dondurulmuş embriyo

inşallah hayatım ne dedim hayra yor hayr çıksın inşallah hamileyiz hep beraber canımcım bu arada dr'un işi sıkı tutuyor heralde testleri niçin istemiş acaba benimki neden istemedi
anlamadım :1shok:

inşallah hayatım ne dedim hayra yor hayr çıksın inşallah hamileyiz hep beraber canımcım bu arada dr'un işi sıkı tutuyor heralde testleri niçin istemiş acaba benimki neden istemedi
anlamadım :1shok:

sera :a015:
canım daynamadım bu sabah test yaptım ama negatif transfer gununu de sayarsak bugün 9. günüm ama hamılelık belırtılerım var dıye çok umutlanmıstım blım ağrıyor ara ara adet sancım olyor acaba erkenmı yaptı yınede hamıle olabilirmiyim

evet haklısın öncelikle iç huzur önemli cnm.ya warya hüsnü kuruntu olduk hepimiz biliyorum.sürekli ya öle olursa ya böle olursa.acaba ondanmı bundanmı.tedavi gören tüm arkadaşlarımızda var.acaba biz bu kadar ince düşündüğümüzdenmi bebek sahibi olamıyoz :) herşeyi çok takıyorum kafama stres oluyorum.benim şuan 4 ad blaktokist evresinde dondurulmuş embriyom var.artık gerisi rabbimin takdiri herşey yolunda elimizden geleni yaptık.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

sedaaaaaaaaaaaa yapma böleeeeeeeeee
hayatım bu sitede neler okuyoruz canım yaaaaaaaaaaaaa
bakma idrar testine gününü bekle dedim sana bak içine kuşku düşürdün üzüyorsun kendini canımmmyaaaaa allahım şu cuma saati inşallah emeklerimizi boş çıkarmayacak
bak mehay 1 dondurulmuşla hamile kalmış konu açmış okudunmu
niye umudunu kayp ediyorsun yapma canım yaaaaaaaaaa benimde 5. günüm allah hakımızda hayırlısını versin bozma moralini

dr'um bana bu seferde olmazsa bir adres verecem sana dedi transferde
bende ay neresi dedim
boğaz köprüsü dedi herşey çok güzel dedi bu seferde olmazsa oraya git dedi
o ondan itibaren ben kendimi hamile kalmış saydım ve hiç olumsuz bir anım olmadı ve test günüme kadarda kararlıyım kendimi dinlemeyeceğim sende öyle yap hayatım
ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet bu kadar ince düşnünce olmuyor
ben ilk transferimde masaya çıkarken olmayacak biliyorum dedim
dr'm kızım kafanda bitirmişsin olmayacak diye tabii olmaz dedi
ama herşey yolunda olacak inşallah dedi
ama ben 6 .cı gün lekelerim gelmeye başlayınca bitti bu iş dedim tutacağı varsada olmadı o stresle bu yüzdende şimdi hiç stres yapmadan dinleniyorum ve bu sefer inşallah olacak
kötü düşünmeyelim ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr
iyi düşünelim iyi olsunnnnnnnnnnnnnn

tabiki dr'larımızda bizlerde elimizden geleni yaptık takdir allahın inşallah hayrlısını verecek bizlere ve tıbbın bütün imkanlarını da kullanıyoruz artık allahın emrini bekleme devresine girdik o künfeyekün diyecek inşallah

Sera Canım

Nasılsın gunlerın nasıl gecıyor ben bugun daha ıyıyım toparlandım canım salı gunu salı gunu 13. gunum kan testı yaptırıcam burdan sana yazarım ınsallah guzel haberlerle donerım kensıne dıkkat et canım bebişlerinede

bendende iyilik arkadaşım inşallah salı günü hayırlı haberlerle geleceksin allahım yüzünü güldürecek inşallah sonra bende inşallah cumartesi sevineceğim canım haberlerini bekliyorum
dikkat etmezmiyim kendimi kuluçkada yatan tavuklara benzetiyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmeyecekmirmirmirmirmirmirmirmir

KIZLAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR
NERDESİNİZ NE YAPTINIZ NEDEN HABER VERMİYORSUNUZZZZZZZZZZZZ:sm_confused::sm_confused:

Merhaba kızlar benimde 3 tane dondurulmuş bebişlerim transfer edildi bugün kan vardim sonuç bekliyorum 5-6 gibi arayacaklar.Çok heyecanlıyım.
Birde bi sorum olacaktı ben hastaneye 800 euro ödedim sizlerin sağlık güvencesinden dolayımı ücretler bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…