sERA NASILSIN ?
NASIL GECİYOR ARKADAŞIM BEBEKLERINLE GÜNLERİN.. :)
ooo girmeyeli neler olmuş transferler yapılmışşş çok sevndim kızlar adınıza sera96 sedayıldız emsal tebrikler arkadaşlar sonuçlarınız büyük bi heyecanla bekliyoruzz bu sefer inşallah tamamdır...
bu arada bende ilaca başladım bu gün 12 .günüm doktor 6.9 dedi rahim kalınlığı ve ilacın dozunu artırdı bu salı tekrar kontrolüm var bakalım ne olucak..ilacımın adı cyclo-progynova beyaz tableti günde 4 tane hap içiyorum başkada bişi vermedi ilginç ama herhalde herkesin bünyesi bir değil...
HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN.
Öncelikle tedavileriniz dilerim hayırlısyla sonuçlanır..Ben dondurulmuşlarımla hamileyim şu an..Yani dondurulmuşlarınıza karşı güvensiz olmayın..Süreci anlatayım bilginiz olsun..Adetin 4.günü muayeneye gittim..Dr um rahimime baktıktan sonra doğal siklüs takip edeceğini ve rahim kalınlaştırmak için ilaç kullanmayacağını söyledi..Tabi bunun dışında çeşitli östrojen uygulamalarıyla rahim kalınlığı takip ediliyor..Benim dr umun bana olan uygulaması doğal ilaçsız olandan yanaydı..1 hafta sonra tekrar kontrole gittim..Rahim kalınlığım 7,4 mm olmuş..3 gün sonra tekrar gittim..rahim kalınlığım 9,5 mm olmuş..sonrasında ben o gün çatlatma iğnesi vuruldum..sanki yumurta toplama olayı olacakmış gibi..2 gün sonra da prednol..monodoks..climara fort..ve progestana başladım..5 gün sonra da transferim oldu..Bu arada transferin olduğu gün çözdürme işlemi oluyor..Ben de 4 dondurulmuş embriyonun 4 ü de çözülmüş..ancak biz 3 embriyo transferini uygun gördük..Adetimin 1.gününden sayarsak 20.gün transferim gerçekleşmiş oldu..Umarım verdiğim bilgiler yeterli olmuştur..Hepiniz Allaha emanet olun..
sağolasın seda cım ne zaman sonucu alacaksın merakla bekliyorum hayırlısı olsun canım.
kızlarrr kontrolden geldimm.transferim 17 subatttt belli olduu.inşallah bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacakk
hayırlısı olsun canım inşallah bebekşlerın senı terketmezler
arkadaşlarım ne olur yardım edin bişey sorucam.benim bugün embriyo dondurma işlemim yapıldı.ve benim 34 yumoşum vardı 20 adet işleme alındı 14 adet döllendi ve sonuç 5.güne kadar gelen 4 adet bloktosit evresinde yumoşum 2 ad+2 ad olarak donduruldu.bu durumda olan arkadaş varmı.bu kadar az kalması düşündürücü değilmi?başka bir problem mi vardır.bu evreye her embriyo gelmezmiş.doğrumu?5 günlük embriyolarmış.bende polikistikover var.eşimde problem yok.halimize çok şükür ama yinede insan tereddütte kalıyor.
kızlarrr kontrolden geldimm.transferim 17 subatttt belli olduu.inşallah bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacakk
ooo girmeyeli neler olmuş transferler yapılmışşş çok sevndim kızlar adınıza sera96 sedayıldız emsal tebrikler arkadaşlar sonuçlarınız büyük bi heyecanla bekliyoruzz bu sefer inşallah tamamdır...
bu arada bende ilaca başladım bu gün 12 .günüm doktor 6.9 dedi rahim kalınlığı ve ilacın dozunu artırdı bu salı tekrar kontrolüm var bakalım ne olucak..ilacımın adı cyclo-progynova beyaz tableti günde 4 tane hap içiyorum başkada bişi vermedi ilginç ama herhalde herkesin bünyesi bir değil...
HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN.
canım teşekkurler inşallah hayırlı haberlerle göbek atıcaz burda diyimi seracıımm hihoyyyt
Gözünaydın cnm. Allah tamamına erdirsin bize de nasip etsin insallah.. sakıncası yoksa ne kadar harcadınız dondurulmuşları transfer etmek icin bide hangi merkezde tedavi görüyor(dun)sun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?