Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bunu istiyorum aslında ama nasıl yapılır bilmiyorum, bildiğim her merkez başka yerin embriyosunu da kabul etmiyormuş. bu embriyolar soğuk tanklarında saklandığından başka yere taşınması hem riskli hem zahmetliymiş. aslında önce taşınacak merkezi belirleyip o merkezden bunun ne şekilde yapıldığını öğrenebilirsin.
3 yil olmus ama bnde bunu araştiriyorum siz nasil halletiniz bu sorunucanım; ben merkezimi ayarladım,onlar bu işte uzman türkiyenin en iyi kurumu. kurum taşıma için gereken araç gerecide ayarlıyor. ben sadece bununla ilgili tecrübesi olan var mı onu merak ediyorum.
sen hangi merkezdesin?
zor iş kardeş ne yaşadın bilmiyorum ama aklını bulandırma git transferini yaptır.. nasip kısmet çünkü Rabbim ol desin yeterki merkez farketmez (bence)selam arkadaşlar. ben dondurulmuşlarımı başka bir merkeze taşıyıp transfer ettiricem. bu konu ile ilgili tecrübesi yada duyumu olanlar yazabilir mi?
nasıl taşıdınız, bir sorun oldu mu?
Canım ben avrupa yakasından asya yakasına taşıdım. Gittiğim merkez bana bir tank verdi. Trafiğin yoğun olmadığı bir saatte aldık getirdik merkeze dönüşte marmaray i kullandık süre çok onemliymis3 yil olmus ama bnde bunu araştiriyorum siz nasil halletiniz bu sorunu
Sagol canim bnm ztn izmirde olacak sure problem degil en cok 1 saat sadece olup olmayacagini merak ettim dr um o merkezden ayrildi baska bi yerle anlasti mi bilmiyrm onun gittigi yerde yaptirmayi planliyrmCanım ben avrupa yakasından asya yakasına taşıdım. Gittiğim merkez bana bir tank verdi. Trafiğin yoğun olmadığı bir saatte aldık getirdik merkeze dönüşte marmaray i kullandık süre çok onemliymis
Hangi merkeze tasıdınız? Doktorunuz kim? Ücret olarak nasıö?Sagol canim bnm ztn izmirde olacak sure problem degil en cok 1 saat sadece olup olmayacagini merak ettim dr um o merkezden ayrildi baska bi yerle anlasti mi bilmiyrm onun gittigi yerde yaptirmayi planliyrm