dondurulmuş embriyo

16 gunum oluyor bana bıraz uzun gelı ama anlamaım kızlar transferım 5 de oldu sonucum 20 de

transferin hayırlı olsun.insallah güzel sonuç alırsın.bebeklerin sana sımsıkı tutunur.dondurulmus embriyo transferinde test gününü 15 gün sonra istiyorlar bildiğim kadarıyla benim ilk dondurulmus transferimde öyle olmustu.

kızlar cok sıddetlı bas agrım varrr ılac almamak ıcın zor duruyorum hastaneyı aradım minoset almamı soyledıler ama yınede korkuyorum ben

benimde transferim pazartesi.sera ikimiz ayni gün test yapacagiz.insallah positif olur

sabahım inşallah hakkımızda hayırlısı canım tesadüf oldu günlerimiz inşallah güzel günler ve haberler allahın izniyle bizleri bekliyorrrrrrr

çok öpüyorum

seda hayirlisi olsunda kacinci gün olursa olsun.benim dondurulmuslarla testim 11. gündü
gediz tesekkür ederim insallah dedigin gibi olur.

ebrucugum hakkında hayırlısı olsun ınsallahhhh senın ıcın dua edıcem bu arada bır belırtı fılsn bısııı oldumu brnım 4 gunum hıc bısıı hıssetmıyorummmm kızlar hıssetmek zorunda degılım dımııı

sedacığım canım bir şey hissetmemen gayet normal bir damla bile daha olmayan meleklerinden ne bekliyorsun canım inşallah rabim bu sefer sana da banada ve diğer bekleyen arkadaşlarımızada künfeyekün emrini verecek ve bizlerde anne olacağız şimdiden sitres yapma bir şey hissetmiyorum diye
rahat ol sakin ol bolca YA MUSAVVİR C.C. çek olurmu öpüyorum seni

seracığımmm cok heycanlıyım canımmmm senın transferınede az kaldı pazartesı buyuk gun canım hakkında hayırlısı olsun senın ıcın pazartesı sabah dua edecegım bu sefer basarıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzz arkadasım bu arada ne bılım burda okuyorum kımının tutunma kanaması var kımının kasık agrısı onlar kafamda soru ısaretı yarattı tedırgin oldum

tedirgin olma hayatım hepimizin bünyesi farklı canımm tedavi süreçlerimiz farklı hatta ilaçlarımız bile farklı olabiliyor o yüzden sıkma canını inşallah bu sefer o güzel ve mutlu haberi 4-5 gün arayla alacağız ve halay çekeceğiz hep beraber:teytey::teytey:

kızlar yarın test günüm dua edin ne olur

hadi hayırlısı başı çekiyorsun ilk güzel haber senden inşallah arkandan geliyoruzzzzzz
yanlız değilsin
allahım inşallah hayırlı haberler alırsın ve yarın burda hamileyim haberinle karşılaşırız
allahım yardımcın olsun meleklerin seninle olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sera yarın buyuk gun canım hayırlısı olsun rahat ol ınsallah basarıcaksın bebeklerın senı terketmesın ınsallah

Sera yarın buyuk gun canım hayırlısı olsun rahat ol ınsallah basarıcaksın bebeklerın senı terketmesın ınsallah

YALAN SÖYLEYEMEYECEĞİM ÇOOKKK HEYECANLIYIM YAAAA !!!!!!!!

ama benden önce sen nasılsın meleklerine çok dua et seni bırakmasınlar diye rabbim dualarını boş çevirmesin inşallah dua kapılarının açık olduğu bir saate denk gelir ve kabul olur duaların bugün yağmur yağıyor semanın kapıları açık rahmet hepimizin üzerine olsun canım bende hepimiz için dua ediyorum
seda ben ilk denememde bu kadar heyecanlı değildim sanki yarından sonra hamileymişim böyle hissediyorum allahım umutlarımızı emeklerimizi boş çıkarmasın artık alalım hayırlısı ile o güzel haberleri ve bebeklerimizi kucaklarımıza amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn hug:

ebruuuuuuuuu ne oldu bugün test günündü haber ver merakdan çatlayacağım
hayırlı haberler alırsın inşallah canım

s edaaaaa şimdi hastahaneden aradılar yarın saat 11.00 de hastahanede olacağım
12.00 de transferim var

SAHAYA ÇIKIYORUM ARKADAŞLAR

dua edin maçın skoru 2 - 0 olsun ben kazanayım

kızancıklar çok üşüdüler deep frezede artık alayım içime de ısınsınlar annelerinin sıcaklığını hissederlerse belki busefer sıkı sıkı tutunurlar dimi amaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

canım yaaa cok heyecanlandım sımdııı hadı hayırlısı olsun rabbım dualarını kabul etsın bebeklereın sana sımsıkı tutunsun ınsallah basaracagız arkadasım seracıgımm bu arada kactane transfer yapıcaklar bılgı verdılermı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…