• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus embryo le hamle kalanlar ve transfer olacaklar

cnm ben geldim doktordan ilaç verdi bana rahim kalınlaştırıcı haftaya salı tekrar gidicem doktora

s&g neden tedavine 3.gün başladıki benim doktorum 1.gün başladı.Bugün 4.günüm çarşamba ultrasona giricem.Rhim kalınlaştırıcı olarak estrafem kullanıyorum,sana ne verdi.Bide nerede tedavi oluyorsun?

Merhaba,
kizlar ben mayis ayinda tub bebege basladim yumurtalar toplandi,fakat taransfer ertelendi ameleyat oldugun icin tedavi takiben ilk adette transfer olmazdi cok erkenmis,o yuzden
ikinci adeti bekliyoruz yani temmuz ayini bekledik,tahminen ayin 19 unda olurum,size sorum,ben yurtdisinda yasiyorum,transfer oncesi ilaclari buraya alip kullanabilirmiyim,yoksa mutlaka turkiyeye mu gitmem gerkyor,ben ilaclari aldirtip transfere iki gun kala falan turkiyeye gitmek istiyorum zamanim kisitli,acaba ilaci kullanirken herhangi bir tetkik veya kan tahlili lazimmi,hani turkiyede olmamai gerektiren
bilginize tupbebegi almanda yaptirdim,bilgisi olan varsa lutfen yazsi,nacil

Canım ilaç kullanırken mutlaka doktor kontrollerine gitmen gerekiyor.Çünki rahim kalınlığı önemliiiii

s&g neden tedavine 3.gün başladıki benim doktorum 1.gün başladı.Bugün 4.günüm çarşamba ultrasona giricem.Rhim kalınlaştırıcı olarak estrafem kullanıyorum,sana ne verdi.Bide nerede tedavi oluyorsun?

cnm doktorum öle dedi 2 yada 3.gün gel dedi bende 3.gün gittim banada estrafem verdi sen nasıl kullanıyorsun hapı doktorum bana 3 gün günde 1 tane dedi 3 gün günde 2 tane 3 gün günde 3 tane kullanacaksın dedi sonrada kontrole gideceğim ben denizli de tedavi oldum ama ist.tüp bebek merkezinde oluyo t.bebek denizlideki doktorum sürekli aret beyle irtibat halinde aret bey ne derse onu uyguluyor rapor veriyo muayeneden sonra o yönlendiriyo kendisini sen hangi merkezde yaptırıyosun???

Bende ilk 5 güngünde bir,sonra 4 gün günde iki,sonraki 4 gün günde üç,sonrasında yine günde iki defa kullanmaya devam edeceğim.BeniM yarın yani adetimin 6. günü kontrolüm var.ıstanbul ınternational Hospital'a gidiyorum ben.Herşey yolunda giderse transferime 12 gün kaldı.Tedaviye ilk başlayacağım zaman çok heyecanlıydım,ama şimdi bişey hisetmiyorum.Sen neler düşünüyorsun???

Hepimiz aynı umutla,aynı özlemle,aynı saırsızlıkla meleklerimize doğru yürüyoruz.Ah keşke onlarda bize doğru gelse,yıllardır çektiğimiz hasret dinse.Rabbimden dileğim hepimizi daha fazla bekletmeden meleklerimize kavuşturması.

herkesin tedavisi hayırlı olsun..
benimde bugün adetimin 2.günü estrafem bantlarıma bugünden itibaren başladım...
herşey yolunda giderse 2 hafta sonra transferimin olur herhalde...biraz heyecanlıyım ben...ama acaip pozitifim...tek istediğim rahimin kalınlaşması ve dondurulmuşlarımın sağlıklı şekilde çözülmesi...aklıma kötü birşey getirmeyeceğim diyorum hep...birde akupunktura gidiyorum ve soğan suyu içiyorum...portakal suyu ve bol protein alıyorum...bu benim 5.denemem lütfen artık olsun allahımmm...hepimizin olsun artık

Canım ilaç kullanırken mutlaka doktor kontrollerine gitmen gerekiyor.Çünki rahim kalınlığı önemliiiii

sana detavin hayirli ugrlu olsun diyorum,aslinda turkiyeye gidecektim az kalmak sarti ile cunku yurt disinda yasiyorum ve zamanim kisitli,alman hastanesini aradim acaba ilaclari buraya getirtebilirmiyim ,transfere de2 gun kala falan gelsem olurmu diye sordum,bir hemsire olur dedi ilaclari kullanip gelirsiniz dedi,kafam karisti cunku bazi arkadaslar kontrol oluyoruz diyorlar,sadece rahim kalinligi ise burada olcturup Dr uma bildiririm diye dusundum,asil sorun Dr umla konusamadim tlf mesgul,artik kendisine sorarim
sagol canim

Bende ilk 5 güngünde bir,sonra 4 gün günde iki,sonraki 4 gün günde üç,sonrasında yine günde iki defa kullanmaya devam edeceğim.BeniM yarın yani adetimin 6. günü kontrolüm var.İstanbul İnternational Hospital'a gidiyorum ben.Herşey yolunda giderse transferime 12 gün kaldı.Tedaviye ilk başlayacağım zaman çok heyecanlıydım,ama şimdi bişey hisetmiyorum.Sen neler düşünüyorsun???

cnm bende de pek heyecan yok ama yavaş yavaş başladı heyecanım yavrularıma kavuşmama az kaldı inş.hayırlı sonuçlar alırıs hepimiz ne güzel olur hepimiz hemen hemen aynı günlerde transfer olucaz inş.hamişde oluruss birbirimize hamileliğimizi anlatırıs rabbim duysun sesimizi emeklerimizi boşa çıkartmasın inş.

herkesin tedavisi hayırlı olsun..
benimde bugün adetimin 2.günü estrafem bantlarıma bugünden itibaren başladım...
herşey yolunda giderse 2 hafta sonra transferimin olur herhalde...biraz heyecanlıyım ben...ama acaip pozitifim...tek istediğim rahimin kalınlaşması ve dondurulmuşlarımın sağlıklı şekilde çözülmesi...aklıma kötü birşey getirmeyeceğim diyorum hep...birde akupunktura gidiyorum ve soğan suyu içiyorum...portakal suyu ve bol protein alıyorum...bu benim 5.denemem lütfen artık olsun allahımmm...hepimizin olsun artık

Canım akapuntura zayıflamak içi mi gidiyorsun?Ayrıca soğan suyu rahim duvarını inceltiyo diye biliyorum bu aşamada içmesen iyi olur.Bende duana tüm kalimle katılıyorum....

Bugün doktora gittim kızlarrr.Rahim kalınlığını 5.5 olarak ölçtü.Adetimin 6.günü.Estrafem bant aşladı.Eve geldim hemen bandımı taktımmm.

hosgeldın canım benımde bugun dogum kontrol hapım bıtıyor 4 gun ıcınde hastalanırım sanırım
bant nereye takılıyor

Bana kalçaya veya omuza takın dediler,ben kalçaya taktım 3 günde bir değiştir dediler ama çıktıııı.Çok sıcak terlliyorum,bant tutmuyorki.Başka bi tane yapıştırdım.Bakalım ne olacak.....

Back
X