• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

5.gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum t+5 yani
Benim 3.gün transfer dahil bugün 9.günüm idrar yapmadım çünkü bundan önceki transferim 3 kere yaptım ve üçünde de çift çizgi çıktı kanda negatif oldu bu sefer kan vermek istiyorum ama sabırsızlanıyorum şimdi çıkmaz diyorlar ama bilmiyorum

Benim 3.gün transfer dahil bugün 9.günüm idrar yapmadım çünkü bundan önceki transferim 3 kere yaptım ve üçünde de çift çizgi çıktı kanda negatif oldu bu sefer kan vermek istiyorum ama sabırsızlanıyorum şimdi
Benim 3.gün transfer dahil bugün 9.günüm idrar yapmadım çünkü bundan önceki transferim 3 kere yaptım ve üçünde de çift çizgi çıktı kanda negatif oldu bu sefer kan vermek istiyorum ama sabırsızlanıyorum şimdi çıkmaz diyorlar ama bilmiyorum
Valla bende yapmıcaktım eşimde istedi diye yaptım ama inşallah sonucu güzel olur

Kızlar bende salıyı bekleyemeyecegim yarın sabah ilk idrarla yapacağım çok heyecanlıyım t+8 oluyor çıkar herhalde varsa

Gözünüz aydın ❤️ belirtileriniz nelerdi 😇
Benim kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve de sık idrar ama sıvı da tüketiyordum yani ondan tam emin değilim. Ümitli değildim açıkçası ağrılardan sonra 🥹 ben de sizin yorumlarınızı okumuştum dün. Allah bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin.

Bunu bende araştırıyorum
Transfer +9 da pozitif se kanda çıkmış
Transfer gününü saymadan üzerine 9 gün ekleyeceksiniz
Zaten bugün transfer günümle 9 yani yarından itibaren yapabilirim salıya bekleyeceğim bu gidişle beklemek çok zor

Ebru hayırlı haberlerini bekliyorum ilk biz konuştuk seninle hatırlıyorsun dimi sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim izin verirse bende seni tebrik edicem 🌼🤲🏻🙈😅
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden. Hayırla sağlıkla kucağına al bebeğini insallahh. Sabah kan vereceğim, nasipse pozitiftir inşallah 🥰🥰

kızlar baya bi saat gecti kan verdim acilde ama sisteme düşmüyor ya sizin hemen mi düştü acaba

Benim kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve de sık idrar ama sıvı da tüketiyordum yani ondan tam emin değilim. Ümitli değildim açıkçası ağrılardan sonra 🥹 ben de sizin yorumlarınızı okumuştum dün. Allah bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin.
Çok sevindim sizin adınıza. Çok güzel bir hamilelik süreciniz olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 benim de adet ağrılarım vardı yarın kan vercem hepsi kayboldu gitti tuhaf. Yarın anlarız artık 🤭

Kızlar bende salıyı bekleyemeyecegim yarın sabah ilk idrarla yapacağım çok heyecanlıyım t+8 oluyor çıkar herhalde varsa
Kesinlikle çıkar. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Ben de kan vereceğim sabah. Sonucu söylerim inşallah 🥰

Back
X