Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadı sedacımmm ıns hayrlı haberle donersın.ama olmazsa da uzulme nolur gercı demesı kolay ama

sedacım bence de 10.gun yaptır dondurulmusta cıkıor sonuc cnm.ıns hayrlı olur
yesbu cnm saol ya ben anestzılı randevuyu aldım bıle yarın ceklck ıns.kafam bole rahat en azından:)

Sevindim Ayşencim haydi hayırlısı bakalım,temiz çıkar inşallah.

olumlu yada olumsuz saat 2 de burda olucam sonucu söylicem kızlar (

dur bakalım belkıde mutlu haberle donersın.ınsalahhhhh

saol dıamondcım.ıns temız cıkar dedgın gıbı cunkı cıkmazsa laparaokopı ıle sıvıyı alcklar
gercı temız cıkarsa sorun nerden kaynaklanıor bellı dııl ama yıne ıns temız cıkar bakalım hayrlısı

İşte yani birşey çıksa bir türlü çıkmasa bir türlü.Bu sefer tedavi olacak birşey kalmıyore ve sebebi bilinmeyen şeyler rahatsız ediyor insanı.

ewt yanı aynen oyle.esımde sıkıldı artık zavallı her ıslemde yanımda habıre bısey cıkıo ama Allah beterınden esırgesın yapcak bısey yok.ıyı kı sızlerı buldum walla Allah hepnızden razı olsun,hepınızın gönlune gore versın ıns

Gülseren naber,nasıl gidiyor?Az evvel aradım ikili testimin sonucu gelecek birazdan benim de.Heyecanlandım valla.

Gülseren naber,nasıl gidiyor?Az evvel aradım ikili testimin sonucu gelecek birazdan benim de.Heyecanlandım valla.

canım inan heycanlanılmıycak gibi değil ama inanıyorum gayet güzel çıkıcak.... benim bi başlığım varya orayı okursan sevinirim....

sedacığım hadi meraktan çatladık...:dance:nerde kaldın????

Kizlar Sonuç Negatifffffff ((((((((((((((( Yapicak Bişii Yok Herşeyin Hayirlisi Artik Yeni Tedavi Beni Bekliyorrr

Kizlar Sonuç Negatifffffff ((((((((((((((( Yapicak Bişii Yok Herşeyin Hayirlisi Artik Yeni Tedavi Beni Bekliyorrr

canım hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden ama neyseki sen güçlü birisin en yakın zamandada bebeğine kavuşucaksın allahın izniyle...

Doğru herşeyin hayırlısı olsun,yeni tedavine de en kısa zamanda başla Sedacım.Bu arada sonucun kaç çıktı?

canım ne yazacagımı ne diyecegimi inan bilmiyorumşu an seni teselli edecek bir söz yok ama allah buyuktur vardır bir bildiği en azındna bişeyi aştın olumsuz düşünmeyi bıraktın o zaman inanıoyrum ki yakın bri zamanda sende hamileiym diyeceksin inşaallah başaranların hikayelerini sakın unutma zor bir süreç seni bekliyor gibi gözüksede bu süreçi atlatabildiğin en az yarayla atlat sen hayırlısı olsun dedin demeki hayırlı olmayacak diyecegim klasik bri söz ama inan send egöreceksin ve birgün gelecek şurda yazdıkalırna vay be diyeceksin inşaallah :teselli:

canım çok üzüldüm...hayırlısı böyleymiş demekki...allah bir dahaki sefere yavruna kavuşturur inşallah canım....a.s.

Kizlar Sağolun Teselli Ettiğiniz Için.........allah Isteyen Herkese Versin

Sedacim Inan çok üzüldüm :çok üzgünüm:Bu Durumda Söylenecek Bişey Bulamiyorum Allah Daha Büyük Dertler Vermesin Canim Bidahaki Denemende Inşallah Bize Pozitif Sonuç Aldim Dersin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…