canım bene 2 gün daha bekle derim...yinede sen bilirsin...dışardan böyle söylemek çok kolay...belki bende olsam dayanamazdım ama...ne bileyim en sağlamı 12. gün bence...
ya sizlere şeyi soracaktım...şimdi bende dondurulmuşlarla deneyeceğim şuanda adetliyim doktorum adetin bitsin kontrole geld dedi...bu dondurulmuşların tedvisine de yani ialçlarınada adetin ikinci gününde başlandığına göre ben taaaa öbür ayımda mı başlayacağım daha tedeviye...yani hazirandaki adetimde....:çok üzgünüm:
Yeşbücüğümmm hangı hastaneye gidiyorsun dr kim ?
canım ben adana ankara tüp bebek merkezine gidiyorum....gökhan bey doktorum.. şimdi bende bir akıntı vardı ve yumurta toplama işlemindede doktorum bunu iyice görünce...rahimdedn geliyor o sıvı dedi...sanırım önce onun kontrolü için bu ayadetin bitsin öyle gel dedi....
birde ben şeyi soracağım şimdi diyelimki 3 yada 4 tane transfer ettiler 2 tanesi tuttu diğerlerine ne oluyor kızlar onalrı nasıl dışarı atıyoruz....ben hep bunu merak etmişimdir...
maxieciğim sende hoşgeldin...yerimseniben
cnm bende tam bilmiyorum ama tutunamadığı için idrar yoluyla atıyor olabiliriz başka ihtimal varmıki :))
sedacım test yapacam demişsin inan okadar heyecanlandımki mesajını okuyunca evet eğer gebelik varsa 10. günde de çıkar
hadii bir an önce git ve bize hayırlı haberlerini getir inşallah hamişsin canım inşşşşşşşş
dondurulmuş yumurtalarla yeniden deneyecekler.....
ara verdiğiniz dönemde vitamin haplarına devam ediyor musunuz
cevap lütfen
ben dr uma sorduğumda devam edebilirsin demişti ama ben hiç düzenli içmedim sen devam et bence vitemin ilacının bir zararı yok nasıl olsadondurulmuş yumurtalarla yeniden deneyecekler.....
ara verdiğiniz dönemde vitamin haplarına devam ediyor musunuz
cevap lütfen
canım heyecanın çok doğal biliyorum ama rahat ol lütfen güzel şeyler düşün istersen sohbet odasına gel orda konuşalım olurmuçok heycanlıyım kederliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii benı sakınleşştirin lütfen
bende seni sohbet odasında bekliyordum neyse canım varmı daha heyecanın oyalanacak birşeyler bul zaman çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?