Şerife,
dr um 16. gün test istedı benden bormalde11 yada 12 istiyor dr lar anlamadım ama bana 6. gün baska testler yaptırdı e2 estradiol 450 çıktı sanırım bu yumurtaların bende olduğunun belırtısı transfer oncesı 30 du çünki bu arada bugün hafif hafif belım ağrıyor ve ara ara adet sancım oluyor ınsallah hamıleyımdır canım yaaaaaaaaa benım için dua et benım 5. denemem çünki
inşallah hayatım ne dedim hayra yor hayr çıksın inşallah hamileyiz hep beraber canımcım bu arada dr'un işi sıkı tutuyor heralde testleri niçin istemiş acaba benimki neden istemedi
anlamadım :1shok:
canım benim bende 15 yumurtadan 8'e sonra 6'ya indim sonra 2 transfer 4 dondurulmuş olarak devam ettim transferim negatif çıktı 2 ay önce şimdi dondurulmuş 4 embriyom 3 gündür benimle inşallah tutunacaklar bende pco luyum druma hiç bir şey sormadım çünki çok güveniyorum ve ne yaparsa en iyisini yapacaktır hayatım sende dr.una güven takılma olurmu
sera :a015:
canım daynamadım bu sabah test yaptım ama negatif transfer gununu de sayarsak bugün 9. günüm ama hamılelık belırtılerım var dıye çok umutlanmıstım blım ağrıyor ara ara adet sancım olyor acaba erkenmı yaptı yınede hamıle olabilirmiyim
evet haklısın öncelikle iç huzur önemli cnm.ya warya hüsnü kuruntu olduk hepimiz biliyorum.sürekli ya öle olursa ya böle olursa.acaba ondanmı bundanmı.tedavi gören tüm arkadaşlarımızda var.acaba biz bu kadar ince düşündüğümüzdenmi bebek sahibi olamıyoz :) herşeyi çok takıyorum kafama stres oluyorum.benim şuan 4 ad blaktokist evresinde dondurulmuş embriyom var.artık gerisi rabbimin takdiri herşey yolunda elimizden geleni yaptık.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
sedaaaaaaaaaaaa yapma böleeeeeeeeee
hayatım bu sitede neler okuyoruz canım yaaaaaaaaaaaaa
bakma idrar testine gününü bekle dedim sana bak içine kuşku düşürdün üzüyorsun kendini canımmmyaaaaa allahım şu cuma saati inşallah emeklerimizi boş çıkarmayacak
bak mehay 1 dondurulmuşla hamile kalmış konu açmış okudunmu
niye umudunu kayp ediyorsun yapma canım yaaaaaaaaaa benimde 5. günüm allah hakımızda hayırlısını versin bozma moralini
dr'um bana bu seferde olmazsa bir adres verecem sana dedi transferde
bende ay neresi dedim
boğaz köprüsü dedi herşey çok güzel dedi bu seferde olmazsa oraya git dedi
o ondan itibaren ben kendimi hamile kalmış saydım ve hiç olumsuz bir anım olmadı ve test günüme kadarda kararlıyım kendimi dinlemeyeceğim sende öyle yap hayatım
ne oluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sera Canım
Nasılsın gunlerın nasıl gecıyor ben bugun daha ıyıyım toparlandım canım salı gunu salı gunu 13. gunum kan testı yaptırıcam burdan sana yazarım ınsallah guzel haberlerle donerım kensıne dıkkat et canım bebişlerinede
kızlar dondurulmuşlarla tedavi kaça mal oluyor
elifcim 930 tl transfer esktra ilaç çıkarsa da sen ödüyorsun ...acıbadem hastanesi kadıköy...
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
:sm_cool:
kızlar dondurulmuşlarla tedavi kaça mal oluyor
tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.degerin kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?