E
ece-bebek
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
ümitli olman çok güzel insan hiç bir zaman umudunu kaybetmemesi lazım herşeyi allaha bırakmak lazım o herzaman en hayırlısını verir
SENDE BU DEDİKLERİNİ YAPACAKSIN BU DEFA TAMAMMI SÖZ VER BANA UMUTSUZ OLMAYACAKSIN OKİŞ CNM TEK TESELLİMİZ UMUDUMUZ UMUDUMUZUDA YİTİRİRSEK NE YAPARIZ CANIMSIN ÖPÜYORUM SENİTEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN
canım benim doğru söylüyorsun ben o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmaya hiçmi hiç niyetim yok bu sefer hep olumlu düşünecem sonuç negatif olsada yıkılmak yok bu sefer :smiley-cool:SENDE BU DEDİKLERİNİ YAPACAKSIN BU DEFA TAMAMMI SÖZ VER BANA UMUTSUZ OLMAYACAKSIN OKİŞ CNM TEK TESELLİMİZ UMUDUMUZ UMUDUMUZUDA YİTİRİRSEK NE YAPARIZ CANIMSIN ÖPÜYORUM SENİTEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN
seda yıldızı sonuç umarım senin için en hayırlısı çıkar[/
İnşallah maxıcığimmm ama sonuç negatifse bile devam pes etmek yok bu benım 4. denemem zaten ilk defa olumsuz düşünmedımm diğerlerınde hep tutmıcak öyle hıssediyorum deıyordum bunda kesın bebeğim oluck tutucak dedımmm ama sonuç negatif se üzülmıcem biliyorumkı en kısa zamanda boyle düşündüğüm sürece olucak
canım kitabın adını bizede yazarmısın merak ettimKIZLAR BENDE HEP UMUTSUZDUM AMA BENIM FİKİRLERİMİ DEĞİŞTİREN BIR KITAP OLDU ONU OKUYUNCA ARTIK BENIM BEBEĞİM KESIN OLUCAK DEMEYE BAŞLADIM DÜŞÜNCE YAPIM DEĞİŞTİ
canım kitabın adını bizede yazarmısın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?