dondurulmuş embriyo

slm kizlar, ben ara ara sizlere yaziyorum belki hatirlarsiniz.
27ocakta dondurulmus transferim oldu ama tutmadi, adetim baslar baslamaz, ilaçlara basladim ve bu ay tekrar deneyecegim(12tane dondurulmus vardi ikisi gitti simdi yine iki tane transfer edilecek)
ben belçikda yasiyorum ve burda adetin ilk gununden itibaren progynova2mg gunde 3tane aliyorum, 15.gun kan tahlili ve usg'yle rahime bakiliyo ona gorede transfer gunu belirleniyo, ve test gunune kadarda bu ilaca arti birde utrogestan200mg lik fitili gunde 3kez kullaniliyor.
siz neler yapiyrsunuz?

bende 2mg hap kullandim transferden 4 gün öncede fitile basladim.galiba 12. haftaya kadar kullanacagim.fitil ayni ama hapin adi degisik.ben ayriyeten folik asit kullaniyorum.bende avusturyada yaptirdim.
insallah bu sefer tutar

slm kizlar,
kimsecikler yok galiba...
neyse size soracaktim, ya benim bu tedavilere baslayali hep kasik agrilarim var sizdede varmi?
birde bele vuruyor ve bazen o kadar çokki hiç kipirdayamiyorum...
yardimci olursaniz sevinirim

slm kizlar,
neyse size soracaktim, ya benim bu tedavilere baslayali hep kasik agrilarim var sizdede varmi?

canımcım aynı sorun bendede var ama hayra yor hayr çıksın
arkadaşlar tutunma sancısı diyorlar inşallah öyledir inşallah bebişlerimiz tutunuyorlardırda onun sancılarıdır allahım hayrlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahkaydirigubbakcemile5

slm kizlar,

Bu ağrıları kafana takma sakın,tedavin hayırlı olsun.Transferden sonra bu tür ağrılar oluyor.Bende bu ay dondurulmuşlarla 2. denememi yaptım rabbime çok şükür tuttu.Hamile olduğumu p.tesi günü öğrendim.Benimde aşırı derecede kasık ağrım ve adet ağrısına benzer ağrım oldu.

Sera ve Aysekızlar bence sız hamılesınız ıcıme oyle doğuyor bu ağrılar bedede oldu sera yaın buyuk gunnn habersız borakma bızı emı canımmm

hiç habersiz bırakırmıyım sedacığım inşallah bende hayırlı haber alacağım yarın ama saatler geçmek nedir bilmiyor bu gün sabah nasıl olacak bende bilmiyorum

inşallah haklısınızdır ve inşallah tutunma sancılarıdır her sancıya ağrıya razıyım yeterki hamile kalmış olabileyim allahım ne oluuuuuuuurrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

abonesi olduğum konuyu atlamışım kızlar kusura bakmayıııııınnnnnnnnnn
dün test sonucum negatif çıktı yani dondurulmuşlarda tutunamadı
herşey çok güzeldi başlangıçta drum çok umutluydu anlamadım neden ama 4 taneden biri bari tutsaydı dedim sonrada zamanı daha gelmedi demekki diye kendimi avuttum

ama yılmak yok daha kararlı birşekilde yola devam

çünkü birgün zamanı gelecek ve bende anne olacağım allahın izniyleeeeeeeee

slmlar, hamile arkadaslari tebrik ederim.
kizlar benim sonuc negatif çikti nerdeyse iki hafta oldu!!
benim karin ve bel agrilarim yumurta alimindan beri var doktor birsey yok diyo ama benim agrilarim devam ediyor, sanki hergun adet oluyorum bazen daha çok bazen hafif ama her zaman var!!
ben simdi 5. denemem için tedaviye basladim, 5. denemem ama dondurulmus embriyo, daha 10 tane embriyom var ama 2- 2 yerlestiriyorlar, daha fazla istedim ama kanune yasak!!!
neyse insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz

ayşecim canım benim benimde negatif ne güzel senin daha dondurulmuşların var benim 4 taneydi hepsi transfer edildi ama hiç biri tutmadı boş ver iki iki versinler hiç değilse şansın çok olur değilmi ama ne güzel hemen tedavine başlayıp ara vermeden yola devam demişsin inşallah bunlar tutunurlar sana ve tez zamanda hamile haberlerini alırız
çok öptüm seni belçikaya selamlarkaydirigubbakcemile5

hakkında hayırlısı olsun arkadasım ben 5. de basardım ınsallah sende basarırsın

hakkında hayırlısı olsun arkadasım ben 5. de basardım ınsallah sende basarırsın

sagol canim, peki seninde 5.denemen dondurulmusmuydu?
ben ilk denememi ekim 2007'de yaptim ama olmadi, ordan 3tane dondurulmus vardi ve subat 2008de 2tane transfer edildi, tuttu ama dusukle bitti...
sonra ekim 2008de mikro yaptik ve 14tane embriyomuz oldu, iki tane transfer edildi, 12 tane donduruldu. ocakta 2tane transfe edildi yine tutmadi, ve simdi yine iki tane denicez.
zaten dondurulmuslar bitmeden tedaviye almiyorlar...

sera canim, insallah seninde tez zamanda hamilelik haberini aliriz

allah hepimizin yardimcisi olsun

sera canım çok gecmiş olsun çok üzüldüm .insallah en kısa zamanda bebişlerine kavusursun.durmak yok yola devam.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…