dondurulmuş embriyo

ah sedacığım o yasin duasını geçen sene bende okuttum hatta 1100 olarak rabbim inşallah o duaların sonunda verecek meleklerimi banada ben birde 41 gün meryem suresini okudum aynen suya ve içtim şimdi transferimde yeniden okuyacağım meryem suresini nerdeyse ezberledim sayılır inşallah dualarımızı boş çevirmeyecek allah ve meleklerimizi verecek hakımızda hayırlısı canımcım
allahım şimdiden yardımcın olsuna.s.:CüvCüv:

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım senın transfer günün bellı oldumu haberleşelim olurmu perşembe dahil 4 gün evde olacağım ama sürekli nete girerim unutma bana haber vermeyı umutlu olalım muradımıza bızde kavuşucz canım bu seferrr inanıyorummmm

seda canım benim 15.ci günüm senin trasfer günün yani perşembe günü o gün banada söyler heralde transfer günümü ben de pazar yada pazartesi diyecek diye bekliyorum hakkımızda hayırlısı canım bende yazarım gelişmeleri ve merakda ediyorum seni nasıl olacak diye çok öpüyorum hayırlı haberler alacağız inşallah

seda yarın büyük gün arkadaşım allah kolaylık versin inşallah yumoşların sana sıkı sıkı
tutunurlar allah yardımcın olsun inşallah transferin güzel geçer sakin ve stressiz olur çok öptüma.s.

selam sera nasılsın ? senin transfer ne zaman merak ettim seni canım

slm,
kusura bakma çok gec cevapliyorum. turkiyede nasil oluyor bilmiyorum ama benim bildigim kadariyla, adetinle birlikte ilaclara basliyorsun daha sonra transfer gunu belirleniyo ve merkeze gidiyosun, orda transferden once embriyologla gorusuyorsun o sana embriolarin durumunu anlatiyo.
bana 27 ocakta 2 tane embriyo transfer edildi. hastaneye gittigimde embriolog 12 taneden ikisini cozdurduklerini ve ikisininde iyi oldugunu ve gelisimlerine kaldiklari yerden devam ettiklerini soyledi(zaten transferden 1gun once çozduruluyo)

hepinize basarilar dilerim insallah saglikli bebeklere kavusuruz.
benim test gunun 10 subat insallah tutmustur...

iyi geceler

ayşe57 inşallah tutunmuşlardır bebişlerin sana canım 10 şubatta hayırlı ve güzel haberler al ve bizlerede haber ver güzel günler yakında öpüyoruuuummm:1hug:

selam kızlar dilerim hepinizin kuzucukları sıkı sıkı tutunur
bende bu ay dondurulmuş kuzucuklarla buluştum 4 tanelerdi ama çözülürken 2 si dah melek oldu
transferim ayın 26sında yapıldı cumartesi test günüm
sabırsızlıkla ve sanırım birazda umutsuzca bekliyorum

canım inş rabbım sevındırsın..umutsuz olma...kendıne ıyı bak...bol dua.....ile..........

sera transferım yapıldı bebeklerım benımlemı su an bılmıyorum 3 tane transfer edıldı ayın 20 sını heycanla beklıyorum senın transfer tarıhın bellı oldumu temennılerın icinde cok tesekkur ederım canımmmm

evettt pazartesi de benim transferim var inşallah olacak bu sefer

sabahım tsk ins mujdelı haberler verırız seracıgım hakkında hayırlısı olsun ıns ıkımızde anne olucazzzz bunu hıssedıyorum

ben ilk tüp bebek transferimde bu kadar heyecanlı değildim ve çokda umutsuzdum ilki olmuyor diye ama deep freze:1rolleyes:dekilerin transferinden nedense çok umutluyum
inşallah olacak bu sefer :CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…