dondurulmuş embriyolarla anne olanlar yardımcı olun lütfen!!!

gelincik44

güzel100
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
78
2
46
Malatya
kızlar perşembe transferim var.3.gün dondurulmuş embriyo transfer edilecek nekadar şansım var yorumlarınızı bekliyorum.bir de transferden sonra ne yesem ne yemesem yardımcı olursanız sevinirim

Bn 1o haftalik hamileyim ..dondurulmustu benimkide ..allah yazdiysa tutat insallah cankm 2.gun embryoduydu bnm bebishim ..pazartesi gordugumuz de kocamn olmus masallah...
Allah ol dehince oluuor bnce guzelim ne yedihine bakiyor ne yatmana ne baska birseye...insallah dua et bol bol

öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun...

hangi merkezde tedavi gördünüz?.. doktorunuz kimdi?.. birde 2.ci gün embriyosu derken taze embriyo transferi yapılmayıp dondurulan embriyomuydu?.. kaç hücreliydi?..

çook sordum biliyorum :) .... kusura bakmayın..

sevgi ve sağlıcakla kalın..

kızlar perşembe transferim var.3.gün dondurulmuş embriyo transfer edilecek nekadar şansım var yorumlarınızı bekliyorum.bir de transferden sonra ne yesem ne yemesem yardımcı olursanız sevinirim

canım naptın merak ettim, inşallah herşey yolunda gitmiştir... bende mart ın sonunda gideceğim nisanda transfer yapılır herhalde dondurulmuşlar. ya bişeyi merak ediyorum, doktorum adetin 2. gününde gel dedi, ilaç başlarız vs, ee sonra noluyor kaç günde bir ultrason ve kan için gittin, yani dondurulmuşlarda tedaviye başlangıç ile transfer arasında ne kadar süre oluyor?

bide transferden sonra, taze portakal suyu , ananas, badem önermişlerdi bana, tabi önce Allah nasip edecek

Son düzenleme:

Canim hayirli olsun isallah tedavin.Lutfen bu surecte cok sakin olmaya calis,ne yesem nasil uzansam gibi seyleri takma sakin kafana.Bende dondurulmus embryoyla hamile kaldim.2. Gun ve 4 hucreliydi Biri digeride 6 hucreliydi ama sadece Biri tutundu :)) Allah yaninda yar ve yardimcin olsun isallah.Bak simdi Ben 23 haftalik hamileyim :)) Darisida sana olsun isallah.

canım ne yazık ki çok kötü bir sürprizle karşılaştım transferime bir kaç dakika kala.usulsüzlükten içeri giren doktorum bana 7 embriyonu dondurduk ve 3. gün embriyoları çok kaliteliler demişti ancak onda da yalan söylemiş ve 8 embriyo çıktı sadece 2 tanesi 4 e bölünmüştü. yıkıldım birdaha doktorum istersen transfer yapmayalım dedi ama okadar ilaç kullandım nasıl yapmayın diyebilirdim.kabul ettim ve transferim yapıldı ama umudum yok.3. gün dondurulmasına rağmen sadece 4 e bölünebilmişler bu demek oluyor ki tutunma oranı %20 :44:

Canim bnm kiker ikinci gun uc hucreli bide 4hucreliydi blki bnmde uc hucreli tutmustur..kotu dusunme..ama basina gelen uzucu gercekten sen umidini yitirme bnde cok umitdizdim..olmasada dua edip yine niyetlencen ..insallah dua edelim hep birliktr

kuzu benim transfere kadar herşeyim çok iyiydi ta ki transfer için masa ya yatırıldığımda doktorumun bana gelip 7 embriyo içinde transfer edilecek 8 e bölünmüş bir tane embriyon bile yok diyene kadar yıkıldım o masada dedim ki rabbim bana bu acıyı yaşatanları daha beter et.çünkü bundan önce ki transferimi yapan şerefsiz doktorum bana 7 embriyon var hepside 8 e bölünmüş durumda demişti ki paramızı alsın nitekimde aldı.ama rabbim yanına bırakmadı şimdi hapiste daha beter olur umarım.

sana anlatayım nasıl olduğunu dondurulmuşun tedavi şeklini:adetinin kanaması 3. günde başlarsa o gün estrofeme başlıyorsun tabi birde ecoprin yani kan cıvıtıcı 15 günlük bir tedavi transferine 4 gün kala progestan fitil ,prednol ve yine vajinal jel adı aklıma gelmedi şimdi rahim duvar kalınlığın 10.5 falan olursa transferin yapılıyor.ama doktorum bana folic asitte vermişti.transfere 4 gün kala estrofem günde 3 oluyor.benim rahim duvar kalınlığım 10.5 ollmuştu transfer sırasında sordum doktora.transfer sonrası bana günde 2 elma ve 1 dilim ananas dedi.bunun yanında hamur işi yağlı ,tuzlu ve özellikle şekerli gıdalardan uzak durmamı söyledi.somon balığı,tavuk ve et haftaya yayarak ye dedi.ben bunun yanına fındık badem tüketiyorum.pek umudum yok%20 tutma olasılığı olduğu için pekte önemsemedim ama sen uygula sana yine yazarım öğrendiklerimi canım kan tahlili yapmadım 3 defa ultrason bakıldı yani ilki gibi sürekli bakılmıyor

Canim bnm kiker ikinci gun uc hucreli bide 4hucreliydi blki bnmde uc hucreli tutmustur..kotu dusunme..ama basina gelen uzucu gercekten sen umidini yitirme bnde cok umitdizdim..olmasada dua edip yine niyetlencen ..insallah dua edelim hep birliktr

rabbim derdimin sabrını versin inşallah dayanması çok ağır birde üzüntünü eşine yansıtmamaya çalışmak daha ağır allahım bize dayanma gücü versin

canım belli mi olur Allah ol desin yeter ki ümidini asla yitirme inşallah emeklerin boşa çıkmaz inşallah kavuşursun meleklerine

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, insallah rabbim umutsuzluğunu mutluluğa dönüştürür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…