- Konu Sahibi CANCAZIM44
-
Merhaba arkadaşlar,
dondurulmuş embriyo ile hamile kalan varsa ne olur bana biraz bilgi versin
cevabın beni çok mutlu etti. İkizlerine allah uzuuuuuuuun ömürler versin.
Eşimle aklımızda bir sürü soru vardı. 1 tane embriyomu dondurduklarını söylüyorlar. Doktorum nedense çok ayrıntılı bilgi vermiyor. (Herşeyi bana bırakın der gibi) tabi onun bu tavrı bizi çekimser yapıyor. Asistanını bizimli muhatap ediyor çoğunlukla. Zaten biraz hızlı ilerledi benim tüp bebek maceram.
Neyse benim asıl sormak istediğim dondurulmuş embriyo ile normali arasındaki fark. sağlık sorunlarının olup olmayacağı.sonuçta sizin gibi tecrübeli birinin söyleyeceklerine inan çok ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.....görüşmek üzere
canım öncelikle rahat ol,dondurulmuş ile bende bu ay şansımı deniyeceğim allah izin verirse..dondurulmuş ile bir sürü gebe kalma hikayesi var,bende ilk defa deneyeceğim,risk her zaman var tabi,çözülmeme durumu olabiliyormuş mesela,yada taze embriyo ile şans %60 iken dondurulmuşla bu şans baya düşüryomuş vs vs ...bunlar anlatıldı bana ama bunların hepsi protokol...olacağı varsa oluyor..hep pozitif düşün olacağına inan,taze embriyo ile gebe kalamayıp dondurulmuş ile kalan bir sürü gebemiz var,allahım hepimize sağlıklı hamile kalmayı ve bebişlerimizi kucağmıza almayı nasip eder inşallah..
İyi dileklerine katılıyor, hepimiz için öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum.
Dediğin gibi rahat olmaya, stresten ve sorunlardan uzak durmaya ve kendime iyi bakmaya çalışıyorum.
olumsuz şeyler düşünmemeye çalışıyorum. Yani bir anne adayı olarak ileride kendimi suçlayacak birşey yapmamaya çalışıyorum.
sana katılıyorum. sonuçta allahın takdiri. . inanın. eşim de bende çok heyecanlıyız. ilk denemem. sadece sizlerle paylaşıyorum bunları. kimselere anlatamıyorum. aslında nedenini de bilmiyorum ama paylaşmıyorum işte. ileride bebeğimi kucağıma alınca paylaşayım diyorum.
nergis ikizlere hamile kalmış ona da çok sevindim. inşallah seninde olumlu haberlerini alırız. bunlar bana moral oluyor.
beni adetimin 2.günü çağırdılar.ama heralde transfer için değil
senin transferin ne zaman olacak acaba.
cevabın beni çok mutlu etti. İkizlerine allah uzuuuuuuuun ömürler versin.
Eşimle aklımızda bir sürü soru vardı. 1 tane embriyomu dondurduklarını söylüyorlar. Doktorum nedense çok ayrıntılı bilgi vermiyor. (Herşeyi bana bırakın der gibi) tabi onun bu tavrı bizi çekimser yapıyor. Asistanını bizimli muhatap ediyor çoğunlukla. Zaten biraz hızlı ilerledi benim tüp bebek maceram.
Neyse benim asıl sormak istediğim dondurulmuş embriyo ile normali arasındaki fark. sağlık sorunlarının olup olmayacağı.sonuçta sizin gibi tecrübeli birinin söyleyeceklerine inan çok ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler.....görüşmek üzere
canım ilk önce çok ağrısız bir işlem hiç sıkıntı çekmiyorsun.ben dondurulmuşlarla daha ii tutduğunu düşünüyorum çünkü strese girmediğin için.normali tutar deniliyor ama bence donmuşlarda kaliteli olduktan sonra tutma oranının yüksek olduğunu düşünüyorum.inş.ii haberlerle krşılaşırız senle.
inşallah canım..bende kadıköy acıbademdeyim tayfun bey doktorum,bahçeciyede gitmiştim ama kadıköydeki umut sanırım ulun bey vardı onla görüşmüştüm sanırım.senin doktorun kim??evet haberleşelim mutlaka cnm
canım ilk önce çok ağrısız bir işlem hiç sıkıntı çekmiyorsun.ben dondurulmuşlarla daha ii tutduğunu düşünüyorum çünkü strese girmediğin için.normali tutar deniliyor ama bence donmuşlarda kaliteli olduktan sonra tutma oranının yüksek olduğunu düşünüyorum.inş.ii haberlerle krşılaşırız senle.
merhaba, benim doktorum erbil yağmur. çok dinamik ve heyecanlı bir doktor.tabi hamile kalabilirsem daha mükemmel bir doktor olacak benim için. kalamazsam kötü.kendisine çok güveniyor. bu da beni rahatlatıyor.asistanı da çok tatlı bir genç kız.
ilk görüşmeye yalnız gittim. eşime sonra söyledim. 2.görüşmemizden 2 gün sonra yumurtalarım toplantı. dondurup haziran gibi transfer yapacağını söyledi. adetimin 2.günü bekliyor beni.
inşallah doktorum meslek hayatındaki tüp bebek tedavisinde başarı sağladığı yüksek oranlara beni de katar.tabi ilk aşama hamile kalmak ama, hamile kaldıktan sonraki dönemde de bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almakta çok önemli. inanırmısın ben bunu da çok düşünüyorum. sanki hamile kaldım da. sonrasında bebeğim normal ve sağlıklı bebekler gibi mi olacak?
senin doktorunun da methini çok duydum sonradan. dediğim gibi benim adet düzensizliği için gittiğim doktorumun tavsiyesi üzerine bahçeci fulya'dayım.
allah ikimiz için de hayırlısını versin.
görüşmek üzere.........
mrb arkadaşlar ben dedondurulmuşlarla başladım...bu gün 2. günüm ..ben de senin gibi bir sürü soru soruyorum kendime ve buralarda bir rahatlatıcı cevep arıyorum...TUANAMASALIN dediği gibi bu işlem rahatmış ve kolay..umarım yakında burda bebişlerimizide yazar...mutluluğumuzu paylaşırız...sanada başarılarrrr.........
canım ben dondurulmuşlarla ikizlere hamile kaldım.inş sende öyle olursun.sormak istediğin nedir anlamadım canım.
inan mesajın beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. çok umutlandım. Inşallah ben ve tüm isteyen herkes senin gibi hamile kalabiliriz. Transferden sonra neler yaptın. Yatarak mı dinlendin. Kaç aylık hamilesin?
Allah tamamına erdirsin, darısı başımıza
görüşmek üzere
nilüfercim inşallah bebeklerini sağlıklıca kucağına alırsın,senin adına çok sevindim inşallah allhım bizede nasip eder,ikiz olmasıda beni ayrıca sevindirdi:)))kaçıncı tedavindi bu???canlı yerleştirildimi hiç???dondurulmuşlara geçmeden evvel ne kadar ara verdin,beslenmene filan dikkat ettinmi,kürler filan uyguladınmı???
canım hep yattım sadece wc kalktım hatta çok pismişsin diyeceksin ama 12 boyunca duş almadım:)) çünkü sıcaklık buhar bile etkiliyormuş.amin canım Allah gönlünüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?