dondurulmuş embriyolarla başarı oranı

rokoko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
309
0
96
Adana
kızlar 1. mikro denememde mutlu sona ulaşamadım.
yarın gebeliğim sonlandırılıyor.
şimdiden 2. tedaviyi düşünmeye başladım
dondurulmuş 6 embriyom var
kızlar embriyolar çözüldüğünde %20-%30 unun öldüğünü okudum
hamile kalma olasılığı taze embriyolara göre düşükmü
dondurulmuş transferi yaptıran arkadaşlar detaylı bilgi verirlerse sevinirima.s.

merhaba canım bende tedavıye basladım 10 tane dondurulmusum var acıkcası bende merak edıyorum doktorum sans bıraz dusuyor demıstı korkuyorum oyuzden

bende dondurulmuşlarla devam edeceğim yola fakat ağustos ayını beliyorum .kürtaj sonrası adet düzenim yeni oluştu. ama nasıl yapılır ne kadar şans var bilmiyorum.dilerim bebeişlerimze çarçabuk kavuşuruz...

bende seninle aynı durumdayım dün kürtaj oldum.dondurulmuşları denemek için kaç adet geçirmemiz gerekiyor

bende dondurulmuslar olacamm ama bana umit verenn burdaki cogu arkadasimizz ilk negatif sonra dondurulmuslarla hamile kaldilarrrrrrrrrrr

bende seninle aynı durumdayım dün kürtaj oldum.dondurulmuşları denemek için kaç adet geçirmemiz gerekiyor

canım bu benim 3. adetim.öbür adetime devam edeceğim allah izin verirse.adet düzenine bağlı canım 2a detten sonra devem ediliyor normalde .ben düzenimi biraz zor buldum o yüzden bekledim. bide ben karyotip analizi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum. bakalım hayırlısı rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah...:teselli:

arkadaşlar dondurulmuşları çözündüğünde kaç tanesi yaşadı
bir kısmı ölüyormuş galiba
deneyen arkadaşlardan cevap bekliyorumopuyorumnanaktan

bende tedavideyim sanırım haftaya inşallah transferim olacak..bana şans çok da düşüyormuş gibi gelmiyor...bazı doktorlar şansın daha yüksek olduğunu bile söylüyor...umarım hepimizin bebekleri olur...

umarım bu sefer sağlıklı ikizlerimiz olur canım.dondurulmuşlarda hangi ilaçlar kullanılıyor igneler yok dimi.

arkadaşlar dondurulmuşları çözündüğünde kaç tanesi yaşadı
bir kısmı ölüyormuş galiba
deneyen arkadaşlardan cevap bekliyorumopuyorumnanaktan

3 dondurulmuşum vardı 3 ü de yaşadı canım.ama sonuç negatifti malesef. inşallahhh sizler pozitif sonuçlar alacaksınızzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

benımde 15 gun ıcınde olucak sanırım trasnferım suan ılaclarımı kullanıyorum bakalım sonuc ne olcak hakkımızda hayırlısı

ben yumurta toplama işleminden sonra ohss olduğum için transferim iptal edildi, embriolarım donduruldu
1 ay sonra transfer işlemi yapıldı ve hamileyim
inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alacak ve hamileyiiim diye yazacaksınız

ahhh canım ıhsallahhhhh opuyorumnanaktan

daha kolay olacak ozaman.ilk denemende inşallah tutunurlar sıkıca sana bebişlerin.bu stresi bidaha yaşamazsın güzelimkaydirigubbakcemile5

aminnnn canım saolasın ıhsallahhhh
ALLAHIM HEPIMIZE NASIP EDER IHSALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…