Ayy Allah'ım güzel haberlerle gel inşallah. Seni merak ediyordum sabahtandirkızlar baya bi saat gecti kan verdim acilde ama sisteme düşmüyor ya sizin hemen mi düştü acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Allah'ım güzel haberlerle gel inşallah. Seni merak ediyordum sabahtandirkızlar baya bi saat gecti kan verdim acilde ama sisteme düşmüyor ya sizin hemen mi düştü acaba
İnşallah güzel haberler veririzKesinlikle çıkar. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum. Ben de kan vereceğim sabah. Sonucu söylerim inşallah![]()
Valla verdim ama orda bi karışıklık oldu etiketi düşürmüşüz falan tekrar etiket almaya gittim elimde kan tahliliyle etiketi yapıştırmadan verdim laboratuvara oda şişeye yapıştırmadı mı anlayamadım bi saat sonra çıkar dediler baya gecti ama çok sancılarım var ümitli değilim bakalım hayırlısıAyy Allah'ım güzel haberlerle gel inşallah. Seni merak ediyordum sabahtandir![]()
Öyle düşünme eğer nasibinde varsa olur. İnşallah bir an önce çıkar yaValla verdim ama orda bi karışıklık oldu etiketi düşürmüşüz falan tekrar etiket almaya gittim elimde kan tahliliyle etiketi yapıştırmadan verdim laboratuvara oda şişeye yapıştırmadı mı anlayamadım bi saat sonra çıkar dediler baya gecti ama çok sancılarım var ümitli değilim bakalım hayırlısı![]()
Evet insallah yaÖyle düşünme eğer nasibinde varsa olur. İnşallah bir an önce çıkar ya
Canım bol bol oku beklerkenValla verdim ama orda bi karışıklık oldu etiketi düşürmüşüz falan tekrar etiket almaya gittim elimde kan tahliliyle etiketi yapıştırmadan verdim laboratuvara oda şişeye yapıştırmadı mı anlayamadım bi saat sonra çıkar dediler baya gecti ama çok sancılarım var ümitli değilim bakalım hayırlısı![]()
Teşekkür ederim canımCanım bol bol oku beklerken
Hayırlı olsun kalitesi neydi embriyonuzun acabaBen de 21 kasımda olmuştum bugün kanda pozitifi gördüm![]()
Çok sevindim hayırlı olsunBenim kasık ağrısı adet olacakmışım gibi ağrım vardı ve de sık idrar ama sıvı da tüketiyordum yani ondan tam emin değilim. Ümitli değildim açıkçası ağrılardan sonraben de sizin yorumlarınızı okumuştum dün. Allah bekleyen herkese güzel haber almayı nasip etsin.
Benım de 5. Gün embrıyosu ve yarın t+6 oluyo sabah bı ıdrar yapmak ıstıyorum ama elımde doğru sonuç vermeyen marka erken gebelık testı varmış baktım moralım bozulur dıye korkuyorum sızce bı denesem miKızlar bende salıyı bekleyemeyecegim yarın sabah ilk idrarla yapacağım çok heyecanlıyım t+8 oluyor çıkar herhalde varsa
Moralinizi bozup etkileyecekse denemeyin derim benBenım de 5. Gün embrıyosu ve yarın t+6 oluyo sabah bı ıdrar yapmak ıstıyorum ama elımde doğru sonuç vermeyen marka erken gebelık testı varmış baktım moralım bozulur dıye korkuyorum sızce bı denesem mi
Amin Allah razı olsun kuzum güzel hayırlı bekliyorum dualarım seninleYaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden. Hayırla sağlıkla kucağına al bebeğini insallahh. Sabah kan vereceğim, nasipse pozitiftir inşallah![]()
Çok sağolll. İnşallahhAmin Allah razı olsun kuzum güzel hayırlı bekliyorum dualarım seninle![]()
Allah’ım isteyen herkese bize nasip etsin
![]()
Ben de T+6 da freely marka evde vardı bir tane yaptım belli belirsiz bir ufak silik ikinci çizgi vardı ama hiç tatmin etmedi emin değildim bugün ise 8de kanda pozitif gördüm moraliniz bozulup modunuz düşmezse belli belirsizdi çıkıyor sanırımBenım de 5. Gün embrıyosu ve yarın t+6 oluyo sabah bı ıdrar yapmak ıstıyorum ama elımde doğru sonuç vermeyen marka erken gebelık testı varmış baktım moralım bozulur dıye korkuyorum sızce bı denesem mi
Hayırlı olsun kalitesi neydi embriyonuzun acaba![]()
Sağlıkla sıhhatle akli melekeleri yerinde yavrular nasip etsin Allah bize inşallahÇok sevindim hayırlı olsunbende aynılarını yaşıyorum inşallah benimde pozitiftir duanıza talibim
![]()
Çıktı mıEvet insallah ya
Yok hala daha çıkmadı ama zaten adet belirtilerini çok belirgin yaşıyorum ümitli değilimÇıktı mı
Bazen e nabıza geç düşüyor hastaneye gidip sorsanız mı acabaYok hala daha çıkmadı ama zaten adet belirtilerini çok belirgin yaşıyorum ümitli değilim
E nabızda çıkmıyorsa bulunduğun ilin halk labaratuvar merkezine gir internetten canım orada çıkıyor genellikle mesela izmir halk laboratuvar merkezi yaz oradan bak bana hemşire demiştiYok hala daha çıkmadı ama zaten adet belirtilerini çok belirgin yaşıyorum ümitli değilim