Dondurulmuş embriyo transferine nasıl karar verdiniz

Bende sizinle ayni durumdayim. Ilk tedavimde 2 tane taze transfer oldum tutmadi. 1 sene ara verdim. Simdiki tedavjmde 1 tane iyi kalite 5. Gün donduruldu. Ama doktorum bir toplama daha yapicaz diyor. 2 adet donemi sonrasi. Simdi ilkini oldum. Ikinci adette ignelere baslayacagim tekrar.. benim doktorum da cok garantivi. Bende de miyom ve cikolata kisti var. Doktorum toplamadan sonra da ameliyat yapmak istiyor dinlenme sürecindeyken... sizin miyomunuzu almak istemedi mi. Sonuc ne oldu
Benim de 2 adet miyomum vardı. Doktor toplamalar bittikten sonra ameliyatla alabiliriz belki demişti . Ancak almadı. Eğer alsaydı 6 ay transfer için Beklemem gerektiğini söylemişti. Çok ta üzülmüştüm süre uzayacak diye. Neyse ki o süreç olmadı . Ben Allah nasip etti ilkinde 2 yumurtanın biri tuttu. Tek bebek 18. Haftayı bitirmek üzereyim. Allah isteyen herkese nasip etsin . Kalan 4 yumurtamda dondurulmuş olarak bekliyor. Nasip artık kalanlara😀

Benim de 2 adet miyomum vardı. Doktor toplamalar bittikten sonra ameliyatla alabiliriz belki demişti . Ancak almadı. Eğer alsaydı 6 ay transfer için Beklemem gerektiğini söylemişti. Çok ta üzülmüştüm süre uzayacak diye. Neyse ki o süreç olmadı . Ben Allah nasip etti ilkinde 2 yumurtanın biri tuttu. Tek bebek 18. Haftayı bitirmek üzereyim. Allah isteyen herkese nasip etsin . Kalan 4 yumurtamda dondurulmuş olarak bekliyor. Nasip artık kalanlara😀
Merhaba .konunua denk geldim. İsrael bey den memnun kaldınız mı? tedaviniz nasıl sonuçlandı? iyi bir dr diye duydum ama iletişimi sıkıntılıymıs dogru mu sizce?

Merhaba .konunua denk geldim. İsrael bey den memnun kaldınız mı? tedaviniz nasıl sonuçlandı? iyi bir dr diye duydum ama iletişimi sıkıntılıymıs dogru mu sizce?
Kusura bakmayın geç gördüm. Ben ilk transferim de tek yumurtam tuttu. 18 haftalık olduk bile😄Ayrıntıcı ve biraz da garantici bir doktor. Evet iletişim biraz sıkıntılı ve çok konuşmayı çok sevmiyor . Ama işi konusunda çok başarılı . Ben iyi sonuçlar aldım ve memnun kaldım. Hatta 4 dondurulmuş embriyom var. 2. Bebek için de bu doktora gözüm kapalı giderim

.
Peki simdi miyomlar dogumda mi alinacak. Onla ilgili konuştunuz mu. Saglicakla da kucağınıza alırsınız insallah. Bize de dua edin🧿🥰

.
Peki simdi miyomlar dogumda mi alinacak. Onla ilgili konuştunuz mu. Saglicakla da kucağınıza alırsınız insallah. Bize de dua edin🧿🥰
Miyom konusu bir daha hiç açılmadı . Ben doktorumu tüp bebek tedavisi hamileliğin 12. Haftası bitince bıraktım. Kendi olduğun şehirde daha kolay ulaşabileceğim bir doktora yaptırıyorum gebelik takibini. Benim tüp bebek doktorum ilk görüşmemizde bu süreçte olabilecek bütün ihtimalleri sıralamıştı. Miyom ameliyatı da onun içindeydi. Miyomlar büyüseydi bu süreçte alınacaktı. Ama ben tüp bebekle birlikte diyete başladım ve 13 kilo verdim. Sonra hamile kaldım. Başka bir doktor bana miyomlar kilo alındıkça büyür demişti. Belki de o yüzden sıkıntı çıkarmadı bana. Şu an ki son durumu bilmiyorum. Ama hamileliğin sonuna doğru muhtemelen miyomların sorun olup olmayacağı belli olacak

Back
X