dondurulmuş embriyolarla hamile kalan arkadaşlar lütfen yaşadklarnızı paylaşalım

mizan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2007
35
1
86
İstanbul
dondurulumuş embriyolarla hamile kalan arkadaşlar varmı?benimde 11 tane dondurulmuş embriyom var.çok düşünüyorum heyecanlyım ve kararszım acaba bebek yada bbebekler sağlklı doğarmı?tecrübelerinizi paylaşırmısnız

güzelcim hamile kalamadım dondurulmuşlarla ama normal bir hamilelikle aynı riskleri taşıyor ve bazende hamile kalma oranı daha fazla oluyor çünkü en kaliteli olanlar donduruluyor ve sağlıklı çözülürlerse de daha dirençli oluyor embriyolar inşallah seninkiler inatçı çıkarda sana sıkı sıkı tutunurlar allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

dondurulumuşlarla hamile kalan kalmayan arkadaşlarım yaşadklarınzı tecrübelerinizi yazmıyacakmsınz

dr dondurulmuş transferi için benden 1.400 lira istedi fazla değilmi ben en fazla 1.000 lira bekliyordum

Bende dondurulmuş embriyolarla denedim ortalama 1000 tl harcadım bunun içerisinde doktor,ilaç,hastane tutarlarının hepsi var ancak negatif sonuç aldım.4 adet dondurulmuş embriyom vardı 4'üde transfer edildi ancak olumlu sonuç alamadım.Bunun sebebi nedir herhangi bir şey söylenmedi bana...

1400 e yaptırdım takıp hastane fılan hepsı ısınde
2 aylık hamıleyım
:asigim:

arkadaşlar ya bende 2 kez dondurulmuşlarla memorialde yaptırdım ama ben 2 milyar civarı ödedim.çokmu fazla siz 1 den bahsediyorsunuz.iki kez denedim ikisindede gebelik oluştu.biri kimyasal gebelik oldu,diğeri ise 5 haftalık ikiz bebeklerim düşük oldu.kısmet işi kimimizin tazelerle gebelik oluşmuyor dondurulmuşlarla oluşuyor.kimimizinde tam tersi.hakkımızda hayırlısı olsun.

arkadaşlar benim ilk tüp denemem çaok şükür tuttu 15 aylk kzım var.dondurulumuşlarımız var.yaklaşık 2 sene olacak eylül ayında dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyoruz .doktorumuz 700 dolar demişti ama şimdi ne kadar bilmiyorum .herşeyin hayırlsı.ikiz bebkleri çok seviyorum.rabbim sağlkl sıhhatli inş.verir.ama dondurulmuşlarla nasl olur bilmiyorum artık.çok endişeliyim.paylaşımlarınız için çok teşşekür edrim.dondurulmuşlarla ikiz bebek dünyaya getiren varmı aranızda...herşey gönlünüz olsun

bende 1 mayısta dondurulmuşlarla transfer yaptıracağım çok heyecanlıyım.risk aynıymış

oferta canm inş. denemen başarl olur hakkına hayırlısı inş. kaç tane dondurulumuş embrşyon var

Ben Ankara Tıp Fakültesinde yaptırdım.

canım merhaba ben sana mesaj atmıstım ama okumadın galiba.özel mesajın da kapalı o nedenle burdan yazıyorum. canım gerçek isimlerimizi sadece özel mesajlarda kullanalım, genel mesajlarda kullanmayalım. bu arada bana sorduğun sorunun cevabı: neden tutmadığının bir sebebi yok dedi doktor. bazen hersey çok güzel gitse de embriyolar kaliteli olsa da tutmayabilir dedi. bu kadar.ama ben afedersin transferden sonra kabız oldum. o beni çok zorladı. ikinci gün midem kötü oldu, şiddetli bi kusma durumu oldu. fazla yatmadım iyim diye dışarı çıktım. gerçi doktor bunların neden olamıyacağını söyledi. senin neden tutmadı. şimdi haziranda dondurulmusları denicez inş. ama tüp bebek merkezinde tadilat varmıs artık nolur bilmem.sen ne yapmayı düşünüyosun???

bende dondurulmuşlarla hamileyim şuan 14+4 olduk çok şükür.memorialda yaptırdım 800 euro ödedim.

kızlar bende don.emb. deneyeceğim ama dr. ücret konuşmadm aslında haksızlık bu para zaten rapor çıkartıyorsun ve 1.000 ytl de dondurma parası veriyorsun bide tekrar para istemeleri bana göre tamamen ticari aslında karşı çıkmalıyız ama nasıl zaten biz canım la uğraşırken bide onlarla mücadeleye tahammülümüz kalmıyor neyse kızlar hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun zaten sömürülmeye alıştık nede olsa keşke sonuçlarımız pozitif çıksada harcadıklarmıza üzülmesek.........

oferta nerelerdesin transferin nasl geçti çok merka ediyorum.inş. hayrl haberilerini duyacağz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…