- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.321
Yok canim ben hic kullanmadim nicin kullancaksinkiSaol cevapladığın için inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz... Bende 2 ay beklicem benimde akıntı adete dönde doğum kontrol hapı kullanıcam kendine gelsin diye sennkullanmışmıydın
Yok canim ben hic kullanmadim nicin kullancaksinki
Bende izmirdeyim canim hangi merkezde dr ben merkezimden memnun kalmadim simdi irenbede kaan bozkurta gitmeye karar verdimBenim adetlerim düzensiz en azından düzene girer diye düşündüm ben izmirde erol beye gidiyorum sen?
Kızlar naber ?gelişme var mı herhangi birinizde ? Haberdar edelim birbirimiziBende izmirdeyim canim hangi merkezde dr ben merkezimden memnun kalmadim simdi irenbede kaan bozkurta gitmeye karar verdim
Nar suyu icArkadaşlar merhaba. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. İkinci deneme için kolları sivadik geçen ay transfer olacaktı rahim kalınlığı yeterli değildi diye iptal oldu 5 mm dibu ay adetin 5.günü 7 mm dedi. Nasıl sizce artar mi yine iptal olur diye korkuyorum çok
Bende izmirdeyim canim hangi merkezde dr ben merkezimden memnun kalmadim simdi irenbede kaan bozkurta gitmeye karar verdim
Smryna ama hic memnun kalmadim hic tavsiye etmemCanım erol tavmergen benim doktorum özel muayene ama çok kalabalıkSu hastanesinde yapıo Sen hangisinde oldun
Teşekkür ediyorum cevabin için. İçmeye başladım birkaç gündür. Transferden sonra da icmeli miyim ?Nar suyu ic
Transferden sonra progestan diye ilac cok önemli. Onu ihmal etme tamamdir. Cünkü internette Nar suyu transferden sonra düşük yapar yazıyorTeşekkür ediyorum cevabin için. İçmeye başladım birkaç gündür. Transferden sonra da icmeli miyim ?
Progestan rahim duvarını kalinlastiriyor. Duvar kalin olunca rahim güclü oluyor ve bebeğin düşmesi önleniyorTeşekkür ediyorum cevabin için. İçmeye başladım birkaç gündür. Transferden sonra da icmeli miyim ?
Rica ederim önemli değilTeşekkür ediyorum cevabin için. İçmeye başladım birkaç gündür. Transferden sonra da icmeli miyim ?
Aynı fikirdeyim! Doktor vermedikçe içilmemeli nar suyu falanKızlar kafanıza göre içmeyin öyle herseyi ben bi ara iltihap için maydanoz suyu içiyordum doktor düşük Bile yaptırır dedi arkadaşa yeşil cay iyi gelmiyormuş doktor yasakladı doktorunuz ne derse onu yapın
Ibrahim Saraçoğlu rahmi kalinlastirmak icin tavsiye etmiş. Hamile olanlar icmesin diye belirtmişAynı fikirdeyim! Doktor vermedikçe içilmemeli nar suyu falan
Evt hamile olanlar için tavsiye edilmiyor. İçmeye devam etmeyi düşünüyordum açıkçası. En azından zararı yoktur diyorum ancak bugün kontrolde pek işe yaramamış olduğunu gördüm sadece 7 mm olmuş o kadar estrofeme rağmen. Bu ay da iptal olacak büyük ihtimalle dedi doktorumIbrahim Saraçoğlu rahmi kalinlastirmak icin tavsiye etmiş. Hamile olanlar icmesin diye belirtmiş
Estrofem bilmem ama progestan cok etkili rahmi kalinlastirmak icinEvt hamile olanlar için tavsiye edilmiyor. İçmeye devam etmeyi düşünüyordum açıkçası. En azından zararı yoktur diyorum ancak bugün kontrolde pek işe yaramamış olduğunu gördüm sadece 7 mm olmuş o kadar estrofeme rağmen. Bu ay da iptal olacak büyük ihtimalle dedi doktorum
Yaaa. Progestan iğne mi hap mı canım?Estrofem bilmem ama progestan cok etkili rahmi kalinlastirmak icin
Benim doktor niye vermedi ki progestani acaba. Madem dökülmesini önlüyor: ( iki aydır tam rahim kalinlasmaya başladı derken lekelenme başlıyor ve rahim duvarı dökülüyor galiba. Incelmeye başlıyor ve transfer iptal oluyoradetlerim duzelmedi bi türlü ilk denemeden sonra: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?