dondurulmuş embriyolarla hamile kalan arkadaşlar lütfen yaşadklarnızı paylaşalım

kaç gündür bir sorun var giremedim siteye çok iyiyim transfer biraz maceralı oldu malum 1 mayıs tı o gün ve benim merkezim taksimde.ama şimdi çok iyiyim biraz gaz problemim var o kadar yarın işe bile başlıyorum bakalım hayırlısı bundan sonra.

o ferta kaç tane embriyo transfer edildi .hangi merkezde yapıldı.benimde dondurulumuşlarım var şimdiden heyecanlanıyorum

canım 3 tane transfer yapıldı istanbul tüp bebek merkezi.bende çok heyecanlanmıştım ama şimdi 3.gün sanki normal bişeymiş hattahiçbişey olmamış gibi hissediyorum hafif bir bel ağrısı dışında da çok iyiyim.darısı başına hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

hayırlı olsun canım bundan sonrası için inş. herşey yolunda gider.üçüde kalitelimi çözüldü banada üç tane transfer edilmişti yalnız biri iyi kalitedeydi ve biri tuttu.

inşallah canım bende çok istiyorum ama ilk denemede çok umutluydum olmayınca çok acı çektim şimdi daha normal davranmaya çalışıyorum umarım herşey yolunda gider

13 mayısta olacak ama ben o güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum kaçıncı günde idrarda çıkar acaba evde test yapsam meraktan çatlıcam

bende dondurulmusla hamile kaldim ve ayni normal hamile kalmis gibi oluyo.benim 10.gün kanda cikmisti sonuc.dondurulmuslarda 15.gün test yaptiriyolar ama ben dayanamamistim:)
cok sükür hersey yolunda.alman hastanesinde oldu benim 1000euro ödedik.

tebrik ediyorum canm kaç haftalk hamilesin canm kaç tane tarnsfer yapılmştı

13 mayısta olacak ama ben o güne kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum kaçıncı günde idrarda çıkar acaba evde test yapsam meraktan çatlıcam

bence idrarda bakma sabret biraz çünkü yanıltıcı olabiliyor.ben 8. gün idrarda baktım çıkmamıştı çok üzülmüştüm.12. gün kanda bakıldı ve değerim 817 idi.

merhaba canim bendede 6 tane dondurulmus vardi 3 kere ikisertane koydular ve sonnuncusu tutmustu
bebisimi bile görmüstüm kalbide atiyordu ama sekizinci haftada kalbi durdu ve kürtal oldum demekki nasip degilmis yani dicem oki tutabiliyor sanslari biraz daha düsük olsada var yani insallah seninkiler tutar allah kerkese sabir versin bu yolda:CüvCüv:

tebrik ediyorum canm kaç haftalk hamilesin canm kaç tane tarnsfer yapılmştı

sagol canim darisi geride kalanlarin basina insallah:Saruboceq:
21+6 yim.2 tane transfer edilmisti.1 tanesi 1.sinifti 1 taneside ortaydi.cok sükür 1 i tuttu:))

bugün moralim çok bozuk kızlar hiç belirti kalmadı bende sanki hiç bir şey yapılmamış gibi çok şaşırdım ne şişlik var nede ağrı olmadı galiba yine 6.günde böyle olması normalmiii

canım herseste belırtı olucak dıye bısey yok
ben 9 haftalık hamıleyım donrulmus embıryo ıle ne bulantı ne şişme hiç bisey yok doktor normal dedı

boyle sıkıntı yapıota ıcındekı kucugude uzme
unutma moral en onemlısı :teselli:

inşallah canım senin dediğin gibi belkide duruyorlardır tutunmuşlardır bilemiyorum ama sitede okuduğum şeyler moralimi bozuyor herkeste belirtiler var ama bende hiçbişey yok anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…