ah sedacığım o yasin duasını geçen sene bende okuttum hatta 1100 olarak rabbim inşallah o duaların sonunda verecek meleklerimi banada ben birde 41 gün meryem suresini okudum aynen suya ve içtim şimdi transferimde yeniden okuyacağım meryem suresini nerdeyse ezberledim sayılır inşallah dualarımızı boş çevirmeyecek allah ve meleklerimizi verecek hakımızda hayırlısı canımcım
allahım şimdiden yardımcın olsuna.s.:CüvCüv:
seda yarın büyük gün arkadaşım allah kolaylık versin inşallah yumoşların sana sıkı sıkı
tutunurlar allah yardımcın olsun inşallah transferin güzel geçer sakin ve stressiz olur çok öptüma.s.
selam sera nasılsın ? senin transfer ne zaman merak ettim seni canım
ayşecim orası belçika burası türkiye boş keseleri bile dondurduklarını okudum burda o yüzden çok merak ediyorum sağlıklı çözünüp çözünmediklerini nasıl öğrenebilirim söze güvenemiyorum doktorum başarılı bir dr. fakat soru özürlü sorduğun soruların cevaplarını bir türlü alamıyorsun bende ukalalık yapmak istemiyorum o yüzden içim içimi yiyor nasıl olacak diye hakımda hayırlısı
seda yarın büyük gün arkadaşım allah kolaylık versin inşallah yumoşların sana sıkı sıkı
tutunurlar allah yardımcın olsun inşallah transferin güzel geçer sakin ve stressiz olur çok öptüma.s.
sera transferım yapıldı bebeklerım benımlemı su an bılmıyorum 3 tane transfer edıldı ayın 20 sını heycanla beklıyorum senın transfer tarıhın bellı oldumu temennılerın icinde cok tesekkur ederım canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?