dondurulmuş embriyolarla başarı oranı

NE mutlu sana .sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah.:CüvCüv:
kaçı çözündü embriyolarının?

a.s.kızlar iyi akşamlar herkese
:uhm:dondurulmuş emriyolarına PGT yapılıyormu acaba

teşekkür ederim 9 embriom dondurulmuştu 4+5 olarak 4'ü çözüldü 2 si transfer edildi 5'i hala duruyor.
canım sağlıklı hamilelik diliyorum.opuyorumnanaktan
ikizmi mi olucak tekiz mi?kaydirigubbakcemile
4 embriyon çözüldüğünde 2 tanesimi hayatta kaldı ?neden 2 tane
çokmu soru sordum durucum
bu arada kızım olursa adını ne koyacaktım liliyormusun DURU opuyorumnanaktan

hayır canım çok soru sormadın yardımcı olabilirsem bende çok mutlu olurum
çünkü bende son tedavime başlarken buradaki arkadaşlarımdan çok yardım ve destek aldım
teşekkür ederim darısı sana ve tüm isteyenlere canım
4'ü çözüldü çünkü çözmeden bilemiyorlar kaç tanesinin hayatta olduğunu
3'ü yaşıyordu 6. gün transferi olduğu için transfer sayısını düşük tuttular o yüzden 2 tanesini transfer ettiler bir tanesi tutundu sağlıklada büyümeye devam ediyor

of of kızlar bende düşün düşün kafayı yemek üzereyim... şimdi bende dondurulmuşlarıma devam edicem. benimde 3ü bir 5 i bir dondurdular.. şimdi 3 taneyi çözerlerse ya yaşamazlarsa yada 1 tansei kalırsa nolcak.. yada hepsinimi çözecekler.. hepsini çözerlerse bide o 3 tane yaşarsa diğerlerine yazıkmı olacak... yada benim genetik test sonucumda bişey çıkasa nolcak... ay off çok kafa şişirdim dimi?
bide dondurulmuşlara başlayınca kaç günde 1 kontrole çağırıyorlar.. ilk kaçıncı gün başlamak gerekiyor.iğne kullanılıyormu ?bilen varsa cevap verirse çok sevinirim...

BıLıYOMUSUN YAKLAŞIK 2 AYDIR TAKıP EDıYORUM
BENıMDE 6. GÜN TRANSFERı OLDU BıDE SENDE DUYDUM DURUCUM
EN FAZLA 5 GÜN BEKLETıLENLERı DUYDUM
BENıM OLUMSUZ SONUÇLANAN HAMıLELıĞıM OLDU
SEN SAĞLICAKLA KUCAKLARSIN ıNŞALLAH YAVRUNU CANIMCIM
BENıM 6 TANESı DONDURULDU.
YAKLAŞIK %25 ı ÇÖZÜNDÜĞÜNDE YAŞAMIYOR SENıNKıLERE GÖRE
MERAKIMI GıDERDıN TEŞEKKÜRLER CANIMCIM
HAMıLELıĞıN PROBLEMSıZ GEÇıRıRSıN ıNŞALLAH CANIMopuyorumnanaktan

MERHABA DORUK
KARYOTİP ANALİZİ NEYE YAPILIYOR?
SONUCU İYİDİR İNŞALLAH:lepi:

Canım emriyoları 3 er 3 er donduruyorlar.Senin 3 ü bir 2 si bir dondurulmuş anladığım kadarıyla.Hepsini çözdürseler bile geriye kalan sağlıklı embriyolar 2 gün bekletilip tekrar donduruyorlar.Genetik sonucun iyi çıkar inşallah,bu kadar kafana takma.
Bende dondurulmuş embriyolarımla ikinci denememi yapıyorum.Tedaviye adetin 1.günü başlıyor.Beni 1.gün 7.gün 11.gün 14.gün ulatrasona çağırdılar.Bugün 14.günüm,16. gün yani cumartesi tekrar gideceğim Pazartesi günüde transfer olacak inşallah.İğne kullanılmıyor estrafem tabletle başladım ben.Bugünde progestron capsüle başladım.
Yani canım stres yapma kendine,dondurulmuşlarla tedavi çok daha kolayyyyy...Hepimize booool şans...

MERHABA DORUK
KARYOTİP ANALİZİ NEYE YAPILIYOR?
SONUCU İYİDİR İNŞALLAH:lepi:

merhaba canım benim ilk denmemde gelişmeyen bir gebeliğim oldu. o yüzden istedi doktorum bu testi..
sonucu henüz almadım pazartesi alıcam.. bende hayırlı sonuçlar almayı umut ediyorum...

hayır canım 3 tansini bir 5 tanesini 1 dondurdular.... çözülen embriyolar tekrar dondurabiliyormu haberim yok :1no2: valla hayırlısını dilemektan başka bişey gelmiyor elimden...

hayır canım 3 tansini bir 5 tanesini 1 dondurdular.... çözülen embriyolar tekrar dondurabiliyormu haberim yok :1no2: valla hayırlısını dilemektan başka bişey gelmiyor elimden...
canın çözünenlerin tekrar dondurulmadığını okumuştum.,
benimde ilk gebelikte gelişmemişti bebeğim
bu test embriyoya yapılmadı sanamı yapıldı
nasıl bi test olmassa bende yaptırayımkafamçokkarıştı

ben adetimin ilk günü doktor gittim bide şimdi 16.günü gideceğim...kontrollerde sanırım end.kalınlığına bakıyorlardır...umarım benimkide yeterince kalınlaşmışdır.sizin yapılan kontrollerde kaç çıkıyor end.kalınlığınız???

canım ben hem kendime hem eşime yaptırdım yani dr um öle istedi.. bu test biraz maliiyetli bir test ve sonucu 1 ayda çıkıyor..karyotip analizi adında bir test...

teşekkürler canım bende pgt yaptırmayı düşünüyordum bi doktoruma sorayım tüp bebek merkezindemi yaptırılıyor bu test

tüp bebek merkezleride yapıyor ama dediğim gibi biraz pahalı bi test.. ben özel bir labaratuvarda yaptırdım. eşimede samatya devlet hastanesinde yaptırıdık. bayanlarda proble oluyor devlet hastanelerinde. o yüzden orda olmadı...

inşallah sonuçlarınız ter temiz çıkar Dorukkcum.
çok güzel bilgiler verdin canım.internette biraz araştırdım
en kısa sürede yazışmak üzere canım

merhaba dorukk test sonuçlarınız inşallah ter temiz çıkmıştır.
belli oldumu canım:lepi::lepi:

DuRu@ canım hayırlı olsun
senin gibi arkadaşlar varsa hikayelerini yazsınlar , inan bizim için morel oluyor
ben dondurulmuşlara kalmam diyordum , bu defa olur gözuyle bakıyordum ama saati dolmamış , allah izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…