dondurulmuş embriyo

inşallah canımcım hepimizin sonucu hayırlı olur benimde 4 dondurulmuşum var hayırlısı olsun canım sen hangi merkeze gidiyorsun

Son düzenleme:
bugün adetimin 8. ci günü kontrolden geldim rahim kalınlığım 7.5 mm yumurtalıklarım istendiği gibi uyuyormuş kist oluşumu felan yok gayet iyi dedi dr.um haftaya perşembe 2. kontrole gideceğim bu arada esrofemi de 3 çıkardık günlük hadi hayırlısı

sedacım ben medicanaya gidiyorum bende doktoruma güveniyorum bende bu sefer olacak diyorum tabiiiki dondurulmuşlar güzel çözünürse ne yapalım hakkımızda hayırlısı
bu arada benden tahlil mahlil istemiyor sadece folbiol ve zinco-c kullanıyorum

inşallah canımcım hepimizin sonucu hayırlı olur benimde 4 dondurulmuşum var hayırlısı olsun canım sen hangi merkeze gidiyorsun

teşekkürler canım insallah sende tedavinden güzel sonuçlar alırsın.ben bahceci kliniğine gidiyorum.transfer alman hastanesinde oluyorkaydirigubbakcemile5

teşekkürler canım insallah sende tedavinden güzel sonuçlar alırsın.ben bahceci kliniğine gidiyorum.transfer alman hastanesinde oluyorkaydirigubbakcemile5

hadi hayırlı haberler alırsın ve alırız inşallah allahın izniyle artık son bulsun bu bekleyişler ve bir an önce anne olalım bizdekaydirigubbakcemile5

senağlamaYumurtalar alındıktan 4 5 gün sonra transver oluyor hamilelik 14 gün sonra belli oluyor ama hamileysen 1 hafta sonra leke gelebilir tabi hamile kaldıktan sonra asıl iş bebek düşük olmasın diye iğneler var her gün 2 progostiron iğneleri ben ilk denemede hamile kaldım fakat hamilelik kanım hep düşük çıktı çünki bebek gelişmiyormuş doktorum dediki kromozon bozukluğuymuş ilaçları kestim ve düşük gerçekleşti benden size uyarı eşlerinin spermleri düşük ise muhakkak spermler alındıktan sonra spermlerde gen testi yaptırsınlar bu aşama kısır erkeklere yapılıyormuş hastaya soruluyormuş bana doktorum sormadı dikkat biz 11 milyar masraf yaptık hamileliğimin sonlanmasınamı üziliyim yoksa masrafamı ve benim konumla ilgili benzer sorun yaşayan varsa yazsın

mrb.kızlar bende adet oldum bu gün yarın muayeneye gidiyorum bende dondurulmuşlarla denicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun başarılar diliyorum sağlıkla..

mrb.kızlar bende adet oldum bu gün yarın muayeneye gidiyorum bende dondurulmuşlarla denicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun başarılar diliyorum sağlıkla..

sende hoş geldin aramıza şerifecim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız ve meleklerimize bir an önce kavuşuruz senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi görüyorsuna.s.

sende hoş geldin aramıza şerifecim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız ve meleklerimize bir an önce kavuşuruz senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi görüyorsuna.s.

hepimize hayırlı olsun hoşbuldum arkadaşım benim bu ikinci sayılır ilk tüp bebeğim tutmuştu ve 27.haftada doğum yaptım gelişme geriliği vardı ve bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı bu temmuzda da melek oldu:çok üzgünüm:

dondurulmuş 7 tane embryom var ve bende kanda pıhtılaşma çıktı tabii iş işten geçtikten sonra araştırmalar yapıldı vayy gidene :çok üzgünüm:sonucu belli oldu...

kadıköy acıbademe gidiyorum doktorum cem demirel ve çok memnunum çokta severim ...

kısacası böyle hikayembenneyaptımki

Hoşgeldin aramıza Şerife hakkında hayırlısı olsun allah birdaha kötu günler yaşatmasın inşallah cnm

Bare, Orbis, Sera, Serife kızlarhepimiz için dua edıyorum hakkımızda hayırlısı olsun bu aralar rüyamda hep bebeğimi görüyorum elimden tutuyor anne diyorrr rüyamda bıle olsa güzel duyguymuş onu anladım ve ınatla istiyorum hayırlı evlat olucaksa sağlıklı olucaksa nasip et allahım ne olur benım 5 denemem kızlar hiç hamıle kalamadım sorunda yok en kötusude bu ..............

seda hepimizin zaman zaman psikolojisi bozuluyor canım ama yapacak bir şey yok dua etmekten başka bende hepimizin duacısıyım canımcım allahım artık dileğimizi versin ve çok bekletmesin ve bizde çok ısrarcı olmalıyız meleklerimize kavuşmak için

haklısın hayırlı evlat olacaklarsa sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin allahım yoksa çekilen tüm emekler boş

olsun beşinci denemende olsa bizim bebeklerimiz kıymetli bebekler bak ne zahmetlerle sahip olmaya çalışıyoruz inşallah onlarda bizim kıymetimizi bilecekler

sorun yok diye üzme kendini en büyük sorun stres ve çok arkadaşlarımıza görede demekki iyisin tabii bana görede şanslısın

şerifecim üzüldüm yaşadıklarına gerçekten çok zor günler geçirmişsin dayanılması çok zor acılar mevlam daha kötülerinden korusun inşallah ve en kısa zamanda hayırlı ve çok güzel haberlerle buluşalım burda sevinçli haberler verelim birbirimize allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer meleklerimiz bizlere sıkı sıkı tutunurlar anneleri onları bekliyor onlarda biliyor bunu dualarımız hepimize canımcım :Saruboceq:

işallah bebekleriniz uyanır ve allahın izniyle kucagınıza alırsınız allah hepimize nasip etsin bende ilk tüp bebek tedavimde gebe kaldım ama düşük oldu çok zor tam oldu derken yine başa dönüyorsun.dondurulmuş emriyolarımdan transferinden sonra yine düşerse korkusu beni korkutuyo ama işallah tutar allah hepimizin gönlüne göre versin...

dileklerine katılmamak elde değil inşallah hep beraber iyi haberler alacağız,hepimiz korkuyoruz ama korkuların üzerine kararlı gitmek gerekiyor sonuna kadar allah yardımcımız olsun tedbir almak bizden takdir allahtan inşallah olacak bebişlerimizi
kucaklarımıza alacağız:CüvCüv:

kızlarr hepinize bol şans diliyorumm.umarım bu sefer hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağlıcakla alacağızz.transferden sonra güzel haberlerinizi bekliyorumm.a.s

Çok heycanlıyım kızlarrr transfer günüm perşembe belli olu hakkımda hayırlısı olsun 3 tane Blastokist transferi yapcakmış dr um duanızı eksik etmeyın kzlar

Çok heycanlıyım kızlarrr transfer günüm perşembe belli olu hakkımda hayırlısı olsun 3 tane Blastokist transferi yapcakmış dr um duanızı eksik etmeyın kzlar

sedacığım sen en önde gidenimizsin hayırlısı inşallah adetin kaçıncı günü oluyor transferin bende perşembe günü kontrole gideceğim banada o zaman söyler heralde sen benden 2 gün önde gidiyordun sanıyorum bende heyecanla bekliyorum
inşallah bu sefer hayırlısı ile bizlerde güzel sonuç alacağız
senin için inşallah her şey yolunda gider
inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar
artık bekleyişin hayırlısı ile son bulur
dua edeceğim hepimize sizlerde bizlere dua edin
allah yardımcın olsun

seda persembe adetinin kacinci günü oluyor.benimde carsamba kontrolum var.rahim kalinligi iyiyse transfer günü belli olacak.

sabahım sende hoş geldin aramıza hepimizin transferi bir kaç gün arayla olacak inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz ve mutlu sona ulaşırız hep beraber allahım dualarımızı kabul etsina.s.

sabahım ve Sera96 perşembe günü transfer günümde tedavimin 18. günü şu anda bütün ilaçlartıma devam etmektedim 4 estrofem, elevit, coraspirin, ve progestan

Kızlar deneyipte mutlu sona ulaşanlar var o yuzden bende bu 5. denememde uyguluyorum bol bol dua etmek 500 tane ayrı ayrı kışilerın ağzından sana nıyetlenerek yasin okunması ve bunun sonunda duasının yapılması inannın nasıl bu kadar 500 kişi bulucam derken birden 800 kişi oluverdi :)))) ve hergün yatmadan önce 40Elham, 20Ayetelkursi bır bardak suya okuyup o suyu içiyorum kendım bunları yaptıktan sonra 44 tane yumurtam oldu kızlar ALLAHIMA sabah akşam dua ettım denenmıcek bişii değil sonunta dua edıyoruz denemek isteyen olursa tavsiyem ve çok ümitliyım en azından o kadar çok dua okundukı benım için bebeklerım tutunmasada bıdaha deneme hırsım geldı

Listenın başını ben çekıyorum anlasılan inşallah güzel başlar hepimiz için hayırlısı olur bebeklerımız bızlere sımsıkı sarılırlar seracğım duaların için teşekkür ederım cnmmm hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…