Yapıştırdığım ikinci bant da çıktı.Hemşiremi ardım oda nasılsa hapını içiyorsun yapıştırma dedi.Bi aksilik olmaz inşallah!!
Ben iyyim senden ne haber?Adet oldun mu?
Benim dünkontrolüm vardı.Rahim kalınlığı 9 olmuş,herşey iyi dedi doktor.Perşembe tekrar gideceğim.Büyük ihtimalle 20 temmuz transfer olacakmış..
kızlar merhaba bır sorum olacaak sızlere:)
benım 1 ağustosta umut tup bebekte tedavım baslıyor ancak merak ettığım kullanılanlar kullanılıyorda gerıye kalan embrıyolar donduruluyormus. peki ilkinin tutmaması halınde dondurulmus embrıyo kullandığımız ıcın. iğneler, yumurta takıbı , yumurta toplama işlemi ve sperm yıkama gıbı işlemler yapılmadığı için fiyat düşürülüyor dimi. nekadara düşürülüyor bunu merak ediyorum. siz bu şelikde yaptınızmı? mutlaka yapanınız vardır tabı. sevgiler...
bende bekliyorum dondurulmuşlarla eylül de olacak şu an doğum kont. hapı kullanıyorum maalesef taze embriyo ile deneme şansım olmadı tabii bende şansım azalırmı vs diye düşünmeden edemiyorum
cnm şans azalmıyor bende dondurulmuşlarla hamile kaldım dün test günümdü değerim 277 çıktı çok mutluyum :lepi:doktorumda sölemişti bana taze embriyolar bi farkı yok die tabii merkezde çok önemli bende sen gibi umutsuzluğa kapılıyordum şans düşermi acaba die çok şükür emeklerim boşuna gitmedi sende rahat ol cnm eminim yavruların tutunacaklar sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?