bende bekliyorum dondurulmuşlarla eylül de olacak şu an doğum kont. hapı kullanıyorum maalesef taze embriyo ile deneme şansım olmadı tabii bende şansım azalırmı vs diye düşünmeden edemiyorum
Canım bende dodurulmuşlarla hamile kaldım.Sakın ümitsizliğe kapılma ,dondurulmuşlarla sansın daha fazla .Rahim dinlenmiş oluyor,transferinde rahat geçerse Allah'ın izniyle sonucun mutlaka olumlu olur.Dondurulmuşlarla gebelik oranı çok yüksek.Rabbim benim gebeliğimin hayırlısı ile sonuçlanmasını,sanada hayırlısı ile önce olumlu bir sonuç sonrasındada güzel bir gebelik geçirmeni nasib eder inşallahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bunları duymak o kadar hoşuma gidio anlatamam hep moral oluyo hemde sizin için okadar seviniyorumki anlatamam Allahım tamamına erdirsin canım inşallah ellerinden tutsun bebişlerin hiç bırakmasınlar seni
hangi vitaminleri kullandınız arkadaşlar transfer zamanına kadar ben benexol, elevit, folbiol,ve omega 3 6 9 kullanıyorum extra kullandığınız bunların dışında vitamin ve ilaç varmı benim transfer eylüle kaldı gerçi:sinifsinif:
çok şükür ümitsiz değilim ama işte sorular oluyo insanın kafasında seninde gözün aydın Allahım kucağına sağsalim almayı nsip eder inşallah embriyomu yoksa blast transferimi yapıldı canım kaçı tutundu bide nerde gördün sen tedavini çok mu soru sordum ne:)
cnm iyi dileklerin için teşekkür ederim ben transfer öncesi ve sonrası elevit,folic plus,corasprin,estrofem ve jel kullandım hala devam ediyorum transfer sonrası ekstra bant kullanıyorum..
Ben international hospital da tedavi oluyorum.4 tane embriyo transfer edildi.12.Gün sonucum 864 çıktı.Bugün 16.günüm doktor ultrason için çağırdı.Öğleden onra randevum var.Kaç tane tutundu bilmiyorum:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
hayırlı olsun inşaALLAH sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelikle kucağına alırsın[/QUOTE
insallah cnm sagol
benimde ocakda yapılacak bu ay negatifi gördümm düşükle sonuçlandı inşş dondurulmuş embriyoda böle bişeyle karşılaşmam
inşallah cnm benimde gecen ay negatifti şimdi dondurulmuşla denedik hayırlısı bakalım.
arkadaslarr dondurulmus embriyolarınıza güveniniz tam olsun.çok sükür ben 6.denememde dondurulmus embriyolarımla gebe kaldım.sadece güvenin ve olacağına inanın.umarım hepiniz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz.karamsarlığa kapılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?