merhaba cnm benim adetim geldi buğün doktora gidiyorum 3.günüm buğün benimde bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak yazarım ben sana yarın öp seni
tamam canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm benim adetim geldi buğün doktora gidiyorum 3.günüm buğün benimde bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak yazarım ben sana yarın öp seni
Merhaba,
kizlar ben mayis ayinda tub bebege basladim yumurtalar toplandi,fakat taransfer ertelendi ameleyat oldugun icin tedavi takiben ilk adette transfer olmazdi cok erkenmis,o yuzden
ikinci adeti bekliyoruz yani temmuz ayini bekledik,tahminen ayin 19 unda olurum,size sorum,ben yurtdisinda yasiyorum,transfer oncesi ilaclari buraya alip kullanabilirmiyim,yoksa mutlaka turkiyeye mu gitmem gerkyor,ben ilaclari aldirtip transfere iki gun kala falan turkiyeye gitmek istiyorum zamanim kisitli,acaba ilaci kullanirken herhangi bir tetkik veya kan tahlili lazimmi,hani turkiyede olmamai gerektiren
bilginize tupbebegi almanda yaptirdim,bilgisi olan varsa lutfen yazsi,nacil
s&g neden tedavine 3.gün başladıki benim doktorum 1.gün başladı.Bugün 4.günüm çarşamba ultrasona giricem.Rhim kalınlaştırıcı olarak estrafem kullanıyorum,sana ne verdi.Bide nerede tedavi oluyorsun?
naz 1982 sen ne aşamadasın arkadaşım?
merhaba canım oncelıkle tedavın hayırlı olur ıhsallah
ılac kullanırken kontrollerın oluyor doktorunla konusman gerekıyor ordada kontrol yapabılır farklı bır doktor
Canım ilaç kullanırken mutlaka doktor kontrollerine gitmen gerekiyor.Çünki rahim kalınlığı önemliiiii
Bende ilk 5 güngünde bir,sonra 4 gün günde iki,sonraki 4 gün günde üç,sonrasında yine günde iki defa kullanmaya devam edeceğim.BeniM yarın yani adetimin 6. günü kontrolüm var.İstanbul İnternational Hospital'a gidiyorum ben.Herşey yolunda giderse transferime 12 gün kaldı.Tedaviye ilk başlayacağım zaman çok heyecanlıydım,ama şimdi bişey hisetmiyorum.Sen neler düşünüyorsun???
herkesin tedavisi hayırlı olsun..
benimde bugün adetimin 2.günü estrafem bantlarıma bugünden itibaren başladım...
herşey yolunda giderse 2 hafta sonra transferimin olur herhalde...biraz heyecanlıyım ben...ama acaip pozitifim...tek istediğim rahimin kalınlaşması ve dondurulmuşlarımın sağlıklı şekilde çözülmesi...aklıma kötü birşey getirmeyeceğim diyorum hep...birde akupunktura gidiyorum ve soğan suyu içiyorum...portakal suyu ve bol protein alıyorum...bu benim 5.denemem lütfen artık olsun allahımmm...hepimizin olsun artık