NE mutlu sana .sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah.:CüvCüv:ben yumurta toplama işleminden sonra ohss olduğum için transferim iptal edildi, embriolarım donduruldu
1 ay sonra transfer işlemi yapıldı ve hamileyim
inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alacak ve hamileyiiim diye yazacaksınız
NE mutlu sana .sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah.:CüvCüv:
kaçı çözündü embriyolarının?
canım sağlıklı hamilelik diliyorum.opuyorumnanaktanteşekkür ederim 9 embriom dondurulmuştu 4+5 olarak 4'ü çözüldü 2 si transfer edildi 5'i hala duruyor.
MERHABA DORUKcanım bu benim 3. adetim.öbür adetime devam edeceğim allah izin verirse.adet düzenine bağlı canım 2a detten sonra devem ediliyor normalde .ben düzenimi biraz zor buldum o yüzden bekledim. bide ben karyotip analizi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum. bakalım hayırlısı rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür
inşallah...:teselli:
of of kızlar bende düşün düşün kafayı yemek üzereyim... şimdi bende dondurulmuşlarıma devam edicem. benimde 3ü bir 5 i bir dondurdular.. şimdi 3 taneyi çözerlerse ya yaşamazlarsa yada 1 tansei kalırsa nolcak.. yada hepsinimi çözecekler.. hepsini çözerlerse bide o 3 tane yaşarsa diğerlerine yazıkmı olacak... yada benim genetik test sonucumda bişey çıkasa nolcak... ay off çok kafa şişirdim dimi?
bide dondurulmuşlara başlayınca kaç günde 1 kontrole çağırıyorlar.. ilk kaçıncı gün başlamak gerekiyor.iğne kullanılıyormu ?bilen varsa cevap verirse çok sevinirim...
MERHABA DORUK
KARYOTİP ANALİZİ NEYE YAPILIYOR?
SONUCU İYİDİR İNŞALLAH:lepi:
Canım emriyoları 3 er 3 er donduruyorlar.Senin 3 ü bir 2 si bir dondurulmuş anladığım kadarıyla.Hepsini çözdürseler bile geriye kalan sağlıklı embriyolar 2 gün bekletilip tekrar donduruyorlar.Genetik sonucun iyi çıkar inşallah,bu kadar kafana takma.
Bende dondurulmuş embriyolarımla ikinci denememi yapıyorum.Tedaviye adetin 1.günü başlıyor.Beni 1.gün 7.gün 11.gün 14.gün ulatrasona çağırdılar.Bugün 14.günüm,16. gün yani cumartesi tekrar gideceğim Pazartesi günüde transfer olacak inşallah.İğne kullanılmıyor estrafem tabletle başladım ben.Bugünde progestron capsüle başladım.
Yani canım stres yapma kendine,dondurulmuşlarla tedavi çok daha kolayyyyy...Hepimize booool şans...
canın çözünenlerin tekrar dondurulmadığını okumuştum.,hayır canım 3 tansini bir 5 tanesini 1 dondurdular.... çözülen embriyolar tekrar dondurabiliyormu haberim yok :1no2: valla hayırlısını dilemektan başka bişey gelmiyor elimden...
canın çözünenlerin tekrar dondurulmadığını okumuştum.,
benimde ilk gebelikte gelişmemişti bebeğim
bu test embriyoya yapılmadı sanamı yapıldı
nasıl bi test olmassa bende yaptırayımkafamçokkarıştı
teşekkürler canım bende pgt yaptırmayı düşünüyordum bi doktoruma sorayım tüp bebek merkezindemi yaptırılıyor bu test
inşallah sonuçlarınız ter temiz çıkar Dorukkcum.tüp bebek merkezleride yapıyor ama dediğim gibi biraz pahalı bi test.. ben özel bir labaratuvarda yaptırdım. eşimede samatya devlet hastanesinde yaptırıdık. bayanlarda proble oluyor devlet hastanelerinde. o yüzden orda olmadı...
tüp bebek merkezleride yapıyor ama dediğim gibi biraz pahalı bi test.. ben özel bir labaratuvarda yaptırdım. eşimede samatya devlet hastanesinde yaptırıdık. bayanlarda proble oluyor devlet hastanelerinde. o yüzden orda olmadı...
ben yumurta toplama işleminden sonra ohss olduğum için transferim iptal edildi, embriolarım donduruldu
1 ay sonra transfer işlemi yapıldı ve hamileyim
inşallah sizlerde pozitif sonuçlar alacak ve hamileyiiim diye yazacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?