dondurulmus embryo le hamle kalanlar ve transfer olacaklar

Yapıştırdığım ikinci bant da çıktı.Hemşiremi ardım oda nasılsa hapını içiyorsun yapıştırma dedi.Bi aksilik olmaz inşallah!!

renkli cnm bk soğan suyunu dr.sor çünkü yasaklıyor dr.bende içeçektim ama sakın dedi içme

Ben iyyim senden ne haber?Adet oldun mu?
Benim dünkontrolüm vardı.Rahim kalınlığı 9 olmuş,herşey iyi dedi doktor.Perşembe tekrar gideceğim.Büyük ihtimalle 20 temmuz transfer olacakmış..

Ben iyyim senden ne haber?Adet oldun mu?
Benim dünkontrolüm vardı.Rahim kalınlığı 9 olmuş,herşey iyi dedi doktor.Perşembe tekrar gideceğim.Büyük ihtimalle 20 temmuz transfer olacakmış..

evet canım oldum bugun doktora gıttım estrafem ılac verdı ona basladım 11 gun sonra kontrolum var

kızlar merhaba bır sorum olacaak sızlere:)
benım 1 ağustosta umut tup bebekte tedavım baslıyor ancak merak ettığım kullanılanlar kullanılıyorda gerıye kalan embrıyolar donduruluyormus. peki ilkinin tutmaması halınde dondurulmus embrıyo kullandığımız ıcın. iğneler, yumurta takıbı , yumurta toplama işlemi ve sperm yıkama gıbı işlemler yapılmadığı için fiyat düşürülüyor dimi. nekadara düşürülüyor bunu merak ediyorum. siz bu şelikde yaptınızmı? mutlaka yapanınız vardır tabı. sevgiler...

Dondurulmuşlarla tedavi daha kolay.İğne falan yok,sadece adetin 1.gününden itibaren hap kullanıyorsun ve ultrason takiplerine gidiyorsun.Maliyetide tabiki daha düşük.Benim toplamda 1250 tl masrafım oldu.Pazartesi transferim var.Sanada bol şanslar canım...

benim de çarşamba günü yumurtalar toplanıp dondurulacak. rahimde polip olduğu için önce o alınacak,tahminice ekim gibi de transfer olacak...

bende bekliyorum dondurulmuşlarla eylül de olacak şu an doğum kont. hapı kullanıyorum maalesef taze embriyo ile deneme şansım olmadı tabii bende şansım azalırmı vs diye düşünmeden edemiyorum

bende bekliyorum dondurulmuşlarla eylül de olacak şu an doğum kont. hapı kullanıyorum maalesef taze embriyo ile deneme şansım olmadı tabii bende şansım azalırmı vs diye düşünmeden edemiyorum

cnm şans azalmıyor bende dondurulmuşlarla hamile kaldım dün test günümdü değerim 277 çıktı çok mutluyum :lepi: doktorumda sölemişti bana taze embriyolar bi farkı yok die tabii merkezde çok önemli bende sen gibi umutsuzluğa kapılıyordum şans düşermi acaba die çok şükür emeklerim boşuna gitmedi sende rahat ol cnm eminim yavruların tutunacaklar sana....

bunları duymak o kadar hoşuma gidio anlatamam hep moral oluyo hemde sizin için okadar seviniyorumki anlatamam Allahım tamamına erdirsin canım inşallah ellerinden tutsun bebişlerin hiç bırakmasınlar seni

hangi vitaminleri kullandınız arkadaşlar transfer zamanına kadar ben benexol, elevit, folbiol,ve omega 3 6 9 kullanıyorum extra kullandığınız bunların dışında vitamin ve ilaç varmı benim transfer eylüle kaldı gerçi:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…