beninde idrar testi positif cikinca dayanamayip kan testi yaptirdim deger 69 cikti yani bende hamileyim
beninde idrar testi positif cikinca dayanamayip kan testi yaptirdim deger 69 cikti yani bende hamileyim
slm kizlar,
kimsecikler yok galiba...
neyse size soracaktim, ya benim bu tedavilere baslayali hep kasik agrilarim var sizdede varmi?
birde bele vuruyor ve bazen o kadar çokki hiç kipirdayamiyorum...
yardimci olursaniz sevinirim
slm kizlar,
kimsecikler yok galiba...
neyse size soracaktim, ya benim bu tedavilere baslayali hep kasik agrilarim var sizdede varmi?
birde bele vuruyor ve bazen o kadar çokki hiç kipirdayamiyorum...
yardimci olursaniz sevinirim
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
:sm_cool:
slmlar, hamile arkadaslari tebrik ederim.
kizlar benim sonuc negatif çikti nerdeyse iki hafta oldu!!
benim karin ve bel agrilarim yumurta alimindan beri var doktor birsey yok diyo ama benim agrilarim devam ediyor, sanki hergun adet oluyorum bazen daha çok bazen hafif ama her zaman var!!
ben simdi 5. denemem için tedaviye basladim, 5. denemem ama dondurulmus embriyo, daha 10 tane embriyom var ama 2- 2 yerlestiriyorlar, daha fazla istedim ama kanune yasak!!!
neyse insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz
hakkında hayırlısı olsun arkadasım ben 5. de basardım ınsallah sende basarırsın
abonesi olduğum konuyu atlamışım kızlar kusura bakmayıııııınnnnnnnnnn
dün test sonucum negatif çıktı yani dondurulmuşlarda tutunamadı
herşey çok güzeldi başlangıçta drum çok umutluydu anlamadım neden ama 4 taneden biri bari tutsaydı dedim sonrada zamanı daha gelmedi demekki diye kendimi avuttum
ama yılmak yok daha kararlı birşekilde yola devam
çünkü birgün zamanı gelecek ve bende anne olacağım allahın izniyleeeeeeeee
kızlar yarın test günüm dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?