cekinme hic bakmiyolar bile rahat ol canim beniminşallah öyle olur canım sağol,sen emin misin alttan muayene mi oluyor ki ya benim doktorum erkek de çekiniyorum ister istemez,
daha önce muayene oldum ilk değil ama adetli olunca çekiniyorum azcık,neyse randevu aldım bakalım hayırlısıCanim baska turlu malesef ölcum olmuyor ama insallah ben yanilirim ama hic cekinme hic bakmiyolar bile rahat ol canim benim
Asla ümidini kaybetme bende ilk denemede basarisiz olan bir anne adayiyim aralikta dondurulmus embriyolarimla denedik simdi hamileyim sukurler olsun.. henuz cok yeni daha keseyi bile gormesemde pozitifi gormek sonrasi icin buyuk umut.. sana tavsiyem cabucak toparlan inan ve yakin zamanda dondurulmuslarinla dene ve cokca dua et.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin umutsuz caresiz hissettitmesin cok zor yasadim seni cok iyi anliyorum ama gecicek bugunler insaAllah
Dondurulmus embriyo transferi oncesi igne vermiyorlar diye biliyorum transfer sonrasi kan sulandirici igne ve progesteron kapsul ve ignesi veriyorlariyi akşamlar kızlar,bugün adetin 2. günü muayene oldum kan testi verdim bir sorun çıkmadı çok şükür,doktor folik,estrofem ve coraspin yazdı,bunun dışında iğne falan vermesi gerekmiyor muydu acaba,yarın başlıcam ilaçlara inşallah,hayırlısı olsun hakkımızda,bu süreç çabucak geçsin istiyorum.
Canim oncelikle tedavin hayirli olsun umarim zaman su gibi gecer ve pozitifi gorursun estrofemi bant olarakmi hap olarakmi kullanicaksin canim ve kontrolun bidaha kac gun sonraiyi akşamlar kızlar,bugün adetin 2. günü muayene oldum kan testi verdim bir sorun çıkmadı çok şükür,doktor folik,estrofem ve coraspin yazdı,bunun dışında iğne falan vermesi gerekmiyor muydu acaba,yarın başlıcam ilaçlara inşallah,hayırlısı olsun hakkımızda,bu süreç çabucak geçsin istiyorum.
Insallah iyi dileklerin ve bizi aydinlattigin icin ayrica tesekkur ederim boyle guzel seyler duymaya ihtiyacim varmis meger :) biran ince zamsn gecsin subat olsun istiyorum :) senin hamilleligin nasil gidiyo tatli keseciginizi gordunuzmu :)Hayir neden dusuk olsun oyle dusunup kendini demoralize etme .. birseycik olmaz insaAllah embriyocugunabende korktum senin gibi dusundum ama birsey olmadi.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin bunu yasayanlardan olarak seni ve korkularini cok iyi anliyorum ama bu surec ins gecici ve bir imtihan .. bebişlerimizi kucagimiza aldigimizda bitecek insaAllah iyi dusun bebegine motive ol sana tutunmasi icin.. ben bu forumda tutunan cok embriyo okudum tek .. kendini birakma iyi dusun canim iyi olacak hayirlisiyla ☺
canım gebeligin hayırlı olsun inşallah güzel bir gebelik geçirirsinbende dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlardanım , geçen ay adet döneminin 3. günü gittim yaklaşık 2 hafta ilaç sürecinden sonra transferim gerçekleşti. doktorum artık dondurulmuş embriyoda başarı sansı daha yüksek olabiliyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?