dondurulmuş embriyo transferi

Canm bişey sorcm adetten kaç gün sonra transfer yapıyorlar hani sana şu gün gel transfere dedilermi

günü belli değil canım adetin 10unda kontrole gidicem sonraki günler içerisinde olacak sanırım
Anldm cnm peki ilaçlara hemn mi baslyrsn kusura bakma çok soru sorym ama bende dondurlms deniycem bu ay o yuzdn sorym bilgi almak icin bide coraspin nye yazdı cnm düşük falanmi yaptn

Korkmayın dondurulmuş embriyolar dayanlıklı sağlıklı oluyor.anne iğne kullanmadığından psikolojik olarak daha rahat oluyor tutma ihtimali yüksek oluyor.benim birinci ve 2.denemeler taze embriyo ile oldu başarısız denemelerdi.3.denemede dondurulmuş transferi yapıldı Allah bağışlasın nur topu gibi oğlum dünyaya geldi:)
Adetliyken hormon tahlilleri yapılıyor sonra gün gün rahim kalınlığınız ölçülüyor,yeterli kalınlık oluştuğunda çözdürülüp transfer ediliyor.bol bol dua okuyun dinlenin pozitif olun

Arkadasa katiliyorum benimde ilk deneme taze embriyo ile denedik tutunamadi bebegim aralikta 30da dondurulmus embriyolarimla denedik tutundu insaAllah cuma keseyi gormeye gidicez Allahim saglikli haberlerini almayi.nasip etsin insaAllah :) çozulurken bozulucak korkusunu bende yasadim cok sukur biraey olmadi.. transfer gunu cözdurup sizi ariyolar su saatte burda olun diye.. kizlar korkmayin Allahin izniyle biseycik olmaz moralinizi yuksek tutun transferden sonra

Canim insallah guzel sonucu alirsin bizimlede patlasirsan cok sevinirim :) hayir kesinlikle olumsuz dusunme cunku daha 8.gun kanda bile yeterli duzeye ulasmiyor degil idrara gecsin en az 10 12 gun oda belki hem kanda cikip idrarda pozitif cikmayan okadar kisi varki sen o teste hic inanma moralini bozupta bebisini uzme ikiniz icinde cok az kalmis oyle dusun sen en onemli asamalari atlatmissin

Insallah hersey hepimiz icin guzel gecer keseciginizi gorunce bizede haber verirmisin sonrada kalp atisini tabi :) buarada bikac sorum olacak ilk gittigimizdr hemen tedaviye baslaniyormu ben dogum kontrol hapi verip oteki ay baslayanlarida duydumda neye gore buna kara veriyolar acaba

grupta ilk sırada ben varım sanırım,dualarınızda beni de unutmayın,çözülünce bozulacak korkusu bende de var
mercimeklerim acilisi yapip pozitifi gormus ve bu sayfanin ugurlu gelecegine inaniyorum hemen ardindan tanem87 tedaviye basladi sende poztifi gorursun insallah ve hepbirlikte sizin yolunuzdan gideriz arkadaslar:) kardan bebeklerimiz gelsin artik :)

Kizlar insaAllah hayirlisiyla pozitif sonuclari alirsiniz.. bende sizler icin cok mutlu olucam hissettiklerinizi aynen hissetmis yasamis biri olarak.. hayirli haberler verin hadi☺

Kızlar Merhaba bende şubatta dondurulmuş transfer olucam bi tane kimyasal gebelik geçirdim
Çok korkuyorum transfer işlemi kolay ama bi o kadar da zor

Kızlar Merhaba bende şubatta dondurulmuş transfer olucam bi tane kimyasal gebelik geçirdim
Çok korkuyorum transfer işlemi kolay ama bi o kadar da zor
Oncelikle aramiza hosgeldin ne zaman kimyasal gebelik gecirdin kac embriyon donduruldu biraz anlatmak istermisin? Inan hepimiz ayni korkulari yasiyoruz bende subati iple cekiyorum ama burdaki olumlu arkadaslari gorunce umudum oluyor evet fiziksel olmasada psikolojik yonu zor ama en onemliside moral gibi ozaman hersey yolunda gidiyor tabi bol bol dua ve sonrasi takdir ilahi

Cevapladigin ve moral oldugun icin cok tesekkur ederim uzun suredir bisuru arastirma yapiyorum guzel orneklere ihtiyacimiz oluyor tek dondurulmusmu transfer oldu peki allah bebisini kucagina almayi nasip etsin

amin cnm ne demek bende çok tereddütlüydüm ama denemekten başka çarem yoktu. benim 5 tane dondurulmuşum var tek transfer yapılacağı için en kalite olanı koyuldu 5.gün embriyosuydu.

amin Allahım isteyen herkese nasip etsin.bende dayanamamış yapmıştım sadece benim görebildiğim bi ikinci çizgi vardı çok çok çok silikti sonra ertesi gün kimseye söylemeden gittim kan testi yaptırdım beklemeye sabrım kalmamıstı 31 çıkmıştı kan testimde ( ben yaptıgımı anlatıyorum fakat siz bekliyobiliyosanız bekleyin çünkü dondurulmuşlarda daha geç belli oluyor diye okumuştum) moral cok onemli moralinizi yüksek tutun. iyi haberlerinizi bekliyorum

Hoş buldum canım Kasım da denedik kimyasal oldu Şubat da gel dedi doktor 6 embriyo dondurul du 2 si gitti 4 tane kaldı cnm. Psikolojim çok bozuldu kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok kötüyüm. Senin kaç embriyo nerde yaptırıyor sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…