dondurulmuş embriyo

sERA NASILSIN ?

NASIL GECİYOR ARKADAŞIM BEBEKLERINLE GÜNLERİN.. :)

hatatım netten uzak durmaya çalışıyorum ama sizide merak ediyorum hemen kapatacağım ilk 4 gün uzak kalayım sonra uzun uzun görüşürüz

bu arada çok iyiyim yaramaz bir şey yok bolca dua ediyorum hepimize inşallah hala benimleler rabbim bekleyişimizi artık sonlandırsın ve hayırlı haberler alalım canım cuma gn artık bol bol yazışırız inşallah herkesi çok öpüyorum kendinize meleklerinize dikkat edin

bu arada gerçekten mucizeymiş doktorum rahme veririken ekrandan banada seyrettirdi ilkinde görememiştim ama bunları tek tek saydım allahım artık tutunsunlar ve benim olsunlar sedacığım hala gözlerimin önündeler ultrason görüntsünü unutamıyorum

arkadaşlarım ne olur yardım edin bişey sorucam.benim bugün embriyo dondurma işlemim yapıldı.ve benim 34 yumoşum vardı 20 adet işleme alındı 14 adet döllendi ve sonuç 5.güne kadar gelen 4 adet bloktosit evresinde yumoşum 2 ad+2 ad olarak donduruldu.bu durumda olan arkadaş varmı.bu kadar az kalması düşündürücü değilmi?başka bir problem mi vardır.bu evreye her embriyo gelmezmiş.doğrumu?5 günlük embriyolarmış.bende polikistikover var.eşimde problem yok.halimize çok şükür ama yinede insan tereddütte kalıyor.

kızlarrr kontrolden geldimm.transferim 17 subatttt belli olduu.inşallah bu sefer bebişlerim bana sıkı sıkı tutunacakk

ooo girmeyeli neler olmuş transferler yapılmışşş çok sevndim kızlar adınıza sera96 sedayıldız emsal tebrikler arkadaşlar sonuçlarınız büyük bi heyecanla bekliyoruzz bu sefer inşallah tamamdır...

bu arada bende ilaca başladım bu gün 12 .günüm doktor 6.9 dedi rahim kalınlığı ve ilacın dozunu artırdı bu salı tekrar kontrolüm var bakalım ne olucak..ilacımın adı cyclo-progynova beyaz tableti günde 4 tane hap içiyorum başkada bişi vermedi ilginç ama herhalde herkesin bünyesi bir değil...

HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN.

kızlar belırtısı olanları okuyorumda benımde ugün belın ağrıyor ve adet sancım varrrr inşallah ıyıye işarettirrrr

canım teşekkurler inşallah hayırlı haberlerle göbek atıcaz burda diyimi seracıımm hihoyyyt

Gözünaydın cnm. Allah tamamına erdirsin bize de nasip etsin insallah.. sakıncası yoksa ne kadar harcadınız dondurulmuşları transfer etmek icin bide hangi merkezde tedavi görüyor(dun)sun..

sağolasın seda cım ne zaman sonucu alacaksın merakla bekliyorum hayırlısı olsun canım.

Şerife,

dr um 16. gün test istedı benden bormalde11 yada 12 istiyor dr lar anlamadım ama bana 6. gün baska testler yaptırdı e2 estradiol 450 çıktı sanırım bu yumurtaların bende olduğunun belırtısı transfer oncesı 30 du çünki bu arada bugün hafif hafif belım ağrıyor ve ara ara adet sancım oluyor ınsallah hamıleyımdır canım yaaaaaaaaa benım için dua et benım 5. denemem çünki

dua etmezmiyim yaa bizi bizden başka anlayan yokki işimiz sadece Allaha kaldı duadan başka bişi gelmez elimizden inşallah umutla yürüdüğün bu yolda sende sonunda muradına erenlerden olacaksın pozitif düşün herşey güzel olsun belirtilere hiç bakma bende de ilk hamileliğimde hiç bişi yoktu göğüsler hariç ...10.günü test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı ...ve hamileydim sonrası malum..

bu sefer olacak inşallah hakkında hayırlsı olsun

canım benim bende 15 yumurtadan 8'e sonra 6'ya indim sonra 2 transfer 4 dondurulmuş olarak devam ettim transferim negatif çıktı 2 ay önce şimdi dondurulmuş 4 embriyom 3 gündür benimle inşallah tutunacaklar bende pco luyum druma hiç bir şey sormadım çünki çok güveniyorum ve ne yaparsa en iyisini yapacaktır hayatım sende dr.una güven takılma olurmu

inşallah hayatım hakkımızda hayırlısı iyi dileklerin için çoooooooooookkkk teşekkürler allah razı olsun inşallah rabbimin izni ile bu sene bebeklerimiz kucaklarımızda olacak

Gözünaydın cnm. Allah tamamına erdirsin bize de nasip etsin insallah.. sakıncası yoksa ne kadar harcadınız dondurulmuşları transfer etmek icin bide hangi merkezde tedavi görüyor(dun)sun..

ben söyleyeyim dondurmak için 300 transeri için 700 ilaçlarım 100 civarında tuttu yardımcı olabildimmi birde medicana bahçelievler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…