merhaba bende bugün dondurulmus embriolarla start verdim.adetimin birinci günü coraspirin1x1 ,elevit1x1,benexol b12 2x1 kullanıyorum.ayrıca 1 bant estradem kullanıyorum .2 günde bir bantı değiştireceğim.5.günden itibaren bant sayısını arttıracağım.transfer 16 subat gibi olacak.bu benim 2.dondurulmus embriyo transferimm.4kezde mikroenjeksiyon yaptırdım.toplam 3 adet embriyom var.inşallah 3ü de sağlıklı çözülür..:lepi:
inşallah canımcım hepimizin sonucu hayırlı olur benimde 4 dondurulmuşum var hayırlısı olsun canım sen hangi merkeze gidiyorsun
teşekkürler canım insallah sende tedavinden güzel sonuçlar alırsın.ben bahceci kliniğine gidiyorum.transfer alman hastanesinde oluyorkaydirigubbakcemile5
mrb.kızlar bende adet oldum bu gün yarın muayeneye gidiyorum bende dondurulmuşlarla denicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun başarılar diliyorum sağlıkla..
sende hoş geldin aramıza şerifecim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız ve meleklerimize bir an önce kavuşuruz senin kaçıncı denemen ve nerde tedavi görüyorsuna.s.
hepimize hayırlı olsun hoşbuldum arkadaşımbenim bu ikinci sayılır ilk tüp bebeğim tutmuştu ve 27.haftada doğum yaptım gelişme geriliği vardı ve bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı bu temmuzda da melek oldu:çok üzgünüm:
dondurulmuş 7 tane embryom var ve bende kanda pıhtılaşma çıktı tabii iş işten geçtikten sonra araştırmalar yapıldı vayy gidene :çok üzgünüm:sonucu belli oldu...
kadıköy acıbademe gidiyorum doktorum cem demirel ve çok memnunum çokta severim ...
kısacası böyle hikayembenneyaptımki
Bare, Orbis, Sera, Serife kızlarhepimiz için dua edıyorum hakkımızda hayırlısı olsun bu aralar rüyamda hep bebeğimi görüyorum elimden tutuyor anne diyorrr rüyamda bıle olsa güzel duyguymuş onu anladım ve ınatla istiyorum hayırlı evlat olucaksa sağlıklı olucaksa nasip et allahım ne olur benım 5 denemem kızlar hiç hamıle kalamadım sorunda yok en kötusude bu ..............
işallah bebekleriniz uyanır ve allahın izniyle kucagınıza alırsınız allah hepimize nasip etsin bende ilk tüp bebek tedavimde gebe kaldım ama düşük oldu çok zor tam oldu derken yine başa dönüyorsun.dondurulmuş emriyolarımdan transferinden sonra yine düşerse korkusu beni korkutuyo ama işallah tutar allah hepimizin gönlüne göre versin...
Çok heycanlıyım kızlarrr transfer günüm perşembe belli olu hakkımda hayırlısı olsun 3 tane Blastokist transferi yapcakmış dr um duanızı eksik etmeyın kzlar
seda persembe adetinin kacinci günü oluyor.benimde carsamba kontrolum var.rahim kalinligi iyiyse transfer günü belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?