dondurulmus embryo le hamle kalanlar ve transfer olacaklar

bende bekliyorum dondurulmuşlarla eylül de olacak şu an doğum kont. hapı kullanıyorum maalesef taze embriyo ile deneme şansım olmadı tabii bende şansım azalırmı vs diye düşünmeden edemiyorum

Canım bende dodurulmuşlarla hamile kaldım.Sakın ümitsizliğe kapılma ,dondurulmuşlarla sansın daha fazla .Rahim dinlenmiş oluyor,transferinde rahat geçerse Allah'ın izniyle sonucun mutlaka olumlu olur.Dondurulmuşlarla gebelik oranı çok yüksek.Rabbim benim gebeliğimin hayırlısı ile sonuçlanmasını,sanada hayırlısı ile önce olumlu bir sonuç sonrasındada güzel bir gebelik geçirmeni nasib eder inşallahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok şükür ümitsiz değilim ama işte sorular oluyo insanın kafasında seninde gözün aydın Allahım kucağına sağsalim almayı nsip eder inşallah embriyomu yoksa blast transferimi yapıldı canım kaçı tutundu bide nerde gördün sen tedavini çok mu soru sordum ne:)

cnm iyi dileklerin için teşekkür ederim ben transfer öncesi ve sonrası elevit,folic plus,corasprin,estrofem ve jel kullandım hala devam ediyorum transfer sonrası ekstra bant kullanıyorum..

Ben international hospital da tedavi oluyorum.4 tane embriyo transfer edildi.12.Gün sonucum 864 çıktı.Bugün 16.günüm doktor ultrason için çağırdı.Öğleden onra randevum var.Kaç tane tutundu bilmiyorum:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

cnm iyi dileklerin için teşekkür ederim ben transfer öncesi ve sonrası elevit,folic plus,corasprin,estrofem ve jel kullandım hala devam ediyorum transfer sonrası ekstra bant kullanıyorum..

sağol canım cevabın için corasprin filan henüz vermedi bana ama sanırım bi regli daaha olucak ondan sonra olucak transferim sanırım o yüzden

oh oh maşallaaah Allahım gönlüne göre versin inşallah kızlar bu transfer öncesi dönemde extra yaptığınız bişiler varsa yazın da bende yapim çok zayıfım zaten bu yüzden bi sıkıntı olur dirençsizimdir falan diye ödüm kopuyo

merhaba kızlar bir sorum olacak benim 2 tane dondurulmuş embriyom var sanırım eylülde transfer olacak .Bu embriyolar çözünürken herhangi bir problem olur mu cevaplarsanız sevinirim

doktorlar %20 çözülememe riski olduğunu söylüyor canım ama çözülememesi demek te embriyonun kalitesinin düşük olduğunu ve bi problem olabileceğini gösteriyormuş eğer sağlıklı bir şekilde çözülürse istatistiklere göre doğacak bebeğin normal bebeklere göre daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar genetik bi sorun varsa çözülemiyebiliyormus

ben de emmuzda tüp bebek yaptırmıştım olmadı hcg düşük çıktı doktor sağlıklı olmadığını söyledi kanamam oldu bir dahaki adete gel dedi heralde dondurulmuşlarla deneyeceğiz dondurulmuş embriyom fazla bakalım ne olacak

arkadaslarr dondurulmus embriyolarınıza güveniniz tam olsun.çok sükür ben 6.denememde dondurulmus embriyolarımla gebe kaldım.sadece güvenin ve olacağına inanın.umarım hepiniz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz.karamsarlığa kapılmayın.

Bende dondurcakları zaman uzulmustum ama doktorum uzulme demıstı sansın yuksek demıstı ve oyle oldu cok sukur rabbıme hamıleyım

hayırlı olsun inşaALLAH sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelikle kucağına alırsın

benimde ocakda yapılacak bu ay negatifi gördümm düşükle sonuçlandı inşş dondurulmuş embriyoda böle bişeyle karşılaşmam

inşallah cnm benimde gecen ay negatifti şimdi dondurulmuşla denedik hayırlısı bakalım.

inşş olumlu olur sonucun cnm kaçıncı günün bugün doktorun kaç ay ara verdi benimki normalde 2 ay veriomuş bana 3 ay verdi ocak adetiyle başlıcaz benim tuttu aslında ama düştüü 6 haftalıkken bide normal yoldan olmuştu onuda 8 haftada kaybetmiştik inş bidaha olmayacakk dondurulmuşlarla bende hamile kalabilirimm...

nasıl umut oldun arkadaşım yaa aslında banada mantıklı gelen dondurulmuş olanlar cünkü yumurta toplama işlemi hormon ilaçları rahmi yoruyor ama bu şekilde sanki dinlenmiş rahim daha iyi gibi bide dondurulan embriyonun dayanıklılığı daha fazla oluyormuşş..

inşalla bizimde yavrumuz olur bu hasret biterrr inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…