dondurulmuş embriyolarla başarı oranı

daha önce dondurulmuş denemişmiydin.ben doktoruma sordum %40-%45 arası şans verdi,
bence gene iyi çünkü normalde denesek bu kadar şansımız yok

evet canım az kaldı c.tesı kontrolum var
ben omega 3 kullanıyorum bıde tutunmaya yardımcı oluyormus sanırım

evet canım az kaldı c.tesı kontrolum var
ben omega 3 kullanıyorum bıde tutunmaya yardımcı oluyormus sanırım
hadi hayırlısı canım.sende çok emek harcadın tedavin çok uzadı inşallah karşılığını alırsın
canım dondurulmuşlarla hamile kaldım diye yazarsın inşallah:lepi::lepi:

ne ıse yarıyo canım neye bakıyorlar vucudun nesını bellı edıyor bende 3 kere yaptım ve negatıf sonucu aldım nıye bastan hepsını ıstemıyorlar ya

ne ıse yarıyo canım neye bakıyorlar vucudun nesını bellı edıyor bende 3 kere yaptım ve negatıf sonucu aldım nıye bastan hepsını ıstemıyorlar ya
aslında en başta herşeyi adam gibi araştırsalar bizleri kampa çekip daha iyi olur ama..
doktorun gerek görürse yapıyor.ben 2. yi dondurulmuşlarla yapacağım doktor buda olmazsa yapılır dedi

ya benden nıye ıstemedıler sınır oldum sımdı ben es kaynaklı yapıyom tupu bu acaba kromozonlaramı bakılıyor benım esım yaptırtı 2 gunde falan cıktı senın dedıgın 1 ay ve o nedır o kadar suruyor ben doktora gıtcem nıye negatıf dıye bunuda ona soruyum gercı doktora gıtcem ama ne soruyum onuda bılmıyom cunku gene aynı cevapları alcam dıye dusunuyom

iyi akşamlar bayanlar
arkadaşlar kürtaj olduktan ne kadar süre sonra dondurulmuşları denediniz
ben doktoruma sordum adet gördükten sonra hemen deneyebilirsin düyor

iyi akşamlar bayanlar
arkadaşlar kürtaj olduktan ne kadar süre sonra dondurulmuşları denediniz
ben doktoruma sordum adet gördükten sonra hemen deneyebilirsin düyor

Canım bence 2 adet geçsin,kürtajdan sonra ancak rahim toparlanır.Rahim tam dinlenmeden yaptırırsan yine tutmayailir.Sağlıklı günlerrrrrr...

Canım bence 2 adet geçsin,kürtajdan sonra ancak rahim toparlanır.Rahim tam dinlenmeden yaptırırsan yine tutmayailir.Sağlıklı günlerrrrrr...
bende senin gibi düşünüyorum canım
doktor hemen deyince kafam karıştı:bbo::bbo:
sağol canım

Kızlar bızım erkek ınfertılıtesı problemımız
ınternette gezınırken proxeed plus adında sperm sayı ve hareketını arttıran bır vıtamın gÖrdÜm Çok ıddaalı

EŞı bu ılacı kullanan varmı acaba aramızda
fıyatı baya tuzlu bu ılacın reÇeteye yazılıyormu acaba
ıÇerıĞınde vıtamınler,mıneraller,amınoasıtler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…