- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Canm bişey sorcm adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar hani sana şu gün gel transfere dedilermiiyi akşamlar kızlar,bugün adetin 2. günü muayene oldum kan testi verdim bir sorun çıkmadı çok şükür,doktor folik,estrofem ve coraspin yazdı,bunun dışında iğne falan vermesi gerekmiyor muydu acaba,yarın başlıcam ilaçlara inşallah,hayırlısı olsun hakkımızda,bu süreç çabucak geçsin istiyorum.
günü belli değil canım adetin 10unda kontrole gidicem sonraki günler içerisinde olacak sanırımCanm bişey sorcm adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar hani sana şu gün gel transfere dedilermi
Anldm cnm peki ilaçlara hemn mi baslyrsn kusura bakma çok soru sorym ama bende dondurlms deniycem bu ay o yuzdn sorym bilgi almak icin bide coraspin nye yazdı cnm düşük falanmi yaptngünü belli değil canım adetin 10unda kontrole gidicem sonraki günler içerisinde olacak sanırım
.günü belli değil canım adetin 10unda kontrole gidicem sonraki günler içerisinde olacak sanırım
Korkmayın dondurulmuş embriyolar dayanlıklı sağlıklı oluyor.anne iğne kullanmadığından psikolojik olarak daha rahat oluyor tutma ihtimali yüksek oluyor.benim birinci ve 2.denemeler taze embriyo ile oldu başarısız denemelerdi.3.denemede dondurulmuş transferi yapıldı Allah bağışlasın nur topu gibi oğlum dünyaya geldi:)
Adetliyken hormon tahlilleri yapılıyor sonra gün gün rahim kalınlığınız ölçülüyor,yeterli kalınlık oluştuğunda çözdürülüp transfer ediliyor.bol bol dua okuyun dinlenin pozitif olun
Canim insallah guzel sonucu alirsin bizimlede patlasirsan cok sevinirim :) hayir kesinlikle olumsuz dusunme cunku daha 8.gun kanda bile yeterli duzeye ulasmiyor degil idrara gecsin en az 10 12 gun oda belki hem kanda cikip idrarda pozitif cikmayan okadar kisi varki sen o teste hic inanma moralini bozupta bebisini uzme ikiniz icinde cok az kalmis oyle dusun sen en onemli asamalari atlatmissincanım gebeligin hayırlı olsun inşallah güzel bir gebelik geçirirsinbanada dondurulmuş 2 embriyo tranferi yapıldı bugün tarnsferin 8. günü günler geçiyor ama gün geçip test gününe yaklaştıkca korkularım daha çok artıyo maglum onca başarısız tedaviden sonra hatta bugün sabah( ultra erken gebelik testi olan adı ovula ) yaptım ama kocaman tek çizgiyi gördüm morelim çok bozuldu aglamaktan gözlerim şişti artık hiç umudum kalmadı yine beklemek var kaderde
Ayni korku bendedr var dusunmeyeyim diyorum olmuyor bide tek embriyo oluncakızlar bende çok heyecanlıyım sanki çözülürken bozulacakmış gibi geliyor çok korkuyorum
Insallah hersey hepimiz icin guzel gecer keseciginizi gorunce bizede haber verirmisin sonrada kalp atisini tabi :) buarada bikac sorum olacak ilk gittigimizdr hemen tedaviye baslaniyormu ben dogum kontrol hapi verip oteki ay baslayanlarida duydumda neye gore buna kara veriyolar acabaArkadasa katiliyorum benimde ilk deneme taze embriyo ile denedik tutunamadi bebegim aralikta 30da dondurulmus embriyolarimla denedik tutundu insaAllah cuma keseyi gormeye gidicez Allahim saglikli haberlerini almayi.nasip etsin insaAllah :) çozulurken bozulucak korkusunu bende yasadim cok sukur biraey olmadi.. transfer gunu cözdurup sizi ariyolar su saatte burda olun diye.. kizlar korkmayin Allahin izniyle biseycik olmaz moralinizi yuksek tutun transferden sonra
grupta ilk sırada ben varım sanırım,dualarınızda beni de unutmayın,çözülünce bozulacak korkusu bende de var
Oncelikle aramiza hosgeldin ne zaman kimyasal gebelik gecirdin kac embriyon donduruldu biraz anlatmak istermisin? Inan hepimiz ayni korkulari yasiyoruz bende subati iple cekiyorum ama burdaki olumlu arkadaslari gorunce umudum oluyor evet fiziksel olmasada psikolojik yonu zor ama en onemliside moral gibi ozaman hersey yolunda gidiyor tabi bol bol dua ve sonrasi takdir ilahiKızlar Merhaba bende şubatta dondurulmuş transfer olucam bi tane kimyasal gebelik geçirdim
Çok korkuyorum transfer işlemi kolay ama bi o kadar da zor
Senle aynı durmadayz bnde Şubat da dondurulmuş lar var onları denycm cnm bu ay kimyasal gebelik gecrdm malsfKızlar Merhaba bende şubatta dondurulmuş transfer olucam bi tane kimyasal gebelik geçirdim
Çok korkuyorum transfer işlemi kolay ama bi o kadar da zor
Cevapladigin ve moral oldugun icin cok tesekkur ederim uzun suredir bisuru arastirma yapiyorum guzel orneklere ihtiyacimiz oluyor tek dondurulmusmu transfer oldu peki allah bebisini kucagina almayi nasip etsin
canım gebeligin hayırlı olsun inşallah güzel bir gebelik geçirirsinbanada dondurulmuş 2 embriyo tranferi yapıldı bugün tarnsferin 8. günü günler geçiyor ama gün geçip test gününe yaklaştıkca korkularım daha çok artıyo maglum onca başarısız tedaviden sonra hatta bugün sabah( ultra erken gebelik testi olan adı ovula ) yaptım ama kocaman tek çizgiyi gördüm morelim çok bozuldu aglamaktan gözlerim şişti artık hiç umudum kalmadı yine beklemek var kaderde
Hoş buldum canım Kasım da denedik kimyasal oldu Şubat da gel dedi doktor 6 embriyo dondurul du 2 si gitti 4 tane kaldı cnm. Psikolojim çok bozuldu kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok kötüyüm. Senin kaç embriyo nerde yaptırıyor sunOncelikle aramiza hosgeldin ne zaman kimyasal gebelik gecirdin kac embriyon donduruldu biraz anlatmak istermisin? Inan hepimiz ayni korkulari yasiyoruz bende subati iple cekiyorum ama burdaki olumlu arkadaslari gorunce umudum oluyor evet fiziksel olmasada psikolojik yonu zor ama en onemliside moral gibi ozaman hersey yolunda gidiyor tabi bol bol dua ve sonrasi takdir ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?