dondurulmuş embriyo transferi

Anldm cnm teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz bu ay kimyasal gebelik gecrdom malsef korkym şimdi

günaydınlar,beklenen adet geldi papatyyaa123 çok bekletmedi :) biz startı verdik bakalım yarın 2. günüm olacak doktora gidicem sanırım.Allah hayırlı etsin inşallah hayırlısıyla şu süreci atlatıp bebeğimi alır gelirim.
Bu arada kontrole gittiğimde doktor alttan mı muayene ediyor karından mı bilen var mı,
Tüpbebek doktorumu aradım istanbuldaki, e2 testi vermemi istedi
Bir de 2. gün mü gitmem daha iyi olur 3. gün mü farkeder mi?

Canim ya olsun cok sevindim en azindan baslangici yapinca sonuda guzel sekilde gelir insallah dualarim seninle evet malesef rahim icin alttan muayene olur diye dusunuyorum ama.. canim 2.gunu nasilsa doktora gitceksin farketmez 2 veya 3.gun ben hep 3.gun kan veriyorum. Ben bile simdiden heyecanlandim sen benden once baslicaksin hattaaaaa tedaviye basladigimda sen 4 5 haftalik gebe olcaksin :)

Son düzenleme:
bende şubat adetiyle start vereceğim galiba hakkımızda hayırlısı diğer topiklerde görüyorum birbirimize dua edelim

inşallah öyle olur canım sağol,sen emin misin alttan muayene mi oluyor ki ya benim doktorum erkek de çekiniyorum ister istemez,

inşallah öyle olur canım sağol,sen emin misin alttan muayene mi oluyor ki ya benim doktorum erkek de çekiniyorum ister istemez,
Canim baska turlu malesef ölcum olmuyor ama insallah ben yanilirim ama hic cekinme hic bakmiyolar bile rahat ol canim benim

Caniimmm cok sevindin pozitif olmasina insallah allahim kucagina almayi nasip eder dedigin gibi yasamayan bilmez ama bana cok moral verdin sana nekadar tesekkur etsem az umudum yoktu umudum oldu peki bisey sorabilirmiyim benim tek embriyomvar sansim dusukmu sence cozulurken bozulurmu

Hayir neden dusuk olsun oyle dusunup kendini demoralize etme .. birseycik olmaz insaAllah embriyocuguna bende korktum senin gibi dusundum ama birsey olmadi.. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin bunu yasayanlardan olarak seni ve korkularini cok iyi anliyorum ama bu surec ins gecici ve bir imtihan .. bebişlerimizi kucagimiza aldigimizda bitecek insaAllah iyi dusun bebegine motive ol sana tutunmasi icin.. ben bu forumda tutunan cok embriyo okudum tek .. kendini birakma iyi dusun canim iyi olacak hayirlisiyla ☺

iyi akşamlar kızlar,bugün adetin 2. günü muayene oldum kan testi verdim bir sorun çıkmadı çok şükür,doktor folik,estrofem ve coraspin yazdı,bunun dışında iğne falan vermesi gerekmiyor muydu acaba,yarın başlıcam ilaçlara inşallah,hayırlısı olsun hakkımızda,bu süreç çabucak geçsin istiyorum.

Dondurulmus embriyo transferi oncesi igne vermiyorlar diye biliyorum transfer sonrasi kan sulandirici igne ve progesteron kapsul ve ignesi veriyorlar

Canim on
Canim oncelikle tedavin hayirli olsun umarim zaman su gibi gecer ve pozitifi gorursun estrofemi bant olarakmi hap olarakmi kullanicaksin canim ve kontrolun bidaha kac gun sonra

Insallah iyi dileklerin ve bizi aydinlattigin icin ayrica tesekkur ederim boyle guzel seyler duymaya ihtiyacim varmis meger :) biran ince zamsn gecsin subat olsun istiyorum :) senin hamilleligin nasil gidiyo tatli keseciginizi gordunuzmu :)

Iyi hissetmene sevindim seni cok iyi anluyorum bizde nasipse persembe gormeye gidecegiz ama esimin is saatlerine uyduramazsak cumartesi goruruz dedik insaAllah heyecan ve stres bitmiyo hic .. simdi keseyi bi gorsek sonra kalp atislarini bi duysak diyecegiz biliyorum 9 ay boyle gececek heralde☺

canım gebeligin hayırlı olsun inşallah güzel bir gebelik geçirirsin banada dondurulmuş 2 embriyo tranferi yapıldı bugün tarnsferin 8. günü günler geçiyor ama gün geçip test gününe yaklaştıkca korkularım daha çok artıyo maglum onca başarısız tedaviden sonra hatta bugün sabah( ultra erken gebelik testi olan adı ovula ) yaptım ama kocaman tek çizgiyi gördüm morelim çok bozuldu aglamaktan gözlerim şişti artık hiç umudum kalmadı yine beklemek var kaderde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…