• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus embryo le hamle kalanlar ve transfer olacaklar

kizlar bende 9 haziranda kürtaj oldum.halen regli olmadim.acaba düzensizlikmi oldu.reglilierim hep düzenliydi.bu sekilde olan varmi.

Bende dün nihayet adet oldum ve tedavim başladı.Ben şu an günde 1 tane estrafem alıyorum.Doktora adetimin 6.günü gideceğim.Benim 1. deneme negatifti.9 tane dondurulmuş embriyom var.

ben de tedavimin 6. günündeyim bugün.. günde 1 tane estrafem alıyorum..benimde dondurulmuştu.

naz 1982 mrb,
aynen senin gibi tedavi gördüm
bende doğum kontrol hpı kullandım.adetimin 2.günü gittim.ilaç verdiler.bant ve hap.ayın 2sinde adet oldum.18.de transfer yaptılar.yumurtaların topladığına göre zor kısmını atlatmışşsın.bundan sonra rabbimden sadece sabır dile.çok ihtiyacın olacak çünkü.yüce rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inş.:emir_bebek:

naz 1982 mrb,
aynen senin gibi tedavi gördüm
bende doğum kontrol hpı kullandım.adetimin 2.günü gittim.ilaç verdiler.bant ve hap.ayın 2sinde adet oldum.18.de transfer yaptılar.yumurtaların topladığına göre zor kısmını atlatmışşsın.bundan sonra rabbimden sadece sabır dile.çok ihtiyacın olacak çünkü.yüce rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inş.:emir_bebek:

saol canım benım tebrık ederım senı ALLAHIM HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN IHSALLAH
darısı basımıza

Merhaba,
kizlar ben mayis ayinda tub bebege basladim yumurtalar toplandi,fakat taransfer ertelendi ameleyat oldugun icin tedavi takiben ilk adette transfer olmazdi cok erkenmis,o yuzden
ikinci adeti bekliyoruz yani temmuz ayini bekledik,tahminen ayin 19 unda olurum,size sorum,ben yurtdisinda yasiyorum,transfer oncesi ilaclari buraya alip kullanabilirmiyim,yoksa mutlaka turkiyeye mu gitmem gerkyor,ben ilaclari aldirtip transfere iki gun kala falan turkiyeye gitmek istiyorum zamanim kisitli,acaba ilaci kullanirken herhangi bir tetkik veya kan tahlili lazimmi,hani turkiyede olmamai gerektiren
bilginize tupbebegi almanda yaptirdim,bilgisi olan varsa lutfen yazsi,nacil

Merhaba,
kizlar ben mayis ayinda tub bebege basladim yumurtalar toplandi,fakat taransfer ertelendi ameleyat oldugun icin tedavi takiben ilk adette transfer olmazdi cok erkenmis,o yuzden
ikinci adeti bekliyoruz yani temmuz ayini bekledik,tahminen ayin 19 unda olurum,size sorum,ben yurtdisinda yasiyorum,transfer oncesi ilaclari buraya alip kullanabilirmiyim,yoksa mutlaka turkiyeye mu gitmem gerkyor,ben ilaclari aldirtip transfere iki gun kala falan turkiyeye gitmek istiyorum zamanim kisitli,acaba ilaci kullanirken herhangi bir tetkik veya kan tahlili lazimmi,hani turkiyede olmamai gerektiren
bilginize tupbebegi almanda yaptirdim,bilgisi olan varsa lutfen yazsi,nacil

merhaba canım oncelıkle tedavın hayırlı olur ıhsallah
ılac kullanırken kontrollerın oluyor doktorunla konusman gerekıyor ordada kontrol yapabılır farklı bır doktor

Back
X