dondurulmuş embriyo transferi

Kızlar bugün tahlil yaptırdım eve geldim, sonucu aldım 127 çıktı çok sevindim, ama bir kaç saat sonra kanamam başladı taze kan yani öyle tutunma kanamasına falan benzemiyo başına gelen var mı daha önce

Hastaneye git. Kanamayi durdurmak icin igne yapsınlar. Yoksa düşebilir

kizlar merhaba. pazartesi günü benim de donmuslarla transferim oldu. 5 günlük 2 adet embriyomu aldim. Allah hayirlisini versin insallah. Bu yolda büyük emek harcayanlarin emeklerini bosa cikartmasin kucaklarini bos tutmasin Allahim. Benim önceki tüp tedavisinden 13 aylik bir oglum var kalan donmuslarimizi simdi Transfer ettirdik. bakalim gecen seferki gibi 10.cu günde sonuc alabilecek miyiz. Allahtan hayirlisi :)

Hayırlisi olsun canm. Bende yerlesme kanamasi gecirdim. Bir gun surdu cok uzulmustum tutmadi diye. Ilaclarimi kestim uzuntuden sonra hastaneyi aradim buyuk ihtimal kisa surdugu icin yerlesme kanamasidir dediler. Umutlandim tabi test yaptidik. Sonuc 3.5 yasinda kizim var simdi dondurulmuslarla 2. Denememi yapicam

Donmuşlarda tutma imkanı daha yüksek diyorlar. Hayirlisi olsun

Kizlar izmir irenbe kaan bozkurt hakkinda bilgisi olan duyan varmi :)
Benim doktorum kaan bey canim bizimde iletisim sikintimiz var donut alamiyorum ama yinede guveniyorum ben kaan beye cikolata kistim var benim 3 ay menopaza girdim transfer oncesi histeroskopi yapicak onu bekliyorum mayis sonuda transfer olucak
Çok üzüldüm ama her işte vardır bir hayır. Sakın dertlenme daha önümüzde çok yolumuz var sonu güzel olucak öyle düşün.

Kizlar izmir irenbe kaan bozkurt hakkinda bilgisi olan duyan varmi :)

kahverengiden kırmızıya dönüşür merak etme...

Benim doktorum kaan bey canim bizimde iletisim sikintimiz var donut alamiyorum ama yinede guveniyorum ben kaan beye cikolata kistim var benim 3 ay menopaza girdim transfer oncesi histeroskopi yapicak onu bekliyorum mayis sonuda transfer olucak
Canim peki opuyu ne zaman oldun oncesinde vitaminler falan verdimi direk gittigin ay ilaclarami basladi bende mayis adetiyle gidicem merak ediyorum soramadimda :)

Canım her hastada aynı etkiyi yapmıyor bilimsel bir gerçekliği yok bna doktorum mustafa bahceci ilaçlar tavsiye etti rahmi kalınlaştırmak için onları kullandım yumurta toplamadan sonra hemen transfer yapmadık bekledik bi kaç ay fln

Benim ilk transfer de seninki gibi oldu canim. Birkaç ay bekledik. İlki kimyasal oldu. Şimdi yine iki aydır bekliyoruz. Dediğin gibi bilimsel bi kanıtı yok ama biz bişeylerden medet umuyoruz işte: ( ilaç olarak estrofem bir de coraspin içiyorum. Galiba yeterli olmuyor. Bu ay başka bişeyler vermesini isteyecem artik

Yok canım yok kalinlaşmiyor şimdi geldim doktordan adetin 13.günü 7.8 sadece. O da en.kalın yeri
Aysegulsen merhaba canım, öncelikle Allah hakkında h ayirlisini versin.benim bildigim transfer adetin 17.günleri gibi yapılıyor mutlaka doktorun herşeyi daha iyi biliyordur illede o tarih olucak diye bir durum yok.her insan ayrı bir dünya hepimizin vücudu ayrı kapalı bir kutu.benim doktorum kalinlik ve tutunma icin transferden önce ve test tarihinden bir hafta sonraya kadar climara bant vermisti.bunu da sor istersen doktoruna.birde ben transfer günü doktoruma crinone jel değilde iğne kullansam dedim sen iğneyi çok kolay sanıyorsun galiba kalcalarin mosmor olur ve yatıp uyuyamazsin demişti doğruymuş kullananlarda öyle soyluyor,ayrıca jel en etkilisidir demişti ona devam ettim ediyorum.internettede en etkili olanın vajinal jel olduğunu okudum.Inşallah bundan sonraki t edavin hayırlısıyla mutlu son olur.inancını yitirme.elimden ne geliyorsa yardım ederim istedigin kadar soru sorabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…